MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Niesforna wrote:Kurczę wszystko przyspiesza...
Dziewczyna z 11 ma cięcie zaraz, więc pewnie i my będziemy mieć wcześniej niż o 13.
Boję się!
Będzie dobrze, nie ma się co bać!Trzymam kciuki za przyjemną i szybkie spotkanie z maleństwem
Niesforna, vikus001, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiesforna - kciuki kochana
mocnooooo !
Czekajaca, z balonikiem przez 6 h bolało mnie strasznie, choć na pewno nie były to takie bóle jak podczas porodu. Życzę w miarę bezbolesnego szybkiego odejścia balonika
U nas dobra wiadomość - mała od wczoraj przybrała, a to znaczy ze karmimy sie efektywnie
Teraz czekamy na wynik żółtaczki i mojego Crp. Oby wszystko było dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 08:21
Niesforna, vikus001, evas, czekajajaca, ivv, monalisa, Duchess, Bea_tina, Galanea, Evelineq lubią tę wiadomość
-
Weronika na pewno dzis juz wyjdziecie do domku wierze w to!!!! Czekamy mamuski na kolejne dzieciaczki z utesknieniem!!!! Do dziela:))) Tak szczerze zazdroszcze wam tego pierwszego spotkania z maluszkiem...najcudowniejsza chwila w zyciu....pierwszy placz, pierwsze przytulenie po tak dlugim czasie... Cieszcie sie chwila!!!!!
)))))
evas, weronikabp, czekajajaca, ivv, AISAK, Galanea lubią tę wiadomość
-
-
nick nieaktualnyCzekajaca chodz tyle z balonikiem ile wlezie,mi wypadl po 12 h,ale latalam z nim doslownie,przez oierwsze godziny skurcze jak cholera ale jak dasz rade to rozchodz to poprostu
powodzenia!
Modelka doczekasz siea co z domem narodzin jesli tfu tfu sie przeterminujesz i dzidziak nie bedzie chcial wyjsc?
Weronika trzymam kciuki za powrot do domu
Niesforna powodzenia))
Muszko nie wyglada,ale jestczekajajaca, Niesforna, Mucha, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
sporo się tu dzieje.
Trzymam kciuki za rodzące, oby wszystko poszło sprawnie.
U mnie wczoraj wieczorem nawet regularne skurcze się pojawiły, ale w nocy przeszło i teraz tylko jakieś sporadyczne. Wygląda na to, że mój Bartoszek nie chce się urodzić w piątek 13.czekajajaca, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
On jest poprostu prześliczny.
Normalnie na widok Waszych pociech łzy mi lecz ze szczescia:) to takie piękne.
Weronika życzę powrotu do domu i to za chwilke:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 08:54
czekajajaca, vikus001, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za rady, na pewno przydadza mi sie, a dodatkowo czuje ze nie jestem z tym sama i ktos moze mi powiedziec co mnie czeka. Ja teraz czekam na lekarza, podczas dzisiejszego ktg czulam bolesne lecz nieregularne skurcze. Oby balonik zadzialal i mala urodzila sie jeszcze dzisiaj
AISAK, ivv, evas, sunset, Mucha, NataliaK, vikus001, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
To ja faktycznie się dziś zabieram za dżemy, potem knedle i pierogi, a na końcu przydałby się sex - tylko dziś teściowa przyjeżdża... Poza tym jakaś niegotowa jeszcze jestem
Niesforna Ty się bój nieprzespanych nocy, o wszystkim innym i tak zapomniszBędzie dobrze! Powodzenia
evas, AISAK, sunset, Niesforna, vikus001, Galanea lubią tę wiadomość
-
Niesforna - nie ma się czego bać, choć wiem, że łatwo się mówi. Nowe zawsze przeraża. Będzie dobrze! Za chwilę będziesz tulić swoje szczęście!
Czekajajaca - powodzenia i wytrwałości życzę!
Evelineq - oby Hania wyszła jak najszybciej na spotkanie z mamusią
A ja za chwilę wyjeżdżam do szpitala, niby się nie stresuję, ale jednak kibelek zaliczony. Stres chyba zawsze podświadomie będzie jeśli chodzi o szpital i rozstanie z dzieckiem, tym bardziej, że tak na prawdę nie wiadomo na jak długo. Z jednej strony oby jak najkrócej a z drugiej do terminu mam jeszcze 10 dni. Może malutka znajdzie kompromis
Hania mi wczoraj powiedziała, że już mam taki wielki brzuch, że się w koszulce nie mieści i że Asia chyba się już szykuje do wyjściaSłodkie to było
a potem skakała z radości i krzyczała: Hurra! W końcu będzie siostrzyczka
a dziś rano jeszcze dorzuciła, że siostrzyczka się już chyba ubiera i szykuje na wyjście
To nas rozbroiło!
AISAK, ivv, MonikaS, Mucha, Niesforna, Paulina1986, evas, czekajajaca, monaaa, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Moja Wercia dziś rano jak wychodziłyśmy do żłobka pokazuje na drzwi i mówi
W -"tu mieszkam" (nowe słowo)
ja pytam -"sama?"
W - "nie! z mamą"
ja - i z kimś jeszcze?
W - z tatą
ja - a ktoś tu jeszcze będzie mieszkał?
W - "Dzidzia!" i pokazuje paluchem na brzuch
Słodkie to byłoAISAK, monalisa, Mucha, Modelka, Paulina1986, evas, czekajajaca, vikus001, sunset, Galanea lubią tę wiadomość
-
zapraszam wszystkie przyszłe Mamusie do udziału w konkursie programu rossnę:
http://www.rossnet.pl/konkursy/konkurs,86431e70-2800-47b6-90ed-5d0b5734fb63,4500dc80-a34e-46be-bc9f-820a1c8788ebhttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
to tak jak wczoraj w sklepie przy kasie kobitka mówi do synka mojego: a z jakim ty kotkiem tak walczyłeś, że na buźce tak podrapany? a on mówi, że z rudzią i tu podrapała i tu i tu (pokazując na buzię). i ni z tego ni z owego z tekstem: ja jestem braciszkiem. (po chwili zastanowienia): dużym braciszkiem
dziewczyny szpitalne - POWODZENIAWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 09:59
Mucha, AISAK, ivv, evas, czekajajaca, NataliaK, sunset, Galanea, Judi2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByla pani doktor i mam sie zglosic na zalozeznie balonika o 13tej. Jutro oksytocyna. Pani doktor mowi, zeby sie nie stresowac, a ja ze mam duze dziecko w brzuchu wiec sie boje. Ona ze jak nie ma cukrzycy, to dopiero od 4500 jest cc, ale jak nie bede mogla urodzic to mi ja zrobia. Chyba wolalabym od razu cc przy takiej klusce jak nasza Marcela, bo cos czuje ze porod nie bedzie nalezal do najlatwiejszych.
Karola:), Agusia2312 lubią tę wiadomość