MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powodzenia!!
Weronika- nie mogę się napatrzeć na PolunięUcałuj ją mocno!;*
Kurcze, zaczęłam już sobie myśleć, że pewnie przenoszę... nic nie widac, nic nie słychać, nic się nie dzieje...
Jeszcze na ten bankiet dziś muszę iść, choć wcale ochoty nie mam;/ Ale wiem, że G. bardzo zależy i nie chcę sprawiać mu przykrości. Miałam nadzieję, że mały się urodzi przed i już nie będzie trzeba iść...;/ echhh idę wstawić sukienkę do prania, bo w czymś trzeba iść.
A i zaraz pójdę z psem na spacer i po truskawki, bo mnie pokusiłyście tym dżemem:)ivv, weronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie w szpitalu Jutro mam sie zgłosić na oddział, a w niedzielę rano będę miała cięcie
NataliaK, weronikabp, balonik, Mucha, AISAK, vikus001, Paulina1986, evas, Galanea, Evelineq, Duchess, Bea_tina, czekajajaca, Agusia2312, MagdaO lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikaS na raz potrafi wypic jakies 100 ml. Szczegolnie w upaly,teraz tak po 80-90. Juz w szpitalu pil po 60
ogolnie jedzenie zajmuje godzine a spi jakies 3-4 max i budzi sie na jedzenie. To taki maly zarlok niespokojny
w szpitalu polozne mialy ubaw ze na szyji mojej w przerwie na bekanie zrobil mi 3 malinki....
vikus001, evas, Modelka, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia moja mama sobie "zażyczyła" poród w niedzielę, bo to wymarzony prezent na imieniny
Dwa dni i Gabrysia będzie na świecie
I melduję, że dżem wg Twojego przepisu (minus trochę cukru + trochę więcej cytryny) się robiI powidła bez cukru dla Weroniki też
Teraz idę szykować ziemniaki na knedle i zabieram się za pierogi
Wczoraj mój mężuś zerwał jakieś 15 kg truskawek (w 1,5h!!) i żebym nie miała podwójnej roboty zrywał je bez szypułekTusia84, weronikabp, vikus001, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Weronika dacie radę, choć wiem jakie to przykre jak chcesz wyjść a tu d...
Z Weroniką byłam w szpitalu 5 dni - 4. i 5. ryczałam jak głupia.. Miesiąc później żałowałam, ze nie byłam dłużej w szpitalu, bo nic nie musiałam tam robić, a w domu, jak to w domu...
weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:MonikaS na raz potrafi wypic jakies 100 ml. Szczegolnie w upaly,teraz tak po 80-90. Juz w szpitalu pil po 60
ogolnie jedzenie zajmuje godzine a spi jakies 3-4 max i budzi sie na jedzenie. To taki maly zarlok niespokojny
w szpitalu polozne mialy ubaw ze na szyji mojej w przerwie na bekanie zrobil mi 3 malinki....
mój przybrał tylko 140g na 1,5 tyg - może ja mam za mało mleka? -
Tusia super, juz w niedziele bedziecie razem
Weronika jeszcze chwilke, dalas rade tyle wytrzymac to i ta chwile tez dasz rade...wazne ze jestescie razem. Trzymaj sie!
Ivv to wrecz masowa truskawkowa produkcja
Natalia, zarloczek maly z tego Franka
Ja dzisiaj caly dzien nieprzytomna, posypiam sobie...chyba bedzie padalo bo jakos tak szaro i buro jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 11:59
weronikabp, Tusia84, vikus001, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Tusia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. W niedzielę Córka będzie już z Wami a my nadal będziemy się "bujać"
Moja Hanka jak nic- wredna po Mamusi- nie chce wyjśćbóle ucichły, skurcze też...
W niedzielę mam komunię Chrześniaka.. i bardzo sie waham czy isc. Z jednej str gdy zle sie czuc bede to jasne ze nie pojde, z drugiej glupio nie pojsc, bo po terminie a w sumie nic sie nie dzieje. wrrr. Pożniej to też tak jakoś glupio pojechać- komunia to komunia.
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba będę musiała się zgłosić do specjalisty od laktacji - będzie najlepiej wiedziała czy wszystko ok
chyba jutro podjadę do kliniki niech popatrzy jak mały sobie radzi i wyeliminuje moje błędy a może coś mi jeszcze doradzi, żeby zwiększyć laktację.
piję póki co herbatkę hippa na laktację i ogólnie dużo piję ale setki to nie ściągnę raczejmały szybko na cycce zasypia
w sumie teraz nakarmiłam i leży spokojnie to może i najedzony grom go wieModelka lubi tę wiadomość
-
a u nas klopot z karmienien a jeszcze wiekszy z ulewaniem. Mam malo pokarmu, ale staram sie przystawiac jak najczesciej, jednak bez butelki- dwoch dziennie nie da rady. A ulewanie to nasza zmora- po karmieniu najczesciej zwraca wszystko co zjadla. Polozna doradzila zagestnik do pokarmu ale o ile w mleku mod. jest ok to jak podaje przed piersia sam zagestnik to nic nie dziala. Poza tym wydaje mi sie ze przy czestym podawaniu zniszczy malej zoladek. Juz sama niewiem co robic
-
Czekająca, Niesforna, Sunset - powodzenia Dziewczyny, za wszystkie trzymam mocno kciuki.
Tusiu, już w niedzielę będzie maleństwo, pozazdrościć
Excella - cudowny synek i ten boski uśmiech!
Ja się czuję kompletnie bez sił, senna. Zosia też się dziś prawie nie ruszaAle nie panikuję, bo taka pogoda, a wczoraj na ktg wszystko było wzorowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 12:38
sunset, evas, Tusia84, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Tusia, zazdroszczę że już w niedzielę będziesz miała Gabrysię przy sobie. Trzymam kciuki
Weroniko, wiem co czujesz, ja leżałam 6 dni po porodzie i tak jak Ivv płakałam w poduszkę, że chcę do domu.
Natalia, to masz strasznego żarłokaMój Michaś nawet jak miał pół roku to nie wypijał 100 ml mleka. A próbowałam wszystkich dostępnych wtedy rodzajów, bo myślałam że mu nie smakuje. A on po prostu nie lubił mleka i tyle. Za to ubóstwiał zupki, kaszki i wszystko co nie było mlekiem.
Ivv, zazdroszczę tych truskawek. Tez mam ochotę na dżemy, ale jak mam płacić 4 zł za kilogram do tego jeszcze cukier, słoiki, stanie godzinami przy garnku, to chyba podziękuję w tym roku. Choć fajnie by było miec parę słoiczków na zimę. Muszę do mamy się uśmiechnąć
Muszko, u nas też było szaro i miałam nadzieję na deszcz, ale chmury poszły w kierunku Warszawy i nic z nich nie spadło
Muszę jechać do banku, a kompletnie nie mam na to siłyale jak nie pojadę to zostanę bez pieniędzy na weekend i opłat nie porobię.
Mucha, ivv, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Przyjęli mnie, zrobili usg ale mała była obrócona plecami, wiec od razu lekarka mówiła ze pomiar jest niedokladny,bo się nie da zmierzyć brzuszka dobrze, bo iz tego pomiaru wyszło ze nie urosła prawie wcale, także nie jestem zadowolona. Czekam teraz aż lekarz się pojawi i zobaczymy co powie, co dalej i jaki plan.
MonikaS lubi tę wiadomość