MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAzi kciuki !!! Trzymaj sie życzę szybkiej akcji
)kurcze oczekiwanie na wypis jest do d.... Ech.. Juz za chwile juz za momencik.
Tusiu - trzymaj sie tam dzielnie kochanalada moment będziesz tulic Gabrysie i rozplywac sie ze szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 15:28
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Azi powodzenia;) Nalka sliczna Ania;) gratulacje nowym mamusią
my ze względu że nas Marcel wiekszosc mleka ma podawanego proszkowanego to pred kazdym karmieniem w dzien ma podawaną wode z glukozą żeby nie miał problemów z kupkami i żeby nie było zatwardzeńNalka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
A my dzisiaj z mężulkiem mamy w planach serduszkowanie
Zobaczymy czy coś to przyspieszy
Choć powiem Wam szczerze, że im bardziej poród staje się realny tym bardziej się go boję... tak po prostu po ludzku zaczynam pękać i czuję ścisk w żołądku...
Macie tak, czy jestem ewenementem?Galanea lubi tę wiadomość
-
Paulina1986 wrote:A my dzisiaj z mężulkiem mamy w planach serduszkowanie
Zobaczymy czy coś to przyspieszy
Choć powiem Wam szczerze, że im bardziej poród staje się realny tym bardziej się go boję... tak po prostu po ludzku zaczynam pękać i czuję ścisk w żołądku...
Macie tak, czy jestem ewenementem?
Mam identyczne odczucia
U mnie póki co metoda 3S nic nie dajePaulina1986 lubi tę wiadomość
-
Paulina ja też tak mam. Ci co prawda jeszcze troszku czasu zostało, ja to juz na totalnym wylocie. Mi metoda 3S jak widać też nie działa.
Azi ciesz się, w taki piękny naturalny sposób ci się poród zaczą a do tego w terminie. Szyszunia.
Swoja droga nie zły numer z tym ktg:)
Tusia u nas nigdy nie robią ktg leżąc na plecach, tylko na boku. Cala ciążę trąbka, by leżeć na boku najlepiej lewym. Mi jak gin robi usg na plecach to 2 razy zdarzyło mi się prawie odlecieć. Sama czuje jak leżę na plecach jak mi się brzuch spina, a na boku tego nie ma. A co ciekawe na ostatnim usg jak pisałam Wam to tetno przez to było bardzo zniekształcone, a leżąc na boku było idealne:)Paulina1986, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj porod tez sie odbyl po tym jak odeszly mi wody
jakby nie odeszly,to odeslaliby mnie z powrotem na patologie
Paulina,ja tez wymieklam im blizej tym bylo ze mna gorzejwiec nie jestes sama
to chyba normalnie
Wiecie co,jest takie przyslowie..ze gosc w domu zaczyna smierdziec w 3 dniu pobytu...ale przy noworodku gosc zaczyna smierdziec juz w 1 dniuGalanea, ivv, Paulina1986, balonik, Tusia84, Karola:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pola cudowna
teraz wszystko się zmieniło po cc niż było kiedyś. Teraz jak mała zostanie wyjęta to po badaniu zaraz dostaje ją tata w tym czasie kończą cc później jadę na salę pooperacyjna i tam jest mąż ze mną a małą kładą mi na piersi jest pierwsze karmienie i mamy 2 godziny dla siebie.. Później już jadę na normalną salę i jak wraca czucie to stawiają mnie na nogiGalanea, NataliaK, Mucha, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Duchess wrote:Tusiu, Ty swoj Wielki Dzien masz jutro? narazie tylko to ktg kontrolnie robia?
Galanea, Duchess, Mucha, weronikabp lubią tę wiadomość