MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś o 12.01 na świat przyszła Gabrysia waga 3170g i 54cm jest cudowna kocham ją całą sobą... Śpi teraz na piersi mamusi już troche ciągnęła pierś. Później się odezwę.
NataliaK, Martynika, Galanea, Mucha, Modelka, sunset, MagdaO, Bea_tina, evas, excella, Duchess, Agusia2312, weronikabp, Paulina1986, ivv, misia_k1, Karola:), RewolucjaSięDzieje, Judi2014, alexast, vikus001, czekajajaca, Limerikowo, Nalka, monaaa lubią tę wiadomość
-
Azi, gratuluję Maleństwa! Chyba zaraz też pójdę obierać truskawki
Tusia, Topa, powodzenia dzisiaj, trzymam mocno kciuki.
Karolina, ja niestety nie doradzę z karmieniem, ani smoczkiem. Chciałam tylko napisać, że przykro mi z powodu Twoich stresów i nerwów. Życzę, żeby wszystko się unormowało i żebyś mogła na spokojnie cieszyć się dzieckiem. Domyślam się jak czułaś się w urodziny synka, przykro mi naprawdę. Musisz teraz skupić się na córeczce i być silna dla niej.
U mnie dalej cisza. Czytam opisy Waszych porodów i boję się coraz bardziej
EDIT:
Spóźniłam się z postem. TUSIU - Gratuluję z całego serca!!! Ucałuj Maleństwo, wypoczywajcie i jak już odpoczniesz czekamy na relację i zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 14:04
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusiu - gratuluję
Gratuluję, też pozostałym świeżo upieczonym mamuśkom
przepraszam nie umiem was nadrobić. My od wczoraj w domku i weszłam tylko na chwilkę żeby oficjalnie przedstawić wam Olka
Mamusie po ile śpią wasze maleństwa pomiędzy karmieniami?
O to i Olek
Bea_tina, Galanea, NataliaK, evas, Mucha, Duchess, Agusia2312, Tusia84, sunset, Paulina1986, weronikabp, ivv, misia_k1, nutka, madamama, Limerikowo, Nalka, monaaa lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Tusia gratulacje
odpoczywaj teraz
Topa to widocznie wszystko z Wami okinie masz co panikowac teoretycznie masz jeszcze miesiac na urodzenie,niczego nie przyspieszysz
może jak będzie ok jutro wyjdziemy do domu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 14:26
Modelka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Dziś o 12.01 na świat przyszła Gabrysia waga 3170g i 54cm jest cudowna kocham ją całą sobą... Śpi teraz na piersi mamusi już troche ciągnęła pierś. Później się odezwę.
Tusia, gratulacje !!! witamy Gabrysie :-*Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu całuje Was obie , gratulacje kochana
)))
Alexast Olus slodzina)
Karolinka- trzymaj sie..
Poli ulalo sie nosem więc uzylam nose frida wody morskiej i fridy, o dziwo nie płakała. Za to nie cierpi przewijania...
Dziewczyny jak dlugo karmicie ? Zawsze troche jednej persi potem druga? Czy czasem tylko z jednej?
A i jeszcze odpowiadając na pytania, Pola ur sie maleńka 2700, 50 cm, 10pktmiała ważyć 3100 wg usg.
Ma długie rączki i stopki więc niska nie bedziepo prostu drobna.
w swoim lozeczku chyba jej najlepiej. Za koszem mojzesza nie przepada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 15:05
NataliaK, Tusia84, evas, Duchess, Galanea, alexast, Mucha, Nalka, monaaa lubią tę wiadomość