MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJudi matko jedyna załamałam się
ciekawe ile Franek przybierze do 23 czerwca-mamy pierwszą wizytę u pediatry
aż się boje
już widzę że druga broda powiększyła się
no trudno, co zrobię... jak chce mu się jeść i jeść
Weronika no tak, Ty podwójnie masz organizm wycieńczony,trochę pewnie potrwa zanim dojdziesz do siebieale dasz rade :* mi dopiero dziś odpuchły nogi, jaka była moja radość jak zobaczyłam w końcu swoje stopy,palce,kostki i łydki w dawnej formie
) A co do szwów, to ja nie mam pojęcia, mam podobno rozpuszczalne, coś tam się rozwiązuje czy puszcza bo czuje nitki. Zobaczymy czy nie są rozpuszczalne tylko z nazwy
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 16:51
Galanea, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Tusiu gratulacje!!!! Czekamy na zdjecie Gabusi...
Weronika zdejmowanie szwow jest poprostu nie zbyt komfortowe ale nie bolesne dasz rade:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 17:40
weronikabp, NataliaK, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Ja po cesarce nawet nie czułam.zdejmowania szwów. Babka pociagnęła sznurek z jednej strony i już
Teraz ide w srode na zdjecie szwów, i też bardzo sie boję,mAm nadzieje ze jak je zdejmą to mi sie pipka nie rozejdzieweronikabp, NataliaK, MonikaS, ivv, monaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co teraz powinnam załatwić oprócz formalności w urzędzie i u pracodawcy?
Nie bardzo wiem co dalej. Zarejestrować dziecko do pediatry....???
Jaki laktator elektryczny możecie polecić. Mój ręczny jest do baniWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 17:59
-
nick nieaktualnyAlexast ogolnie przychodnia zdrowia,pozniej usc,pozniej pesel. To chyba wszystko.
Co do laktatorow to chyba tu przoduje medeli-mini electric. Ja ze swojej strony go polecam bo duzo osob chwali,a sama mam tommee tippee elektryczny i naprawde zdzialal cuda u mnie.
MagdaO ohohoh...G?! JA MAM LEDWO C!!! Hahahaalexast, Limerikowo, weronikabp lubią tę wiadomość
-
My Marcelka kładziemy raz na lewym boku raz na prawym , boimy sie na pleckach bo małemu ciezko sie odbija, wogóle nie słychac zeby mu sie odbijało.. połozna mówiła że moze odbijac mu sie tak cicho ze nie słychac albo jak bedzie starszy bedzie słychać. DO tej pory chyba 4 razy co tak słyszałam żeby mu sie odbiło porządnie.
Ja po cc to juz dobrze, zreszta mineły juz 2 tygodnie, ale szybko doszłam do siebie:)alexast, evas, weronikabp lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Czytam Was dziewczyny i zazdroszczę
ale tak pozytywnie
Tez juz bym chciała mieć małego przy sobie
, ale musimy czekać - rozmawiałam z lekarzem na razie mamy czekać aż akcja się zacznie. ehh mam nadzieję tylko, że nie będę musiała siedzieć tu 2 tyg
-
alexast wrote:Dziewczyny co teraz powinnam załatwić oprócz formalności w urzędzie i u pracodawcy?
Nie bardzo wiem co dalej. Zarejestrować dziecko do pediatry....???
Jaki laktator elektryczny możecie polecić. Mój ręczny jest do bani
Mam Medelę Mini Electric i daje radę, chociaż jest dużo głośniejszy niż Swing. No ale Swing jest sporo droższy.
I tak, musisz zarejestrować dziecko w przychodni. Zresztą, zalecenia powinnaś mieć w wypisie ze szpitala (wypisie dzieciaczka, nie swoim). -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wszystkie wasze maluszki są takie piękne. Przesłodkie.
Też bym chciała już mieć mojego przy sobie ale jeszcze chwilkę czasu ma więc czekam
Wszystkim świeżo upieczonym mamusiom gratuluję, A dzieciaczkom życzę żeby zdrowo rosły.
Ja wczoraj myślałam, że może coś się zaczyna ale chyba jednak nieW sumie do terminu 9 dni to czekam spokojnie z coraz większą ilością dolegliwości ciążowych.
Galanea, Duchess, evas, vikus001, weronikabp, monaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny