MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
ivv wrote:Spróbujcie ten co pisałam wcześniej - alles - naprawdę rewelacyjny, choć używałam tylko jednego modelu, nie wiem jak inne Warto gdzieś przymierzyć (najwygodniejszy stanik jaki kiedykolwiek nosiłam) i kupić na allegro. Tu ten stanik w ich sklepie (u nas w sklepie prawie 200 zł, a na allegro 80 )
http://sklep.alles.pl/produkt,mama-caffe-latte-u,404.html
ps. leży jak na zdjęciu -
ul. Puławska 24B,
02-512 Warszawa,
tel (22) 848 36 73,
e-mail: [email protected]
pn-pt 10.30-19.00,
sobota 10.30-14.00
i jeszcze
ul. Jana Pawła II 43A / 33,
01-001 Warszawa,
tel (22) 827 30 38,
e-mai: [email protected]
pn-pt 10.30-19.00,
sobota 10.30-14.00Niesforna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i ja takze sie rozchorowalam. Oslwbienie, kichanie i katar. Po pracy do lozeczka i spac poszlam, ale po pobudce nie bylo wcale lepiej. Jesli do jutra sie nie poprawi, to jade do lekarza. Ja co dziennie bralam i biore 4 tabletki ascoruticalu, ale jak widac nie pomoglo bo mnie rozlozylo. Ide spac dalej, pozdrawiam wszystkie przeziebione i te zdrowe dziewczynki
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja jestem dziś padnięta, a jeszcze jutro fachowcy mają przyjść od okien bo się przeprowadziliśmy z narzeczonym i źle zamontowali nam parapety i pod nimi są szpary, które oziębiają mieszkanie
-
Hej kobitki;) Tak poczytałam was o biustonoszach i powiem wam, że ja swój pierwszy kupiłam u brafitterki (czy jak to się pisze)- Effuniak, na ślub ale i na codzień teraz noszę. I następne już kupowałam przez internet i mogę szczerze polecić Gorteks.com.pl - tam zamawiałam kilka razy za ok 60zł- w promocji i są super, już mam je ponad rok i każdy się super trzyma, żadnych zniekształceń i rozmiar pasuje jak ulał
-
Co do biustonoszy,to ja chyba kupię sobie sportowy,bo nosiłam 75B,a już piersi mi się z niego wylewają dość mocno(jestem nimi zachwycona,wreszcie mam biust i cyce mi się stykają ),a nie wiem,ile jeszcze podrosną (teraz ruszyły z kopyta) i szkoda mi kupować nowy stanik na chwilę,wydaje mi się,że taki elastyczny sportowy na dłużej posłuży.
-
najlepiej idz do jakiegos sklepu z bielizna niech Ci rozmiar dopasuja i juz bedziesz wiedziala jakli masz u mnie jest super sklepik gdzie babeczka dobiera zarabiscie staniki i same polskie firmy i koszt ok 80zl dlatego ja przez neta nie kupuje bo zawsze moze cos byc nie tak