MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
AISAK wrote:No właśnie ja jutro będę miała i się zastanawiam jak to będzie , maz ma być przy mnie wiec bardziej komfortowo byśmy się czuli jakby przez brzusio się udało.
AISAK, ja w 12 tygodniu miałam robione normalnie przez brzuch (mąż się potem śmiał, że chciałam się rozbierać) - wszystko było widać, wszystko się udało zmierzyć
Poza tym, powtarzam, nawet jeśli dowcipnie, to to jest LEKARZ i mąż nie ma powodu, żeby się źle czuć, Ty także
I jeszcze jedno - obiecuję już nigdy nie narzekać, że mi się nudzi... Jeden dzień narzekałam, pozostałe po 5 godzin dziennie wiszę na pracowym telefonie i mailach (dali mi kiedyś blackberry i teraz smycz jest wprost doskonała...) Wczoraj już myślałam, że zwariuję, bo jak zaczęłam po 9tej, to skończyłam po 16tej. Nie wiem, czym to się różni od siedzenia w pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 06:28
-
nick nieaktualny
-
Hej a ja dzisiaj w nocy się obudziłam z okropnym bólem głowy.. musiałam łyknąć apap bo nie chciało przejść... a rano jak wstałam znowu zauważyłam brązowy kolor w śluzie ja już nie wiem co to może być, we wtorek na wizycie było wszystko dobrze.. mam nadżerkę i nie wiem czy przy badaniu ją ruszył i dzisiaj schodzi ten brąz bo sam mówił, że się boi mnie badać bo ta nadzerka jest tak przy wejściu, że większy dotyk może sprawić, że zaplamię...
Poczekam jak się oczyści to nie będę panikowała, a jak nie pojadę do lekarza -
Tusia84 wrote:Hej a ja dzisiaj w nocy się obudziłam z okropnym bólem głowy.. musiałam łyknąć apap bo nie chciało przejść... a rano jak wstałam znowu zauważyłam brązowy kolor w śluzie ja już nie wiem co to może być, we wtorek na wizycie było wszystko dobrze.. mam nadżerkę i nie wiem czy przy badaniu ją ruszył i dzisiaj schodzi ten brąz bo sam mówił, że się boi mnie badać bo ta nadzerka jest tak przy wejściu, że większy dotyk może sprawić, że zaplamię...
Poczekam jak się oczyści to nie będę panikowała, a jak nie pojadę do lekarza
Tusia ja tez mam nadżerke Przy pierwszym badaniu pokrwawila mi ale juz na kolejnym wiedział gin że taka jest wrażliwa do delikatnie i nic nie było
A co do staników to ja kochane mieszkam w południowej wielkopolsce i u nas w sklepach z bielizna nie ma takich kosmicznych cen U nas stanik w sklepie z bielizna kosztuje srednio 13-50 zł i dodam że nie jakies badziewie Ale mówie o takich zwykłych nie do karmienia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 11:02
[/url]
[/url] -
Hej, a ja dla odmiany miałam dziś zły sen o moim mężu Śniło mi się że zniknął na 3 dni a potem go w szpitalu znalazłam
Ale tak ogólnie to wszystko oki.
A z tymi biustonoszami popatrzę po wypłacie
Tusia to może być nadżerka, a nie masz nr tel do swojego ginka?
Judi się ciesz że schudłaś ...
Fler w 15 tyg ciąży masz jeszcze takie dolegliwości?? Jejj...
-
czesc dziewczyny
właśnie uspałam synka to mam chwilkę. ostatnio mało się odzywam ale podczytuję regularnie.
u nas wszystko ok. z nadejściem drugiego trymestru poczułam się zdecydowanie lepiej. miałam problemy z ciśnieniem ale teraz przeszło. ja już mam spory brzuch. w zeszłej ciąży był mniejszy ale mi to nie przeszkadza a wrecz podoba się
tylko mam parę nowych rozstępów ale nie tak tragicznie
spać tylko się chce przez tą pogodę...
ja będę miała dopiero po świętach wizytę - 28 grudnia. może mal:-) maluszek objawi kim jest znaczy chłopiec czy dziewczynka -
AISAK wrote:Mamuski, a powiedzcie macie juz robione usg przez powłoki brzuszne?
We wtorek pierwsze co to ściągnęłam galoty i lekarzowi na łóżko z gołym tyłkiem wskoczyłam Ale był śmiech! Kazał się jednak ubrać, po czym po chwili stwierdził, że wykrakałam, bo maluszek tak się ułożył, że przez brzuch nie dało radyAISAK, Limerikowo, Nalka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie doręczono mi przesyłkę z detektorem tętna. Natychmiast postanowiłam go wypróbować. Bez problemu znalazłam serduszko mojego maleństwa i wsłuchiwałam się w nie leżąc we własnym łóżku. Powiem szczerze - uczucie jeszcze lepsze chyba niż u lekarza, bo jestem w swoim domku, w swojej bezpiecznej przestrzeni. Tylko ja i mój skarb Już nie mogę się doczekać jak mąż wróci i dam mu posłuchać bicia serca jego dzieciątka - będzie miał nie lada niespodziankę, bo nawet nie wiedział, że taki sprzęcior kupuję
Dziewczyny polecam takie urządzonko każdej z Was - z całego serca!evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Paulina, ja się zastanawiałam nad nim, ale jak poczytałam, że zbyt często nie można sprawdzać, to stwierdziłam, że szkoda kasy;)
Kupiłam wczoraj 2 pary spodni ciążowych- jeansy i leginsy. W H&M i zapłaciłam 120zł