MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a kto teraz będzie prowadził nasza listę????
Ja w srode lece do szpitala nie będę miała dostępu do neta:(
Mam nr do Monalisy, wiec jak pozwoli to naskrobie coś od czasu do czasu. Monalisa a jak tam u Ciebie sytuacja na froncie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 22:24
evas lubi tę wiadomość
-
Kobitki, zmykam spać.
O ile w ogóle usnę.
W telefonie mi się wiesza forum, także dam znać topie smsem jak urodzę, a odezwę się jak mąż mi tablet dowiezie i odpocznę.Dobrej nocy i powodzenia wszystkim kochane!
weronikabp, Duchess, Galanea, Modelka, evas lubią tę wiadomość
-
Evas, gruatulację Kochana
vikus001 wrote:Agusia Sab Simplex ja uzywam i kolek brak! polecam
Vikus, a jak podajesz, profilaktycznie? Ile kropel? Bezpośrednio do buźki? Mi szwagierka przywiozła z UK, ale nie używałam, bo Staś jako takich kolek nie ma, ale potrafi obudzić się z 10-20 min po jedzeniu z płaczem, bo zbierają mu się gazy, może Sab Simplex by pomógł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 22:38
evas lubi tę wiadomość
-
Produkcję dżemów i powideł z truskawek uważam za zakończoną
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 22:53
balonik, Duchess, Galanea, weronikabp, Martynika, Tusia84, Modelka, Paulina1986, Mucha, Nalka, Agusia2312, misia_k1, monaaa, evas lubią tę wiadomość
-
Nutka życzę Ci aby jutro był ten wyjątkowy dla Was dzień. Życzę Ci również aby poród okazał się miłym zaskoczeniem. Będziemy czekać na info i trzymać && za szybka akcje.
Evas ja dalej nie eierze ze można tak szybko urodzic. Dobrze ze do szpitala zdazylas:)
Ivv boskie te Twoje słoiczki. Widać ze solidna z Ciebie kobitka. Ja w tym roku nie robię dżemów, mam jeszcze z zeszłoroczne.weronikabp, ivv, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Nutka życzę Ci aby jutro był ten wyjątkowy dla Was dzień. Życzę Ci również aby poród okazał się miłym zaskoczeniem. Będziemy czekać na info i trzymać && za szybka akcje.
Evas ja dalej nie eierze ze można tak szybko urodzic. Dobrze ze do szpitala zdazylas:)
Ivv boskie te Twoje słoiczki. Widać ze solidna z Ciebie kobitka. Ja w tym roku nie robię dżemów, mam jeszcze z zeszłoroczne.AISAK, ivv, evas lubią tę wiadomość
-
Niesforna wrote:W Polsce niestety nie dostępne.
Mi koleżanka z Niemiec przysłała.
Dziękuję za odpowiedź
Znalazłam stronę, z której ponoć można zamówić:
http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30mlAgusia2312 lubi tę wiadomość
-
Zdziewczyny dzis w nocy o 2.25 urodzil sie nssz synek Borys.waga 3380 56 cm.dostal 12 puntow.dwa dodatkowe za piekne wlosy:))
weronikabp, Judi2014, Tusia84, Modelka, Paulina1986, excella, madamama, AISAK, Duchess, Niesforna, MagdaO, fler, Mucha, alexast, NataliaK, Kota, Martynika, Galanea, RewolucjaSięDzieje, ivv, Nalka, Karola:), MonikaS, Edyta84, Agusia2312, misia_k1, monaaa, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mati gratuluje z całego serducha:) mile wieści z samego rana, a te 12pkt to juz wogole pozytywnie mnie nastroilo:) również nalegam na foto, ale teraz wypoczywaj:)
Miłego dnia babeczki:)
Nalka , Ty nie masz brzucha <lol>.
Wrzucajcie Mamusie zdj, milo patrzeć na nasze forumowe dzieciaczki:)
Do mnie dociera dopiero, ze to ostatni dzień i noc w domku z brzuchem. Jak jutro pójdę to wrócę juz z bobaskiem. Tylko nie wiem kiedy... Ale jak to mówią, jeszcze chwila, dwie i wszystko się odmieni.Modelka, alexast, Paulina1986, Galanea, Nalka, evas lubią tę wiadomość
-
Ja nie wstawiam zdjęcia bo ze stronki z której wystawiałam brakuje mi wtyczki ściągnęłam i dalej nie działa.
Weronika pytałaś co tam u nas mamy na forum Franka terrora jest i płeć żeńskaGabi terrorystka
NataliaK, ivv, monaaa, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMati gratulacje :*
Tusia hahah) witamy kolezanke Franka terrorystke
My czekamy na lekarza,mlody o dziwo budzil sie w nocy co 2,5-3h zatem sie dosc wyspalam. Ale wczoraj po pierwszym dniu bycia samej Franek-Mama 1:0, kregoslup mi odpadali pierwszy raz sama go wykapalam w wanience nawet! Bo tylek pod kranem to juz standard,zeby wyczyscic chusteczkami go po kupsku to...
Swoja droga wczoraj obsikal mnie,zwymiotowal na mnie a na koniec jako wisienka na torcie przewijajac go dostalam zestrzelona kupa....
Ahh ta mlodziez dzisiejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 08:38
Modelka, weronikabp, Galanea, ivv, Nalka, Edyta84, Judi2014, monaaa, evas lubią tę wiadomość