MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA u nas dzis noc niespokojna na maxa,Franek tak sie miotal ze az zal bylo patrzec
budzil sie co godzine,ewidentnie cos mu bylo nie tak...ale sposobem dr Karpa wlaczylam suszarke i odlecial doslownie w minute. Mam nadzieje ze pospi chociaz z 2 godziny bo padam na twarz
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Evelineq, gratulacje. Cieszymy sie z kolejnego maluszka!!!
Evas, fajnie, ze wrocilas juz do domu- czekamy na fotki
Weronika, zachowasz pepowinke na pamiatke? Nie wiem czy to estetyczne higieniczne itd ale ja Kubusia zachowalam w pojemniczku razem z bransoletkami ze szpitala
MagdaO, mam nadzieje, ze udalo Ci sie zwrocic wozek? Jakby co to pisz, pomozemy Ci napisac petycje do sklepu czy cos? to nie maly zakup wiec zwrot musi sie udac tym bardziej jesli byl to zakup przez internet to chyba przysluguje ustawowo?
Ciekawa jestem ile nas zostalo jeszcze czerwcowych ciezarowek ktore czekaja na swoje akcje
Milego dnia wszystkim zycze!weronikabp, Evelineq lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:A u nas dzis noc niespokojna na maxa,Franek tak sie miotal ze az zal bylo patrzec
budzil sie co godzine,ewidentnie cos mu bylo nie tak...ale sposobem dr Karpa wlaczylam suszarke i odlecial doslownie w minute. Mam nadzieje ze pospi chociaz z 2 godziny bo padam na twarz
Mam to samo... przespał pierwsze dwie godziny, a potem nie wiadomo było co z nim robić, bąk szedł za bąkiem, kupa też była, a mały i tak się nie uspokoił.Mąż kupił ulgix baby, podałam mu właśnie przed karmieniem, zobaczymy, czy to przyniesie jakikolwiek efekt.W dzień jest ok, tylko od paru dni meczy go brzuch zawsze w nocy, nad ranem.Ale dziś jeszcze wcześniej, niż zwykle, dlatego zdycham. -
hejka
sorki ale nie będę miała możliwości Was nadrobić
u nas lepiej mały łanie ciągnie cyca ale jeszcze mam mało pokarmu i wczoraj dokarmiłam butelką i dziś rano też. Borysek jest cudny, grzeczny jestem w nim zakochana po uszy !excella, weronikabp, vikus001, Duchess, maggda, Evelineq, Agusia2312, Galanea, ivv, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
a u nas noc ok ale wieczorem koncerty na maxa. przez 4 godziny marudzila, stekala i co chwila chciala. jesc. dalam butelke ale wypila tylko troche bo sie denerwowala ze wyciagam jej smoczka (pisalam wczesniej ze jak zaciagnie mocniej to sie dusi). Jak w koncu wyczerpaly jej sie bateryjki to spala prawie 5 godzin
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie, fajnie bedzie kiedys dac dziecku taka szkatulke ze skarbami:-) zrobi z tym co zechce ale mysle, ze doceni takze pierwszy zabek mleczny ktory chciala zabrac wrozka itd
mam tez odcisk stopki mlodszego synka z pierwszych urodzin i kilka innych drobiazgow. to jest fajne
-
Urodziłam
Miałam bardzo ciężki poród i bez małego nacięcia nie zdolalabym urodzić Młodego. Położne się naprawdę bardzo starały ochronić krocze, ale się nie udało, bo to już zagrazalo dziecku. W każdym razie po 8-godzinnym porodzie, gdzie skurcze miałam przez pierwszą godzinę co 4 minuty a potem już co minutę aż do samego końca urodziłam klocka 4kg, 10 punktów
Margotka87, Duchess, alexast, Martynika, maggda, MagdaO, weronikabp, misia_k1, Evelineq, excella, Edyta84, Agusia2312, Nalka, madamama, MILA, Judi2014, balonik, Mucha, MonikaS, czekajajaca, Bea_tina, Galanea, ivv, Paula222, Lanusia93, vikus001, Tusia84, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
Wow! Dobra jesteś, wpadasz jak zawsze, myślę, o, Modelka, ponarzeka, że jeszcze w ciąży chodzi, a Ty jakby nigdy nic piszesz, że urodziłaś
.I to niemalże w terminie idealnie! Udało się z domem narodzin? no i jak tu nie naciąć jak dziecię takie dorodne!
Evelineq, Modelka, NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość
-
Evelineq i Modelka serdecznie wam gratuluję
u nas była dobra noc. Olek jest póki co bardzo grzeczny. Jak każdy malec sobie popłaczę raz mocniej raz słabiej, ale nie jest źle
Oboje z Krzyśkiem jesteśmy w nim zakochani po uszy. Choć muszę przyznać że momentami mam doła.Evelineq, Modelka lubią tę wiadomość
-
Modelka gratuluje i zdrówka życzę
Ale mnie mąż pocieszył, mowie mu ze Modelka urodziła i chyba z 10 ciężarnych zostało na forum a on spojrzał na mnie i z tekstem "no widzisz tylko na ciebie trzeba czekać nie wiadomo ile, znając ciebie na samym końcu urodzisz"
No w sumie na liście jestem ostatnia więc się zgadzaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 10:23
Evelineq, Modelka, Mucha, Galanea, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Modelka gratulacje!!! Spory synuś.
Anna przybrała ponad 300 gram w tydzień. Czytałam , że powinna być traktowana jako wcześniak, bo ma wszystko mniejsze po prostu. A ta nienormalna baba traktuje ją jak 3 kilogramowego noworodka i straszy mnie tym jedzeniem. Moje dziecko jest przestraszone i mniej się chce przytulać.. mam ochotę babsko rozsadzić! Tak samo z piersią, podobno takie maleństwa szybciej się męczą przy jedzeniu i Ania po 10 minutach przy ssaniu cycka leci nam przez ręce. łatwiej jej się najeść butelką. A baba twardo, że na ma być przy cycku i mam ją łaskotać, poszarpać żeby nie spała. Jenyyy na jakich ludzi ja trafiam. Przepraszam, ale musiałam się wygadać..Modelka lubi tę wiadomość