MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexast dobrze ze pojechałaś to spr. Dlaczego 3 dni aż u nas po paru godz można wyjść do domu albo na 2dzień. Lepiej tak niż żeby nie daj boże wdało ci się jakieś zakażenie a te 3 dni szybko zleca
No to teraz trzeba się wyspać skoro jutro mamy rodzictorba spr czy wszystko jest, wiec spokojnie mogę iść spać dobranoc wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 23:32
alexast, ivv lubią tę wiadomość
-
alexast wrote:pojechałam na ip, zostawili mnie w szpitalu. kolejny raz mnie łyżeczkowali. będę musiała zostać 3 dni na obserwacji po tym cholernym łyżeczkowaniu. jak ja to przeżyje bez mojego synusia ;(
Dobrze, że pojechałaś! Jak widać było to konieczne. Nie martw się, zdrowie jest najważniejsze, czas szybko zleci i będziecie razem. Ważne, że zajęli się Tobą.alexast lubi tę wiadomość
-
No właśnie sama nie wiem dlaczego mam tu tak długo zostać. Może dlatego że to już drugie łyżeczkowanie po cesarce. Pielęgniarka mówiła, że szyjka się znowu zamknęła i było dużo skrzepów w macicy, a skoro była gorączka to się najprawdopodobniej wdała jakaś bakteria. Dostanę antybiotyk. Trzymajcie kciuki, żeby to było już ostatnie łyżeczkowanie, kolejnego nie przeżyję!!!!
Galanea, maggda, Edyta84, Duchess, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu Gabi jest przeeeeeurocza
))
Alexast trzymaj sie kochana, czas szybciutko minie, musisz byc zdrowa dla Malenstwa:-)
Dziewczyny kciuki za jutroto ile tych porodów w dzien taty ???
)
Dziewczyny pocę sie w nocy tak ze musze zmieniać koszule, ktos tak jeszcze ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 23:59
Duchess, Tusia84, alexast, Galanea lubią tę wiadomość
-
Tusia, Weronika śliczne te wasze córeczki
Alexast, dobrze ze pojechałas. Te kilka.dni.szybko minie, zdrowie najważniejsze.
Weronika, może przez hormony tak sie pocisz ? Ja w nocy czasami marznę, a w pokoju gorąco !
Jestem wykonczona. Wstawalam dzis co godzine. Ledwo zasnelam i już musialam wstac do Młodego.weronikabp, Tusia84, alexast lubią tę wiadomość
-
Ja też pocę się w nocy, aż kołdra jest wilgotna.Może to wciąż hormony schodzą, woda z organizmu? Niby już nie jestem spuchnięta, a obrączka na prawą rękę nadal nie wchodzi.
BeaTina chciałam Ci jeszcze raz oficjalnie podziękować za sugestię odnośnie potówek. To jest niesamowite, zaczęłam się stosować do Twoich rad i krostki z czoła już znikły, a te na policzkach są pięknie przysuszone.Ale najważniejsze, że nie poznaję swojego dziecka! Wczoraj w ciągu dnia miał dwie drzemki po trzy godziny, ze spokojnym, nie zakłóconym niczym snem.Już druga noc jest świetna (młody spał 6h z jedną krótką przerwą na karmienie, po odłożeniu do łóżeczka zasypiał w sekundę).Człowiek nie zdawał sobie sprawy jak cholernie musiała go swędzieć ta wysypka i dlatego był taki niespokojny przez tyle dni!
Gdyby nie Ty, to męczylibyśmy się aż do wizyty u lekarza w czwartek! Jesteś wielka.
Tatusiowie, wszystkiego dobrego dla Was! Brzuchatki, powodzenia dzisiaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 06:30
Edyta84, Bea_tina, Galanea lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane
U mnie póki co cisza. Liczyłam, że dzisiejszej nocy Ala ruszy na spotkanie z nami, ale nic z tego... Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień - w końcu termin upłynie dopiero o 24:00
weronikabp, Edyta84, Duchess, ivv, Galanea lubią tę wiadomość
-
Jestesm spakowana, zestresowana i ide! Napisze do was ze szpitala bo bede miec dostep do internetu. Trzymajcie kciuki
weronikabp, Edyta84, Duchess, Tusia84, Agusia2312, alexast, ivv, Paulina1986, maggda, Bea_tina, Galanea, onka79, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Witamy serdecznie Maję i gratulacje dla Muszki od forumowych cioteczek
Witamy na świecie
1 leniuta29 – 13 maja- Olivka29 maja
2 kambel- 19 maja- Kaja12 czerwca
3 Bankierka- 21 maja- Staś Mateusz2 czerwca
4 vikus001- 22 maja- Zuzia30 maja
5 Martynika- 23 maja- Artur4 czerwca
6 Judi2014- 28 maja- Mikołaj4 czerwca
7 MonikaS- 30 maja- Piotruś5 czerwca
8 Paula222- 31 maja- Franek20 maja
9 Agusia2312- 1 czerwca- Marcel25 czerwca
10 fler- 1 czerwca- Zuzia5 czerwca
11 MagdaO- 3 czerwca- Staś2 czerwca
12 eta- 3 czerwca- Ignaś22 czerwca
13 madamama- 4 czerwca- Ignaś9 czerwca
14 karolina1990- 5 czerwca- Oliwia10 czerwca
15 NataliaK- 6 czerwca- Franek2 czerwca
16 Limerikowo- 6 czerwca- Karolinka29 maja
17 excella- 9 czerwca- Tymon26 czerwca
18 Nalka- 9 czerwca- Anna13 czerwca
19 alexast- 10 czerwca- Aleksander23 czerwca
20 weronikabp- 10 czerwca- Pola17 czerwca
21 Niesforna- 13 czerwca- Jaś19 czerwca
22 czekajajaca- 14 czerwca- Marcelinka6 czerwca
23 azi- 14 czerwca- Lenka14 czerwca
24 Tusia84- 15 czerwca- Gabrysia25 czerwca
25 evas- 16 czerwca- Bartoszek29 czerwca
26 Mati1980- 17 czerwca- Borys14 czerwca
27 balonik- 17 czerwca- Adaś24 czerwca
28 nutka- 17 czerwca- Gabryś16 czerwca
29 sunset- 17 czerwca- Joanna23 czerwca
30 Evelineq- 17 czerwca- Hania11 czerwca
31 topa42- 18 czerwca- Borysek29 czerwca
32 Modelka- 20 czerwca- chłopiec19 czerwca
33 Mucha- 22 czerwca- Maja25 czerwca
Oczekujemy z niecierpliwością
1 AISAK- 26lat, woj.Lubelskie, 11 czerwca - Hania
2 monalisa- 35lat, Poznań, 14 czerwca - Lenka
3 aneczka83- Zielona Góra, 14 czerwca - Antoś
4 Róża- 27lat, 19 czerwca - chłopiec
5 onka79- 35 lat, Birmingham, 22 czerwca - Martynka
6 Paulina1986- 28lat, Wielkopolanka, 23 czerwca - Alicja Maria
7 Galanea- 28lat, Olsztyn, 23 czerwca - Zosia
8 Edyta84- 24 czerwca - Hania
9 ivv- 34lata, 25 czerwca - Martynka
10 Margotka87- 26lat, 25 czerwca (lub 2.07) - Helenka
11 Martusia- 26lat, Londyn, 25 czerwca - Maksiu
12 Kota- 28lat, Kraków, 26 czerwca - Iga
13 monaaa- 29lat, Śląsk, 27 czerwca (lub 3.07) - Maksiu
14 Duchess- 34lat, Warszawa, 27 czerwca - Oskar
15 kropka_10- 28 czerwca - Nikoś
16 Ala29- 30 czerwca - Mikołaj
17 maggda- 23lat, woj. Kuj-pom. 2 lipca - Zuzia
ok lista poprawionaJeśli któraś widzi jakiś błąd to krzyczeć
ivv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKota kciuki
Aisak sie odzywała?
Mi schodzi woda cały czas, praktycznie codziennie prawie 1 kg mniej, moze to przez to te poty. Przez pierwsze 3 doby za to waga prawie ani drgnela, dopiero potem zaczęła spadać.
Dobrego dnia Ojca, my juz swojego wycalowalysmy)
Duchess, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja!
Alexast dobrze, że pojechałaś i się Tobą zajęli, a te 3 dni szybko zlecą i zaraz będziesz tuliła Olka.
Kota powodzenia, nie denerwuj się, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile forumowych brzuchatek by się z Tobą zamieniło, np. JA
Weronika z tego co się orientuję to dzisiaj rodzę oczywiście JA, Ivv, Paulina, Galanea, Maggda, Onka 79, Duchess. A te Twoje problemy z częstym poceniem to też mi się wydaje, że to hormony.
Maggda powodzenia na USG, Zuzia na pewno ładnie przybiera na wadze.
A ja dziś planuję pojechać i zapisać naszą jeszcze niepełną rodzinkę do nowego lekarza rodzinnego. W sobotę na naszym miejskim portalu internetowym wylukałam, że właśnie młoda lekarka otwiera gabinet i dzisiaj są zapisy. Pojadę, popytam o nią pielęgniarkę, która ma robić zapisy. Zobaczymy. Skoczę jeszcze do Rossmana po parę rzeczy, pobiegam to i Hania może się ruszy
Wszystkim TATOM Wszystkiego Najlepszego z Okazji Waszego Święta!!!
AAA Tusia bym zapomniała jaka śliczna ta Wasza Gabrysia, do wycałowania, wyściskania i w ogóle. No cukiereczekTAAAKA ładniutka.
Tak w ogóle te nasze czerwcowe dzieciaczki są najpiękniejsze i najcudowniejsze na całym forum.weronikabp, Duchess, Tusia84, Martynika, maggda, Agusia2312, ivv, Paulina1986, alexast, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim mamusiom
tak, ja tez chce juz urodzic jak najszybciej a najlepiej dzisiaj, zaraz, teraz
Alexast, ciesze sie ze pojechalas na ip. po zabiegu szybko dojdziesz do siebie, wiem ze rozlaka z synusiem boli ale musisz byc silna i Zdrowa dla niego :-*
milego dnia wszystkim zycze!weronikabp, alexast, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dziękuje kochane i nieskromnie muszę się z Wami zgodzić bo jestem zakochana w niej baaardzoo pewnie jak każda z Was w swoim dziecku.
Ubolewam że czas tak szybko leci bo bym chciała ją taką malutką
Weronika Pola jest cudna i w jakim błogostanie
Ja też się strasznie pocę mokre włosy itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 08:31
weronikabp, Miriam lubią tę wiadomość
-
Alexast współczuję kochana tych przejść
dobrze zrobiłaś, że pojechałaś..
Ja też się nie odzywałam kilka dni bo powiem, że bardzo ciężko zniosłam drugą cc i proces dochodzenia jest cięższy.. już myślałam że uszkodzili mi jelita.. dopiero teraz zaczyna być lepiej ale jeszcze nie jest dobrze..i blizna tym razem masakra po prostu... dzisiaj chyba podjadę do poradni może już zdejmą mi szwy.. w której dobie jechałyście na zdjęcie???
Wczoraj miałam stan podgorączkowy ale trochę wczoraj przesadziłam.. córeczka miała zakończenie roku w przedszkolu.. i strasznie długo to trwało i cały czas na nogach byłam.. później jeszcze na spacer niepotrzebnie się wybraliśmy o po prostu już ledwo szłam i może ten stan z osłabienia bo gorączka się nie pojawiła i teraz już jest normalna temperatura.weronikabp, alexast lubią tę wiadomość
-
Alexast współczuję
Masakra jak Cię męczą
Trzymaj się tam dzielnie, wierzę, że już dadzą Ci spokój i wszystko będzie ok.
Jak mam dziś urodzić to chyba tylko przez cc, bo na naturalny się nie zanosiweronikabp, Edyta84, alexast, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu ja miałam dokładnie tydzień po cc zdjęcie. U mnie bardzo dobrze sie goi, tfu tfu. No z tym poceniem to masakra, umyjesz włosy wieczorem a one za chwile mokre z potu
no nic niech schodzi ta woda, moze w końcu obraczke założę.
Tusia84 lubi tę wiadomość