MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexast dobrze ze pojechałaś to spr. Dlaczego 3 dni aż u nas po paru godz można wyjść do domu albo na 2dzień. Lepiej tak niż żeby nie daj boże wdało ci się jakieś zakażenie a te 3 dni szybko zleca

No to teraz trzeba się wyspać skoro jutro mamy rodzic
torba spr czy wszystko jest, wiec spokojnie mogę iść spać dobranoc wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 23:32
alexast, ivv lubią tę wiadomość
-
alexast wrote:pojechałam na ip, zostawili mnie w szpitalu. kolejny raz mnie łyżeczkowali. będę musiała zostać 3 dni na obserwacji po tym cholernym łyżeczkowaniu. jak ja to przeżyje bez mojego synusia ;(
Dobrze, że pojechałaś! Jak widać było to konieczne. Nie martw się, zdrowie jest najważniejsze, czas szybko zleci i będziecie razem. Ważne, że zajęli się Tobą.
alexast lubi tę wiadomość
-
No właśnie sama nie wiem dlaczego mam tu tak długo zostać. Może dlatego że to już drugie łyżeczkowanie po cesarce. Pielęgniarka mówiła, że szyjka się znowu zamknęła i było dużo skrzepów w macicy, a skoro była gorączka to się najprawdopodobniej wdała jakaś bakteria. Dostanę antybiotyk. Trzymajcie kciuki, żeby to było już ostatnie łyżeczkowanie, kolejnego nie przeżyję!!!!
Galanea, maggda, Edyta84, Duchess, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu Gabi jest przeeeeeurocza
))
Alexast trzymaj sie kochana, czas szybciutko minie, musisz byc zdrowa dla Malenstwa:-)
Dziewczyny kciuki za jutro
to ile tych porodów w dzien taty ???
)
Dziewczyny pocę sie w nocy tak ze musze zmieniać koszule, ktos tak jeszcze ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 23:59
Duchess, Tusia84, alexast, Galanea lubią tę wiadomość
-
Tusia, Weronika śliczne te wasze córeczki

Alexast, dobrze ze pojechałas. Te kilka.dni.szybko minie, zdrowie najważniejsze.
Weronika, może przez hormony tak sie pocisz ? Ja w nocy czasami marznę, a w pokoju gorąco !
Jestem wykonczona. Wstawalam dzis co godzine. Ledwo zasnelam i już musialam wstac do Młodego.
weronikabp, Tusia84, alexast lubią tę wiadomość
-
Ja też pocę się w nocy, aż kołdra jest wilgotna.Może to wciąż hormony schodzą, woda z organizmu? Niby już nie jestem spuchnięta, a obrączka na prawą rękę nadal nie wchodzi.
BeaTina chciałam Ci jeszcze raz oficjalnie podziękować za sugestię odnośnie potówek. To jest niesamowite, zaczęłam się stosować do Twoich rad i krostki z czoła już znikły, a te na policzkach są pięknie przysuszone.Ale najważniejsze, że nie poznaję swojego dziecka! Wczoraj w ciągu dnia miał dwie drzemki po trzy godziny, ze spokojnym, nie zakłóconym niczym snem.Już druga noc jest świetna (młody spał 6h z jedną krótką przerwą na karmienie, po odłożeniu do łóżeczka zasypiał w sekundę).Człowiek nie zdawał sobie sprawy jak cholernie musiała go swędzieć ta wysypka i dlatego był taki niespokojny przez tyle dni!
Gdyby nie Ty, to męczylibyśmy się aż do wizyty u lekarza w czwartek! Jesteś wielka
.
Tatusiowie, wszystkiego dobrego dla Was! Brzuchatki, powodzenia dzisiaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 06:30
Edyta84, Bea_tina, Galanea lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane
U mnie póki co cisza. Liczyłam, że dzisiejszej nocy Ala ruszy na spotkanie z nami, ale nic z tego... Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień - w końcu termin upłynie dopiero o 24:00
weronikabp, Edyta84, Duchess, ivv, Galanea lubią tę wiadomość
-
Jestesm spakowana, zestresowana i ide! Napisze do was ze szpitala bo bede miec dostep do internetu. Trzymajcie kciuki
weronikabp, Edyta84, Duchess, Tusia84, Agusia2312, alexast, ivv, Paulina1986, maggda, Bea_tina, Galanea, onka79, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Witamy serdecznie Maję i gratulacje dla Muszki od forumowych cioteczek
Witamy na świecie
1 leniuta29 – 13 maja- Olivka
29 maja
2 kambel- 19 maja- Kaja
12 czerwca
3 Bankierka- 21 maja- Staś Mateusz
2 czerwca
4 vikus001- 22 maja- Zuzia
30 maja
5 Martynika- 23 maja- Artur
4 czerwca
6 Judi2014- 28 maja- Mikołaj
4 czerwca
7 MonikaS- 30 maja- Piotruś
5 czerwca
8 Paula222- 31 maja- Franek
20 maja
9 Agusia2312- 1 czerwca- Marcel
25 czerwca
10 fler- 1 czerwca- Zuzia
5 czerwca
11 MagdaO- 3 czerwca- Staś
2 czerwca
12 eta- 3 czerwca- Ignaś
22 czerwca
13 madamama- 4 czerwca- Ignaś
9 czerwca
14 karolina1990- 5 czerwca- Oliwia
10 czerwca
15 NataliaK- 6 czerwca- Franek
2 czerwca
16 Limerikowo- 6 czerwca- Karolinka
29 maja
17 excella- 9 czerwca- Tymon
26 czerwca
18 Nalka- 9 czerwca- Anna
13 czerwca
19 alexast- 10 czerwca- Aleksander
23 czerwca
20 weronikabp- 10 czerwca- Pola
17 czerwca
21 Niesforna- 13 czerwca- Jaś
19 czerwca
22 czekajajaca- 14 czerwca- Marcelinka
6 czerwca
23 azi- 14 czerwca- Lenka
14 czerwca
24 Tusia84- 15 czerwca- Gabrysia
25 czerwca
25 evas- 16 czerwca- Bartoszek
29 czerwca
26 Mati1980- 17 czerwca- Borys
14 czerwca
27 balonik- 17 czerwca- Adaś
24 czerwca
28 nutka- 17 czerwca- Gabryś
16 czerwca
29 sunset- 17 czerwca- Joanna
23 czerwca
30 Evelineq- 17 czerwca- Hania
11 czerwca
31 topa42- 18 czerwca- Borysek
29 czerwca
32 Modelka- 20 czerwca- chłopiec
19 czerwca
33 Mucha- 22 czerwca- Maja
25 czerwca
Oczekujemy z niecierpliwością
1 AISAK- 26lat, woj.Lubelskie, 11 czerwca - Hania
2 monalisa- 35lat, Poznań, 14 czerwca - Lenka
3 aneczka83- Zielona Góra, 14 czerwca - Antoś
4 Róża- 27lat, 19 czerwca - chłopiec
5 onka79- 35 lat, Birmingham, 22 czerwca - Martynka
6 Paulina1986- 28lat, Wielkopolanka, 23 czerwca - Alicja Maria
7 Galanea- 28lat, Olsztyn, 23 czerwca - Zosia
8 Edyta84- 24 czerwca - Hania
9 ivv- 34lata, 25 czerwca - Martynka
10 Margotka87- 26lat, 25 czerwca (lub 2.07) - Helenka
11 Martusia- 26lat, Londyn, 25 czerwca - Maksiu
12 Kota- 28lat, Kraków, 26 czerwca - Iga
13 monaaa- 29lat, Śląsk, 27 czerwca (lub 3.07) - Maksiu
14 Duchess- 34lat, Warszawa, 27 czerwca - Oskar
15 kropka_10- 28 czerwca - Nikoś
16 Ala29- 30 czerwca - Mikołaj
17 maggda- 23lat, woj. Kuj-pom. 2 lipca - Zuzia
ok lista poprawiona
Jeśli któraś widzi jakiś błąd to krzyczeć 
ivv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKota kciuki

Aisak sie odzywała?
Mi schodzi woda cały czas, praktycznie codziennie prawie 1 kg mniej, moze to przez to te poty. Przez pierwsze 3 doby za to waga prawie ani drgnela, dopiero potem zaczęła spadać.
Dobrego dnia Ojca, my juz swojego wycalowalysmy
)
Duchess, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja!
Alexast dobrze, że pojechałaś i się Tobą zajęli, a te 3 dni szybko zlecą i zaraz będziesz tuliła Olka.
Kota powodzenia, nie denerwuj się, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile forumowych brzuchatek by się z Tobą zamieniło, np. JA
Weronika z tego co się orientuję to dzisiaj rodzę oczywiście JA, Ivv, Paulina, Galanea, Maggda, Onka 79, Duchess. A te Twoje problemy z częstym poceniem to też mi się wydaje, że to hormony.
Maggda powodzenia na USG, Zuzia na pewno ładnie przybiera na wadze.
A ja dziś planuję pojechać i zapisać naszą jeszcze niepełną rodzinkę do nowego lekarza rodzinnego. W sobotę na naszym miejskim portalu internetowym wylukałam, że właśnie młoda lekarka otwiera gabinet i dzisiaj są zapisy. Pojadę, popytam o nią pielęgniarkę, która ma robić zapisy. Zobaczymy. Skoczę jeszcze do Rossmana po parę rzeczy, pobiegam to i Hania może się ruszy
Wszystkim TATOM Wszystkiego Najlepszego z Okazji Waszego Święta!!!
AAA Tusia bym zapomniała jaka śliczna ta Wasza Gabrysia, do wycałowania, wyściskania i w ogóle. No cukiereczek
TAAAKA ładniutka.
Tak w ogóle te nasze czerwcowe dzieciaczki są najpiękniejsze i najcudowniejsze na całym forum.
weronikabp, Duchess, Tusia84, Martynika, maggda, Agusia2312, ivv, Paulina1986, alexast, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim mamusiom

tak, ja tez chce juz urodzic jak najszybciej a najlepiej dzisiaj, zaraz, teraz
Alexast, ciesze sie ze pojechalas na ip. po zabiegu szybko dojdziesz do siebie, wiem ze rozlaka z synusiem boli ale musisz byc silna i Zdrowa dla niego :-*
milego dnia wszystkim zycze!
weronikabp, alexast, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dziękuje kochane i nieskromnie muszę się z Wami zgodzić bo jestem zakochana w niej baaardzoo pewnie jak każda z Was w swoim dziecku.
Ubolewam że czas tak szybko leci bo bym chciała ją taką malutką
Weronika Pola jest cudna i w jakim błogostanie
Ja też się strasznie pocę mokre włosy itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 08:31
weronikabp, Miriam lubią tę wiadomość
-
Alexast współczuję kochana tych przejść
dobrze zrobiłaś, że pojechałaś..
Ja też się nie odzywałam kilka dni bo powiem, że bardzo ciężko zniosłam drugą cc i proces dochodzenia jest cięższy.. już myślałam że uszkodzili mi jelita.. dopiero teraz zaczyna być lepiej ale jeszcze nie jest dobrze..
i blizna tym razem masakra po prostu... dzisiaj chyba podjadę do poradni może już zdejmą mi szwy.. w której dobie jechałyście na zdjęcie???
Wczoraj miałam stan podgorączkowy ale trochę wczoraj przesadziłam.. córeczka miała zakończenie roku w przedszkolu.. i strasznie długo to trwało i cały czas na nogach byłam.. później jeszcze na spacer niepotrzebnie się wybraliśmy o po prostu już ledwo szłam i może ten stan z osłabienia bo gorączka się nie pojawiła i teraz już jest normalna temperatura.
weronikabp, alexast lubią tę wiadomość
-
Alexast współczuję
Masakra jak Cię męczą
Trzymaj się tam dzielnie, wierzę, że już dadzą Ci spokój i wszystko będzie ok.
Jak mam dziś urodzić to chyba tylko przez cc, bo na naturalny się nie zanosi
weronikabp, Edyta84, alexast, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu ja miałam dokładnie tydzień po cc zdjęcie. U mnie bardzo dobrze sie goi, tfu tfu. No z tym poceniem to masakra, umyjesz włosy wieczorem a one za chwile mokre z potu
no nic niech schodzi ta woda, moze w końcu obraczke założę.
Tusia84 lubi tę wiadomość

[/url]

Ja o 9 idę na usg mam nadzieje ze Zuzia ładnie przybrała na masie