MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pola z obrazka
Śliczna
Mój fryzjer ostatnio "wywołał" poród koleżance - przyszła do niego na 12 zrobić włosy przed porodem, dostała u niego skurczy, zawieźli ją do szpitala i o 18 urodziłaNo więc dziś zaprosiłam go do siebie - włosy zrobione - mogę jutro rodzić
Martynko, Weronika miała w nosie jak mówiłam, że ma się urodzić 23 czerwca, więc chociaż Ty posłuchaj mamusi :*
Edyta84, weronikabp, Galanea, Duchess lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to co jesteśmy zwarte i gotowe na nasze jutrzejsze akcje. Oby tylko nasze brzuszkowe dziewczynki nas posłuchały a nie olały temat. Ja dziś Hani ciągle mówię, że słowa trzeba dotrzymywać bo przecież jesteśmy umówione z forumowymi mamami. Poza tym jutro dzień ojca, fajne prezenty mieliby nasi mężowie prawda
weronikabp, Galanea, ivv, maggda, Duchess, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Kocham Was wszystki i Wasze maluszki rowniez. Pomimo że nie dane mi bylo doczekac z Wami do konca tl nadal mnie wspieracie w naszych staraniach o adopcje. Naprawd badrzo sie ciesze ze dolaczylam do Waszegi grona. Bylam dzis w kinie na filmie gwiazd naszych wina piekne dzielo. Wiemjedno warto cieszyc sie kazdym dniem i kochac bo moze to byc nasz ostatni dzien. Buziaczki ogromne i powodzenia.
Galanea, Tusia84, Duchess, NataliaK, Judi2014, weronikabp, eta, excella, Paulina1986, Edyta84, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
A tak moja Gabrysia w dniu wyjścia ze szpitala złożyła ręce i prosiła, żeby tato się zlitował i już po nas przyjechał
img][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:21
Marcysia86, Bea_tina, MonikaS, Nalka, Galanea, szczessciara, maggda, Duchess, MILA, NataliaK, Judi2014, onka79, weronikabp, Martynika, kambel, Niesforna, excella, Paulina1986, Edyta84, Agusia2312, ivv, madamama, misia_k1, perełeczka, Miriam, evas, Evelineq lubią tę wiadomość
-
ślicznotka mała
a ja siedzę i oczy mi się zamykają. nie wiem jak ja dzisiejszą noc wytrzymammały zaraz będzie wstawał bo już coś tam kwęka, Michaś jeszcze nie śpi, mąż jeszcze nie wrócił, pralka pierze ciuchy a ja padam na nos
ale bym sobie pospała chociaż tą jedną noc
nie wypada tak na noc ale idę kawkę delikatną zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:48
-
Ja się popłakałam na zwiastunie
Tusia, ale prześliczne słoneczkoApropos modlitwy - któregoś wieczoru, grubo po północy siedzieliśmy w salonie i oglądaliśmy film. Nagle wpada Weronika, patrzy się na nas i zawraca do swojego pokoju. No to ja za nią, żeby ją przykryć kołderką. Wchodzę do pokoju, a ona klęczy przy kanapie (tam codziennie się modlimy), rączki złożone i się na mnie patrzy - coś się dziecku pochrzaniło
Galanea, Tusia84, weronikabp, Edyta84 lubią tę wiadomość