MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pola z obrazka
Śliczna 
Mój fryzjer ostatnio "wywołał" poród koleżance - przyszła do niego na 12 zrobić włosy przed porodem, dostała u niego skurczy, zawieźli ją do szpitala i o 18 urodziła
No więc dziś zaprosiłam go do siebie - włosy zrobione - mogę jutro rodzić 
Martynko, Weronika miała w nosie jak mówiłam, że ma się urodzić 23 czerwca, więc chociaż Ty posłuchaj mamusi :*
Edyta84, weronikabp, Galanea, Duchess lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to co jesteśmy zwarte i gotowe na nasze jutrzejsze akcje. Oby tylko nasze brzuszkowe dziewczynki nas posłuchały a nie olały temat. Ja dziś Hani ciągle mówię, że słowa trzeba dotrzymywać bo przecież jesteśmy umówione z forumowymi mamami. Poza tym jutro dzień ojca, fajne prezenty mieliby nasi mężowie prawda
weronikabp, Galanea, ivv, maggda, Duchess, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Kocham Was wszystki i Wasze maluszki rowniez. Pomimo że nie dane mi bylo doczekac z Wami do konca tl nadal mnie wspieracie w naszych staraniach o adopcje. Naprawd badrzo sie ciesze ze dolaczylam do Waszegi grona. Bylam dzis w kinie na filmie gwiazd naszych wina piekne dzielo. Wiemjedno warto cieszyc sie kazdym dniem i kochac bo moze to byc nasz ostatni dzien. Buziaczki ogromne i powodzenia.
Galanea, Tusia84, Duchess, NataliaK, Judi2014, weronikabp, eta, excella, Paulina1986, Edyta84, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
A tak moja Gabrysia w dniu wyjścia ze szpitala złożyła ręce i prosiła, żeby tato się zlitował i już po nas przyjechał

img][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:21
Marcysia86, Bea_tina, MonikaS, Nalka, Galanea, szczessciara, maggda, Duchess, MILA, NataliaK, Judi2014, onka79, weronikabp, Martynika, kambel, Niesforna, excella, Paulina1986, Edyta84, Agusia2312, ivv, madamama, misia_k1, perełeczka, Miriam, evas, Evelineq lubią tę wiadomość
-
ślicznotka mała

a ja siedzę i oczy mi się zamykają. nie wiem jak ja dzisiejszą noc wytrzymam
mały zaraz będzie wstawał bo już coś tam kwęka, Michaś jeszcze nie śpi, mąż jeszcze nie wrócił, pralka pierze ciuchy a ja padam na nos
ale bym sobie pospała chociaż tą jedną noc 
nie wypada tak na noc ale idę kawkę delikatną zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:48
-
Ja się popłakałam na zwiastunie

Tusia, ale prześliczne słoneczko
Apropos modlitwy - któregoś wieczoru, grubo po północy siedzieliśmy w salonie i oglądaliśmy film. Nagle wpada Weronika, patrzy się na nas i zawraca do swojego pokoju. No to ja za nią, żeby ją przykryć kołderką. Wchodzę do pokoju, a ona klęczy przy kanapie (tam codziennie się modlimy), rączki złożone i się na mnie patrzy - coś się dziecku pochrzaniło
Galanea, Tusia84, weronikabp, Edyta84 lubią tę wiadomość

[/url]
[/url]