Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • maggda Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Kota czy doczekała się już cc ?

nick nieaktualny, Duchess lubią tę wiadomość

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisała do mnie AISAK. Jest po indukcji, ale nic nie ruszyło. W środę jeśli kroplówka nie pomoże, to będzie cesarka. Pisze, że czuje się dobrze, ale chciała zrobić prezent na Dzień Ojca ;) Chyba jak każda z nas :)

nick nieaktualny, evas, Modelka, maggda, nick nieaktualny, Duchess, Nalka, Tusia84, Edyta84 lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też cisza, więc zadzwoniłam do ginka i mam wizytę dzisiaj o 21:00. Chciałam jutro żeby dać Ali jeszcze dzisiejszą noc, ale się nie udało, bo jutro ginek ma dyżur w szpitalu i nie przyjmuje...
    Tak więc wieczorkiem zobaczę co tam u mojej łobuzicy słychać :P

Galanea, Modelka, Duchess, nick nieaktualny, Tusia84, Róża lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Rosnie mi maly koksik... Franek wazy 4310 :D przy wyjsciu ze szpitala wazyl 3360 ;-))

No to mogą sobie ze Staszkiem rękę podać :) Ten przy wyjściu ze szpitala ważył 3320, a tydzień temu jak była położna 4200 :D Teraz myślę, że spokojnie dobija 4500 ;)

Galanea, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Napisała do mnie AISAK. Jest po indukcji, ale nic nie ruszyło. W środę jeśli kroplówka nie pomoże, to będzie cesarka. Pisze, że czuje się dobrze, ale chciała zrobić prezent na Dzień Ojca ;) Chyba jak każda z nas :)
    Pozdrów ją od Nas kochana..:-)

Magda O, Monalisa nie pisala?

Galanea, Duchess lubią tę wiadomość

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Marcelek pije mleko Bebilon 1 i jeśli chodzi o kupki to różnie bywa, niekiedy 5 na dobę a niekiedy tylko 2. Ale przed mlekiem podajemy my trochę wody z glukoza tak kazała polozna bo twierdzi ze każde mleko w proszku Zasusza dziecko i moze być gorzej z kupka.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • evas Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Galanea tak to to :-)

Evas kiedy pokażesz Bartoszka? :-)
    Jak na razie to wszystkie zdjęcia mam w telefonie, albo na tablecie. Muszę jakoś pogłówkować jak to wrzucić. Dodam tylko, że nie bardzo się na tym znam :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa... hmm, cisza!

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaO wrote:
    monalisa... hmm, cisza!
    :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Jak na razie to wszystkie zdjęcia mam w telefonie, albo na tablecie. Muszę jakoś pogłówkować jak to wrzucić. Dodam tylko, że nie bardzo się na tym znam :P
    Wchodzisz na tinypic.com i tam wrzucasz ;) ja wszystkie zdjęcia wrzucam z telefonu ;)

• ivv Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba idę dalej leżeć, bo miałam skurcze co 10 minut, a jak wstałam to przeszło :D

Dziewczyny nie dajcie się :) To nasza, matek, decyzja w jaki sposób karmimy swoje dzieci! Jeśli któraś jest zdecydowaną zwolenniczką cyca to niech walczy do końca, bo warto. A jak woli mm to niech olewa co inni mówią i robi swoje, bo tak jak piszecie - SZCZĘŚLIWA MAMA = SZCZĘŚLIWE DZIECKO :)

nick nieaktualny, Galanea, nick nieaktualny, maggda, alexast, nick nieaktualny, Agusia2312, Edyta84, Bea_tina lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaO jak dobrze! :D fajnie ze Franek ma kompana :D moze beda razem malymi zapasnikami sumo ;-))

• Galanea Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze ja, tak tylko się pochwalę... ;) Nie myślałam, że dotrwam do tego momentu ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e797899c6687.png

nick nieaktualny, Martynika, maggda, alexast, Modelka, Duchess, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Paulina1986, Tusia84, ivv, Agusia2312, Edyta84, Bea_tina, Evelineq, evas lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Wchodzisz na tinypic.com i tam wrzucasz ;) ja wszystkie zdjęcia wrzucam z telefonu ;)
    a ja nie mam internetu w telefonie :(

9bsp388.png
  • maggda Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas to podłącz kablem lub kartą pamięci do kompa tel lub tabl i zgraj na dysk zdjęcia i wtedy wstaw zdj na forum

nick nieaktualny, evas lubią tę wiadomość

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie ja zaryzykowałabym u siebie jeszcze jedno stwierdzenie:

WYSPANA MAMA = SZCZĘŚLIWSZE DZIECKO. :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Modelka, ivv, Agusia2312, Edyta84 lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka - zgadzam się w 100% :)

Nalka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Nalka ja tez sie podpisuje ;-) moj Franio dzis laskawy dla mnie,spal mi na brzuchu nawet dobra godzine ;-) w sumie to razem spalismy sobie ;-) tylko ja pol snem ;-) a on jak pelen zuch spal ;-)i jakos tak wszystko latwiejsze sie wydaje jak czlowiek wypoczety...inne spojrzenie na wszystko :-)

nick nieaktualny, ivv, Nalka, evas lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, teraz to jestem pewna, że to czop mi odchodzi. Dużo tego... Jeszcze wczoraj nie miałam czegoś takiego. Może coś się zapowiada :) Mogłoby.

nick nieaktualny, Edyta84, maggda, Nalka, nick nieaktualny, Duchess, evas lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea mi po badaniu ginekologicznym zaczal wlasnie odchodzic. Nie wspomne jaka bylo po baloniku...;-)trzymam kciuki zeby sie zadzialo!

Galanea lubi tę wiadomość

‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ