MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisała do mnie AISAK. Jest po indukcji, ale nic nie ruszyło. W środę jeśli kroplówka nie pomoże, to będzie cesarka. Pisze, że czuje się dobrze, ale chciała zrobić prezent na Dzień Ojca
Chyba jak każda z nas
weronikabp, evas, Modelka, maggda, NataliaK, Duchess, Nalka, Tusia84, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
U mnie też cisza, więc zadzwoniłam do ginka i mam wizytę dzisiaj o 21:00. Chciałam jutro żeby dać Ali jeszcze dzisiejszą noc, ale się nie udało, bo jutro ginek ma dyżur w szpitalu i nie przyjmuje...
Tak więc wieczorkiem zobaczę co tam u mojej łobuzicy słychaćGalanea, Modelka, Duchess, czekajajaca, Tusia84, Róża lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Rosnie mi maly koksik... Franek wazy 4310
przy wyjsciu ze szpitala wazyl 3360
)
No to mogą sobie ze Staszkiem rękę podaćTen przy wyjściu ze szpitala ważył 3320, a tydzień temu jak była położna 4200
Teraz myślę, że spokojnie dobija 4500
Galanea, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Napisała do mnie AISAK. Jest po indukcji, ale nic nie ruszyło. W środę jeśli kroplówka nie pomoże, to będzie cesarka. Pisze, że czuje się dobrze, ale chciała zrobić prezent na Dzień Ojca
Chyba jak każda z nas
Magda O, Monalisa nie pisala?Galanea, Duchess lubią tę wiadomość
-
U nas Marcelek pije mleko Bebilon 1 i jeśli chodzi o kupki to różnie bywa, niekiedy 5 na dobę a niekiedy tylko 2. Ale przed mlekiem podajemy my trochę wody z glukoza tak kazała polozna bo twierdzi ze każde mleko w proszku Zasusza dziecko i moze być gorzej z kupka.
czekajajaca lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
weronikabp wrote:Galanea tak to to
Evas kiedy pokażesz Bartoszka?weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba idę dalej leżeć, bo miałam skurcze co 10 minut, a jak wstałam to przeszło
Dziewczyny nie dajcie sięTo nasza, matek, decyzja w jaki sposób karmimy swoje dzieci! Jeśli któraś jest zdecydowaną zwolenniczką cyca to niech walczy do końca, bo warto. A jak woli mm to niech olewa co inni mówią i robi swoje, bo tak jak piszecie - SZCZĘŚLIWA MAMA = SZCZĘŚLIWE DZIECKO
NataliaK, Galanea, weronikabp, maggda, alexast, czekajajaca, Agusia2312, Edyta84, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze ja, tak tylko się pochwalę...
Nie myślałam, że dotrwam do tego momentu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e797899c6687.pngNataliaK, Martynika, maggda, alexast, Modelka, Duchess, weronikabp, czekajajaca, Paulina1986, Tusia84, ivv, Agusia2312, Edyta84, Bea_tina, Evelineq, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Nalka ja tez sie podpisuje
moj Franio dzis laskawy dla mnie,spal mi na brzuchu nawet dobra godzine
w sumie to razem spalismy sobie
tylko ja pol snem
a on jak pelen zuch spal ;-)i jakos tak wszystko latwiejsze sie wydaje jak czlowiek wypoczety...inne spojrzenie na wszystko
czekajajaca, ivv, Nalka, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny