MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:dzielna Mamusia
tez już raz kąpałam sama, ale umówiliśmy się że to moment Tatusia, ja tylko pomagam :)chcę kąpać tak o 19:30, żeby około 20 stej zasypiała.
teraz wlasnie odpadl znow na mojej klacie
taki to ms zycie
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny mam pytanie jestem tydzień od porodu a od 3 dni boli mnie łono ale to strasznie
nie mogę leżeć na boku, czasem jak chce usiąść to nie mogę bo boli jakby macica źle się ułożyła czy co ? Może to być rozejście spojenia łonowego ? Was też tak bolało ? Jutro mam wizyte położnej środowiskowej to jej zapytam. Kurcze zamiast lepiej się czuć to ja czuję się jak dzień po porodzie.
-
Weronika, jak nie masz strupków i rana zagojona to możesz przestać.
ja już w domku. Zostawiłam grzecznego syna, który miał ustalony rytm dnia, a zastałam niespokojnego dzieciaka, który nie umie sam zasnąć (wcześniej go kładłam i spał). Ma lekki sen, ciągle otwiera oczy i chce płakać. Cały czas go głaszcze i do niego mówię. Mam nadzieję że się uspokoi i wrócimy do tego co było.
dalej jestem osłabiona. Ledwo chodzę, wszystko mnie męczy. Przez najbliższe 3 dni nie mogę karmić.Duchess, Tusia84, Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny odezwijcie sie,sunset,monalisa?Monalisa zawsze sie odzywala kurcze...mam nadzieje ze poprostu dzidziak pochlonal bez reszty
W czasie ciazy mowilam ze brakuje mi juz okresu,wypluwam te slowa! Jutro 3 tyg od porodu a ja dalej krwawie ;-/ raz mocniej,raz slabiej,ale podpaska musi byc. Wrrrr...weronikabp lubi tę wiadomość
-
Ja jetsem od 3 godzin w domu. Mam problemy z karmieniem. Mala ma duze potrzeby na jedno karmienie teraz chce 60 ml! Jako, ze mialam cesarke pozno to wieczorem mi ja zabrali i dokarmiali z butelki mm, drugiej nocy tak samo. Efekt jest taki, ze mala nie chce ssac piersi bo leci za wolno i za malo i sie tylko wkurza strasznie przy cycku. Ja mam dzisiaj nawal mleka, cycki jak kamienie, ona nie chce ssac
Kupilismy laktator, ale udalo mi sie odciagnac najpierw 25 recznym, ale bolalo wiec dalam sobie na wstrzymanie a elektrycznym za chwile jeszcze dociagnelam 30 ml. Nie wiem co robic. Chcialabym ja karmic piersia, ale nie dam chyba rady. Zastanawiam sie czy nie odciagac caly czas laktatorem i nie podawac z butelki?
-
nick nieaktualnyKota wrote:Ja jetsem od 3 godzin w domu. Mam problemy z karmieniem. Mala ma duze potrzeby na jedno karmienie teraz chce 60 ml! Jako, ze mialam cesarke pozno to wieczorem mi ja zabrali i dokarmiali z butelki mm, drugiej nocy tak samo. Efekt jest taki, ze mala nie chce ssac piersi bo leci za wolno i za malo i sie tylko wkurza strasznie przy cycku. Ja mam dzisiaj nawal mleka, cycki jak kamienie, ona nie chce ssac
Kupilismy laktator, ale udalo mi sie odciagnac najpierw 25 recznym, ale bolalo wiec dalam sobie na wstrzymanie a elektrycznym za chwile jeszcze dociagnelam 30 ml. Nie wiem co robic. Chcialabym ja karmic piersia, ale nie dam chyba rady. Zastanawiam sie czy nie odciagac caly czas laktatorem i nie podawac z butelki?
ja na poczatku mialam mega problemy z pokarmem i po karmieniu piersia odciagalam to co zostalo,zeby tez wiedziec ile tego jest.
A co do nawalu ktory teraz cie wlasnie pewnie spotkal to dziewczyny radza przystawiac jak najczesciej dziecko,ja tak nie dalam rady i odciagalam,ale Weronika pisala zeby tak nie robic bo podobno wiecej biedy z tego moze byc niz pozytku...
-
weronikabp wrote:Tusiu i jak sie wózek sprawuje?
moj radzi sobie bardzo dobrze na naszych 30 letnich chodnikach.
Martwimy sie o Monalise, Sunset..
Edyta jak tam?? Aisak ??NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Dziś o 2.30 powitalismy na świecie naszą cudna córeczkę Martynke
Duchess, Galanea, NataliaK, Martynika, alexast, Tusia84, Karola:), RewolucjaSięDzieje, weronikabp, Nalka, MagdaO, Bea_tina, madamama, Paulina1986, Agusia2312, MonikaS, czekajajaca, Paula222, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Tusia84, Karola:), NataliaK, Duchess, RewolucjaSięDzieje, Martynika, Galanea, weronikabp, Bea_tina, madamama, kambel, Paulina1986, Agusia2312, MonikaS, misia_k1, czekajajaca, Paula222, Mucha, evas lubią tę wiadomość