MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Kota, no co Ty, jesteś w domu od trzech godzin i mówisz, że nie dasz rady karmić piersią, nie poddawaj się tak szybko! Daj czas sobie i dziecku, maluch potrafi zmienić swoje przyzwyczajenie i z butelki przestawić się na pierś, ale nie w trzy godziny.Uwierz w siebie i w swoje dziecko, nie porzucaj karmienia piersią z powodu pierwszych niepowodzeń.
Dopinguję Ci i trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 22:01
Karola:), NataliaK, Modelka, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skoro już mowa o grymasach naszych dzieciątek..
Reakcja na moje pytanie: "Anno może poszłabyś już spać?"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 22:31
Tusia84, Camilia, RewolucjaSięDzieje, alexast, Galanea, weronikabp, Bea_tina, madamama, Paulina1986, Duchess, Agusia2312, czekajajaca, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Kobiety macie może gotowe wnioski które trzeba złożyć chodzi mi o ten roczny urlop płatny 80%
To jest urlop macierzyński, dodatkowy urlop macierzyński i urlop rodzicielski, jutro muszę to dostarczyć bo jest na to 2tyg.
Onka gratuluje kochanaTusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, sms od AISAK. Pozwolę sobie zacytować:
"Hejka, Hania już z namiPoród mega ciężki 12h siłami natury, potem cc. 3550g, 54cm, czarnulka mała
Urodzona o 20:32
Mała śpi przy cycu. Pozdrawiamy szczęśliwi"
AISAK - ogromne gratulacje!!!
excella, weronikabp, Bea_tina, Paulina1986, Duchess, Agusia2312, Tusia84, RewolucjaSięDzieje, Nalka, madamama, czekajajaca, Paula222, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek mamuśki i brzuchatki
Po pierwsze gratulacje dla nowo rozpakowanych czerwcóweczek!!!
Po drugie ja z pytaniem natury technicznej do naszych doświadczonych mam. Powiedzcie mi dziewczyny co robicie ze zużytymi pieluchami? Wyrzucacie do zwykłego kosza czy może macie te specjalne, a może jeszcze inaczej rozwiązałyście tę "aromatyczną" zagwostkę
Będę wdzięczna za każdą poradę
Miłego i spokojnego dnia kochane! -
nick nieaktualnyPaulina my używamy angelcare de luxe, jesteśmy zadowoleni, zapachy sie nie wydobywają, jest to higieniczne i szczelnie zamknięte, nie mam porównania jak to jest gdy sie wyrzuca do zwykłego kosza na śmieci ale nie miałabym jak z każda kupka biegać ze śmieciami i wyrzucać, bo nie wyobrażam sobie je tak trzymać z innymi śmieciami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 07:47
Paulina1986, Duchess lubią tę wiadomość
-
Paulina ja kazda pieluche z zawartoscia kupki pakowalam do jednorazowki szczelnie zawiązywałam i do kosza i nic nigdy nie smierdzialo
pozdrawiam
Gratuluje Wszystkim rozpakowanym :*
Dla mnie niestety nie bylo miejsca w szpitalu 25tego takl samo jak dla dwoch innych Pan do cc:) Wpisano mnie w grafik na poniedzialek czyli 30ty
pozdrawiam i caluje was:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 08:23
weronikabp, Paulina1986, Bea_tina, evas lubią tę wiadomość
-
co do krwawienia to lepiej nic nie mowic, wczoraj minely 3 tyg od porodu a ja nadal nie moge rozstac sie z podpaskami. Jeszcze troche i sie w nich zaparze
a Oliwka od rana wymiotuje jak kot, wszystko idzie z powrotem. A kazdy lekarz mowi "to jest normalne"