Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • sunset Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zespół cornelii de lange

c55fflw1uez1iz08.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Ci Kochana, aby to jednak była pomyłka. Twoje podejście jest bardzo dobre, nadzieja zawsze umiera ostatnia. Ale widzę też, że niezależnie od wyniku badań i tak Joasia jest już częścią Twojego serca. I ta miłość pozwala wiele przetrwać i "pozytywnie" przewartościować życie.
    Co do wady serduszka to Zuzka miała VSD i po kilku miesiącach samo się zamknęło, więc jeżeli u Asi poszerza się aorta to wierzę, że również obejdzie się bez operacji.

A mówili Wam ile będzie trzeba czekać na wyniki?

P.S. Bardzo podoba mi się Twój suwaczek <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 23:45

Limerikowo, weronikabp, Martynika, Galanea, sunset, Mucha, monaaa lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunset ciesze sie razem z Toba i dalej modle o zdrowko dla Malutkiej i Twoje pozytywne nastawienie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 06:55

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze wejść na orum i takie dobre wiadomości czytać :)

Sunset codziennie o Was myślę i proszę Boga o ten cud :) modlę się żeby malutka nabierała sił no i oczywiście żeby podejrzenia lekarzy zostały przez te badania rozwiane :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój Piotruś po wczorajszej szczepionce spał jak zabity. Musiałam go w nocy o 3 obudzić bo by mi cycki eksplodowały. Zapewne gdybym go nie obudziła to spałby do nie wiadomo której :) zaburzył mi plan karmienia z jednej cycki hehe musiałam z jednej i drugiej spuszczać :) później wstał już o 6 zjadł i spał dalej a teraz leży i gada coś tam, trochę się denerwuje bo ma czkawkę. ponoć czkawka dzieciom nie przeszkadza - mojemu przeszkadza :)
    dzisiaj mam w planach ogarnąć chatę i znaleźć fachowca od klimy w aucie bo się popsuła a bez tego to boję się o dzieci, że jakiegoś udaru dostaną w drodze

Limerikowo lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, mój spał dzisiaj w nocy 7 godzin. nie wiem, czy cieszyć się, czy martwić? co sądzicie dziewczyny? Doceniam możliwość wypoczynku, ale martwię się, gdy tak długo śpi.

sjr9qqa.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sie nie martwie jak me dziecko spi 7h, ciesze sie bo sama tez odsapne, schodzi napiecie nerwowe i fiz zmeczenie plus malenstwo spi i rosnie czyli 2 w 1 :-)

madamama, Galanea lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, czyli mój nie jest jakimś wyjątkiem? :)

sjr9qqa.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany jak WamzaZdroszcze. U nas nie dosc ze kolki coraz gorsze to w ciagu dnia ona non stop placze. Jak nie spi to jest ciagly ryk. Glowa mi chyba niedlygo peknie, przeciez to jest niemozliwe do wytrzymania

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama mowi ze zdrowe dziecko ktoremu nic nie dokucza jest spokojne, wiadomo ma tez swoje fazy marudnosci jak kazdy czl np na nadmiar emocjilub jak teraz w szalony letni upal lub halasy uciazliwe i dlugotrwale. Podwiniety lub niewygodny kaftanik lub pozycja tez moze byc sygnalizowana placzem, nie pisze o kolce bo to oczywiste tak jak glod u baby czy mokry pamperek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 10:05

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski blagam moj Franek spi max 3 h,zazdrszcze i nie wymyslajcie mi tu-Prosze ;D

Limerikowo, madamama, Galanea lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunset widze, że z Joasią coraz lepiej, tak się cieszę:) wydaje mi się, że całe forum czeka na dobre wieści:) Ja napewno!!

Mój Łukasz też śpi raz 3-4 godziny i tyle, a tak to alarm co 2 godziny max! Więc to jest głównie zalezne od dzieciaczka, a z przerwy 7 godzinnej nic tylko sie cieszyć!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 10:07

Limerikowo, madamama, Galanea, Effcia28 lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia widze ze Franek i ma Karolka to rowno 6 czerwca sie rodzili
    jak Twoj Synek spi max 3h to urwis jak trza
    moja nauczona juz powoli trybu nocnego, ciemnosci egipskie, nakarmiona, przewinieta i ma tylko robic chrr na regeneracje mamki pare h :-)
    Moze Synek na mleku matki glodny jest nockami i dtatego prawidlowo wola

NataliaK lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój jest mlekiem moim karmiony, kupy zrobil cztery od 7 rano i wlasnie mi zwymiotowal chlustem i fontanna wrecz, dlatego sie przejelam tym dlugim snem na dokladke...

no i dotychczas maksymalna przerwa nocna to bylo 4,5 h.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 10:25

sjr9qqa.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madamama widocznie objadl sie maly ba, czek
    polozna mi mowila ze wlasc nie jestesmy w stanie przekarmic dzieci, wiadomo zwroca nadmiar

madamama lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwrocil i znowu spi :) wynagradza mi tygodnie wrzasku

Bea_tina, Limerikowo lubią tę wiadomość

sjr9qqa.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Laski blagam moj Franek spi max 3 h,zazdrszcze i nie wymyslajcie mi tu-Prosze ;D

Nat, Twój Franc ma po prostu charakter :) Po kimś go ma... ;)

NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość

sjr9qqa.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madamama Maja tez dzisiaj 7 h spala o 3 wstala, zjadla i znowu spala 4 h, a pozniej po jedzeniu znowu 2,5...ja sie ciesze :) ulewa zawsze jak sie przeje, a na wadze przybiera bardzo dobrze.

madamama, Limerikowo lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerykowo my juz dawno wprowadzilismy tako tryb,zgaszone swiatlo,kolysanki,ale co ty...on ma wbrzuchu budzik,co 2-3 h musi jesc i koniec bo takie wycie ze szok. Dodam ze w nocy dostaje mm a ja sciagam mleko na dzien zeby jeszcze w dzien sciagac zeby starczylo od rana do wieczora. Jak sie mega zmeczy placzem to najdluzej spi 3,5 h. Mam nadzieje ze zatrybi powoli ze jedzonko w nocy jest niezdrowe haha ;)

Madamama,zgadzam sie,charakter ma we mnie, a modlilam sie zeby poszedl w meza,spokoooojnyyy. Itd :D poszlo na marne :D

Co do ulewania i wymiotowania to ja to mam regularnie,Franek jestlapczywy zw klekajcie narody... a sprobuj mu wyciagnac jedzenie wczesniej!oho :p najwieksza krzywda sie dzieje ;-) lekarz powiedzial ze niedtety tak bedzie mial poki sie nie ogarnie z tym jedzeniem,ze je sie nie pod korek a w sam raz ;-) jest juz tak ciezki... a pampersy 2 dokanczam paczke i lece z 3 bo juz...bywa ciezko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 11:23

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow to juz 3 pampery a my wciaz mamy pupe jedyneczke przy wadze 4100 plus z tamtego tyg

NataliaK lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 1420 1421 1422 1423 1424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ