MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Życzę Ci Kochana, aby to jednak była pomyłka. Twoje podejście jest bardzo dobre, nadzieja zawsze umiera ostatnia. Ale widzę też, że niezależnie od wyniku badań i tak Joasia jest już częścią Twojego serca. I ta miłość pozwala wiele przetrwać i "pozytywnie" przewartościować życie.
Co do wady serduszka to Zuzka miała VSD i po kilku miesiącach samo się zamknęło, więc jeżeli u Asi poszerza się aorta to wierzę, że również obejdzie się bez operacji.
A mówili Wam ile będzie trzeba czekać na wyniki?
P.S. Bardzo podoba mi się Twój suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 23:45
Limerikowo, weronikabp, Martynika, Galanea, sunset, Mucha, monaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mój Piotruś po wczorajszej szczepionce spał jak zabity. Musiałam go w nocy o 3 obudzić bo by mi cycki eksplodowały. Zapewne gdybym go nie obudziła to spałby do nie wiadomo której
zaburzył mi plan karmienia z jednej cycki hehe musiałam z jednej i drugiej spuszczać
później wstał już o 6 zjadł i spał dalej a teraz leży i gada coś tam, trochę się denerwuje bo ma czkawkę. ponoć czkawka dzieciom nie przeszkadza - mojemu przeszkadza
dzisiaj mam w planach ogarnąć chatę i znaleźć fachowca od klimy w aucie bo się popsuła a bez tego to boję się o dzieci, że jakiegoś udaru dostaną w drodzeLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Moja mama mowi ze zdrowe dziecko ktoremu nic nie dokucza jest spokojne, wiadomo ma tez swoje fazy marudnosci jak kazdy czl np na nadmiar emocjilub jak teraz w szalony letni upal lub halasy uciazliwe i dlugotrwale. Podwiniety lub niewygodny kaftanik lub pozycja tez moze byc sygnalizowana placzem, nie pisze o kolce bo to oczywiste tak jak glod u baby czy mokry pamperek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 10:05
-
nick nieaktualny
-
sunset widze, że z Joasią coraz lepiej, tak się cieszę
wydaje mi się, że całe forum czeka na dobre wieści:) Ja napewno!!
Mój Łukasz też śpi raz 3-4 godziny i tyle, a tak to alarm co 2 godziny max! Więc to jest głównie zalezne od dzieciaczka, a z przerwy 7 godzinnej nic tylko sie cieszyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 10:07
Limerikowo, madamama, Galanea, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Natalia widze ze Franek i ma Karolka to rowno 6 czerwca sie rodzili
jak Twoj Synek spi max 3h to urwis jak trza
moja nauczona juz powoli trybu nocnego, ciemnosci egipskie, nakarmiona, przewinieta i ma tylko robic chrr na regeneracje mamki pare h
Moze Synek na mleku matki glodny jest nockami i dtatego prawidlowo wolaNataliaK lubi tę wiadomość
-
mój jest mlekiem moim karmiony, kupy zrobil cztery od 7 rano i wlasnie mi zwymiotowal chlustem i fontanna wrecz, dlatego sie przejelam tym dlugim snem na dokladke...
no i dotychczas maksymalna przerwa nocna to bylo 4,5 h.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 10:25
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerykowo my juz dawno wprowadzilismy tako tryb,zgaszone swiatlo,kolysanki,ale co ty...on ma wbrzuchu budzik,co 2-3 h musi jesc i koniec bo takie wycie ze szok. Dodam ze w nocy dostaje mm a ja sciagam mleko na dzien zeby jeszcze w dzien sciagac zeby starczylo od rana do wieczora. Jak sie mega zmeczy placzem to najdluzej spi 3,5 h. Mam nadzieje ze zatrybi powoli ze jedzonko w nocy jest niezdrowe haha
Madamama,zgadzam sie,charakter ma we mnie, a modlilam sie zeby poszedl w meza,spokoooojnyyy. Itdposzlo na marne
Co do ulewania i wymiotowania to ja to mam regularnie,Franek jestlapczywy zw klekajcie narody... a sprobuj mu wyciagnac jedzenie wczesniej!oho :p najwieksza krzywda sie dziejelekarz powiedzial ze niedtety tak bedzie mial poki sie nie ogarnie z tym jedzeniem,ze je sie nie pod korek a w sam raz
jest juz tak ciezki... a pampersy 2 dokanczam paczke i lece z 3 bo juz...bywa ciezko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 11:23
Limerikowo lubi tę wiadomość