MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGalanea i Natalia, jak widzę te usmiechnięte buziaki Zosi i Frania to i moja się śmieje
Cudni są, w ogóle Dziewczyny wszystkie mamy wielkie szczęscie, że nasze dzieci uśmiechają się do nas i rosną sobie szczęsliwie, niech już tak zostanie
Monalisa napisz coś kochana..
Włączamy sobie "I'ts complicated" - uwielbiam ten film
Miłego długiego weekendu!
A oto obiecane zdjęcie w tuli, jest genialna, Teraz robimy tylko krótkie noszenia ale jak Pola podrośnie to bedzie nasz ulubiony środek transportu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:22
Galanea, alexast, Agusia2312, NataliaK, Edyta84, Limerikowo, madamama, Tusia84, eta lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Galanea i Natalia, jak widzę te usmiechnięte buziaki Zosi i Frania to i moja się śmieje
Cudni są, w ogóle Dziewczyny wszystkie mamy wielkie szczęscie, że nasze dzieci uśmiechają się do nas i rosną sobie szczęsliwie, niech już tak zostanie
Monalisa napisz coś kochana..
Włączamy sobie "I'ts complicated" - uwielbiam ten film
Miłego długiego weekendu!
Dziękujemy. To fakt, nie ma nic piękniejszego niż te uśmiechy
Miłego oglądania filmu
Monaaa - u nas też około 5-tego tygodnia było straszne marudzenie, nie spanie prawie w dzień. Na szczęście to minęło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/169ae9ea5366.jpgweronikabp, Agusia2312, monaaa, alexast, Mucha, Edyta84, Limerikowo, madamama, Tusia84, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Śliczne wasze dzieciaczki i tak ladniusio ubrane ja Marcela nawet nie mogę stroić przez te szelki cały czas w bodach jest a nóżki przykrywane kocem bo tak najwygodniej do zmiany pampersa.
Dziewczyny czy któraś z was boryka się z bólem kolan po porodzie? Mnie bola od ponad tygodnia nasila się przy kucaniu, wstawaniu zwłaszcza z Marcelem na rękach. Wyczytałam w necie ze to normalne po ciąży przeciążenia stawów i ze mija ale i tak przejdę się do rodzinnego moze jakies tabletki albo masci zapisze:)
weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Wow, jaka super kurteczka! Ale laska z Poluni
Agusia z kolanami nie pomogę, ale moze jakieś zabiegi? Bicze wodne itp? Lekarz na pewno Ci doradzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:52
Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, podoba mi się ta tula, ale nam lekarze każą nosić Artura wyłącznie przodem do świata.Przez to odpada mi też chusta, którą już kupiłam, chyba będę musiała zajrzeć do wątku bazarek i ją sprzedać, praktycznie jej nie używaliśmy...
Inna sprawa, że Artur się do niej mimo wszystko nie przekonał, wykręcał głowę, żeby coś widzieć, denerwował się w czasie instalowania go w niej, więc i w przypadku tuli bym się bała, że wyrzucę pieniądze... szkoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:58
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Weronika pójdę do lekarza ale może ktoras mamuśka też tak ma wiec zapytanie napisałam
Wiecie co Marcel najbardziej się śmieje do lampy na suficie, jest biało brązowa , no masakra nawet w glos się śmieje to do nas jeszcze się tak nie uśmiecha jak do tej lampyKupiliśmy mu luk do wózka jestem ciekawa jak bedzie reagował, a jutro idziemy na odpust po balona
Mucha, weronikabp, eta lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyAgusia bo on przy tej lampie widzi Anioły
ja mam takie przekonanie ze dzieciaczki je widzą
Tez musze w końcu kupić balonynajbardziej bym chciała te Muszkowe w czarno białe grochy, ale w ogóle mi tam nie po drodze
Co do Tuli to w niej mozna nosić dziecko przodem do swiatatylko ciut większe. Za jakieś 2, 3 miesiące.
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle z Poli elegantka
widze ze,nie tylko moj Franek najbardziej lubi lampy
)
Kurde mam nadzieje ze te upaly odeszly w niepamiec,w taka pogode niewiem teraz jak ubierac Franka!czysty szok!
swoja droga prawie cala garderoba jegodo wymiany,ciezko mi sie zaklada mu ubranka a i jemu pewnie niezbyt wygodnie. Teraz bedac na Mazurach upolowalam kilka lumpkow i wrocilam z 3 siatami ubran dla niego,same firmowki,ale to i tak za malutko
weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Agusia bo on przy tej lampie widzi Anioły
Tez musze w końcu kupić balonynajbardziej bym chciała te Muszkowe w czarno białe grochy, ale w ogóle mi tam nie po drodze
Co do Tuli to w niej mozna nosić dziecko przodem do swiatatylko ciut większe. Za jakieś 2, 3 miesiące.
Wiesz mozesz zawsze zamowic balony, zel uszczelniajacy i butle helu przez internet tylko koszt bedzie spory -
weronikabp wrote:Agusia bo on przy tej lampie widzi Anioły
W Warszawie na pewno jest sporo takich sklepów gdzie znajdziesz takie balony i bedziesz miala troche bliżej jak na Grochów. Wygoogluj, na pewno cos sie znajdzie
weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5955d2870023.jpg
Jestem gotowa na defiladeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 09:25
weronikabp, Nalka, Galanea, Limerikowo, madamama, Agusia2312, Edyta84, alexast, Tusia84, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszko nie wiem czy ogarnę sama ten hel i żel itd, wolę żeby mi zrobili na miejscu, może w tygodniu podjadę.
Maja boska, jakie czaderskie buty
A moj K co roku prowadzi cześć rekonstrukcyjną defiladyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 09:51
Mucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny