X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea i Natalia, jak widzę te usmiechnięte buziaki Zosi i Frania to i moja się śmieje :) Cudni są, w ogóle Dziewczyny wszystkie mamy wielkie szczęscie, że nasze dzieci uśmiechają się do nas i rosną sobie szczęsliwie, niech już tak zostanie :)
    Monalisa napisz coś kochana..

Włączamy sobie "I'ts complicated" - uwielbiam ten film :)
    Miłego długiego weekendu!
    A oto obiecane zdjęcie w tuli, jest genialna, Teraz robimy tylko krótkie noszenia ale jak Pola podrośnie to bedzie nasz ulubiony środek transportu ;-)
    24w6og9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:22

Galanea, alexast, Agusia2312, NataliaK, Edyta84, Limerikowo, madamama, Tusia84, eta lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Galanea i Natalia, jak widzę te usmiechnięte buziaki Zosi i Frania to i moja się śmieje :) Cudni są, w ogóle Dziewczyny wszystkie mamy wielkie szczęscie, że nasze dzieci uśmiechają się do nas i rosną sobie szczęsliwie, niech już tak zostanie :)
    Monalisa napisz coś kochana..

Włączamy sobie "I'ts complicated" - uwielbiam ten film :)
    Miłego długiego weekendu!

Dziękujemy. To fakt, nie ma nic piękniejszego niż te uśmiechy :)
    Miłego oglądania filmu :)

Monaaa - u nas też około 5-tego tygodnia było straszne marudzenie, nie spanie prawie w dzień. Na szczęście to minęło :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/169ae9ea5366.jpg

weronikabp, Agusia2312, monaaa, alexast, Mucha, Edyta84, Limerikowo, madamama, Tusia84, eta lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea widać ze Zosi jest dobrze i jest happy :-)
    A oto Pola w wersji sportowej ;-)
    2znzsyp.jpg

Agusia2312, alexast, NataliaK, Mucha, Edyta84, Limerikowo, madamama, Tusia84, eta lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, jaka super kurteczka! Ale laska z Poluni :)

weronikabp lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne wasze dzieciaczki i tak ladniusio ubrane ja Marcela nawet nie mogę stroić przez te szelki cały czas w bodach jest a nóżki przykrywane kocem bo tak najwygodniej do zmiany pampersa.

Dziewczyny czy któraś z was boryka się z bólem kolan po porodzie? Mnie bola od ponad tygodnia nasila się przy kucaniu, wstawaniu zwłaszcza z Marcelem na rękach. Wyczytałam w necie ze to normalne po ciąży przeciążenia stawów i ze mija ale i tak przejdę się do rodzinnego moze jakies tabletki albo masci zapisze:)

weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Wow, jaka super kurteczka! Ale laska z Poluni :)
    Dziękujemy kochana :-)
    Agusia z kolanami nie pomogę, ale moze jakieś zabiegi? Bicze wodne itp? Lekarz na pewno Ci doradzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:52

Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, podoba mi się ta tula, ale nam lekarze każą nosić Artura wyłącznie przodem do świata.Przez to odpada mi też chusta, którą już kupiłam, chyba będę musiała zajrzeć do wątku bazarek i ją sprzedać, praktycznie jej nie używaliśmy...
    Inna sprawa, że Artur się do niej mimo wszystko nie przekonał, wykręcał głowę, żeby coś widzieć, denerwował się w czasie instalowania go w niej, więc i w przypadku tuli bym się bała, że wyrzucę pieniądze... szkoda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:58

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika pójdę do lekarza ale może ktoras mamuśka też tak ma wiec zapytanie napisałam :)

Wiecie co Marcel najbardziej się śmieje do lampy na suficie, jest biało brązowa , no masakra nawet w glos się śmieje to do nas jeszcze się tak nie uśmiecha jak do tej lampy :) Kupiliśmy mu luk do wózka jestem ciekawa jak bedzie reagował, a jutro idziemy na odpust po balona :)

Mucha, weronikabp, eta lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia bo on przy tej lampie widzi Anioły ;-) ja mam takie przekonanie ze dzieciaczki je widzą :-)
    Tez musze w końcu kupić balony ;-) najbardziej bym chciała te Muszkowe w czarno białe grochy, ale w ogóle mi tam nie po drodze ;-)
    Co do Tuli to w niej mozna nosić dziecko przodem do swiata ;-) tylko ciut większe. Za jakieś 2, 3 miesiące.

Agusia2312 lubi tę wiadomość

• pysia13 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika a jaką masz chustę bo ja właśnie jestem na kupnie.

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z Poli elegantka ;-) widze ze,nie tylko moj Franek najbardziej lubi lampy ;-))

Kurde mam nadzieje ze te upaly odeszly w niepamiec,w taka pogode niewiem teraz jak ubierac Franka!:D czysty szok!:D swoja droga prawie cala garderoba jegodo wymiany,ciezko mi sie zaklada mu ubranka a i jemu pewnie niezbyt wygodnie. Teraz bedac na Mazurach upolowalam kilka lumpkow i wrocilam z 3 siatami ubran dla niego,same firmowki,ale to i tak za malutko ;)

weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Agusia bo on przy tej lampie widzi Anioły ;-) ja mam takie przekonanie ze dzieciaczki je widzą :-)
    Tez musze w końcu kupić balony ;-) najbardziej bym chciała te Muszkowe w czarno białe grochy, ale w ogóle mi tam nie po drodze ;-)
    Co do Tuli to w niej mozna nosić dziecko przodem do swiata ;-) tylko ciut większe. Za jakieś 2, 3 miesiące.

Wiesz mozesz zawsze zamowic balony, zel uszczelniajacy i butle helu przez internet tylko koszt bedzie spory :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:

W Warszawie na pewno jest sporo takich sklepów gdzie znajdziesz takie balony i bedziesz miala troche bliżej jak na Grochów. Wygoogluj, na pewno cos sie znajdzie ;)

weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5955d2870023.jpg

Jestem gotowa na defilade ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 09:25

weronikabp, Nalka, Galanea, Limerikowo, madamama, Agusia2312, Edyta84, alexast, Tusia84, eta lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszko nie wiem czy ogarnę sama ten hel i żel itd, wolę żeby mi zrobili na miejscu, może w tygodniu podjadę.

Maja boska, jakie czaderskie buty ;)

A moj K co roku prowadzi cześć rekonstrukcyjną defilady ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 09:51

Mucha lubi tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też sie szykujemy na defilade. Starszy syn chce zobaczyć czołgi. ;)

weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    W Rossmanie 40 zl
    Hipp Bio combiotik w simply 37 zl stala cena:)

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sie nie szykujemy na defilade bo mamy na 15 usg :P ale pozniej moze gdzies wyskoczymy:)

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi cos sie kojarzy ze pisalyscie kiedys o hemoroidach po porodzie- moglybyscie powiedziec co na to stosowalyscie i czy pomoglo?

• Mucha Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia bedzie dobrze!!! Tylko potwierdzisz dzisiaj :)

Karolina hemorektal stosowalam i powiem Ci ze doraznie dzialalo, ale na dluzsza mete to chyba do lekarza trzeba isc.

iv09g7rf258kfw3a.png
‹‹ 1492 1493 1494 1495 1496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ