MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
karolina1990 wrote:Martynika- w rosmanie cena jest chyba 57 zl. Mucha- sa wszystkie rozmiary, sprawdzalam w gazetce. Zawsze pokazuja tylko jakis jeden rozmiar ale maja wszystkie
Sprawdziłam,57,99 to cena regularna za 82szt., a 44,99 dla posiadaczy karty Rossne i za tyle ostatnio kupiłam.Tylko, że to trójki, a nie wiem jak z innymi rozmiarami w Rossmanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 09:56
-
No, właśnie nie bardzo rozumiem, bo z jednej strony piszą, że promocje ważne do 19 sierpnia, a z drugiej strony pod tymi pampersami jest info, że to stała cena dla posiadaczy karty.
Ale tak jak pisałam, nie wiem, czy to się nie tyczy tylko trójek, czy dotyczy wszystkich zielonych pampersów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 10:46
-
Martynika cos mi sie wydaje ze zawsze dla posiadaczy karty. Nigdy nie przygladalam sie cenie bo mialam zapas ale ze stala cena to chyba widzialam. kurcze jak Oliwie komary pogryzly- zatluklam wieczorem 7 a i tak znalazla sie jakas cholera co ja ugryzla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 10:56
-
Hyhy, w końcu udało się złapać uśmiech! Bo co idziemy z aparatem albo kamerą, to Zosia przestaje się śmiać i obserwuje uważnie "czarny przedmiot"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e83f9bd63287.jpg
W ogóle to muszę pochwalić swoje dziecko. Zmieniła się nie do poznania. Jest radosna, uśmiechnięta, grzeczna, ładnie je, śpi, rozgląda się, wszystko ją interesuje, a ja jestem szczęśliwa
Szczepienia zniosła rewelacyjnie - jadła, spała, śmiała sięMartynika, MonikaS, nutka, Limerikowo, Mucha, kambel, weronikabp, Nalka, alexast, Agusia2312, madamama, Tusia84, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszędzie dobrze ale w domu najlepiej
U dziadka też było fajnie...
No i u dziadka też bawiłem się grzechotką własnymi rączkami
Już w Warszawie, a teraz powrót do rzeczywistości, jutro usg przezciemiączkowe. Trzymajcie kciukiMonikaS, Galanea, weronikabp, Martynika, Limerikowo, Nalka, alexast, Agusia2312, Mucha, misia_k1, madamama, Tusia84, eta lubią tę wiadomość
-
ja dziś nudzę się, sprzątam... udało się synka namówić na kupę na nocnik hehe
mieliśmy wyjechać ale pogoda marna tak więc będziemy robić mały remoncik - tapetowanie i malowanoe przedpokoju i dużego pokoju. trochę przyjemniej będzie siedzieć.
muszę jakąś super fotę walnąć Piotrusiowi bo chcę na chrzest zrobić tort z opłatkiem z jego zdjęciemalexast lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas masakra ostatnio, Maksiu w dzień nie śpi, jak jestem z nim sama,a mąż w pracy to już w ogóle
12 h w systemie jedzenie marudzenie chwila spokoju, kupa jedzenie, marudzenie, jedzenie i tak w kółko. mam wrażenie, ze zaraz przyrosnę do tej kanapy
nie umiem się cieszyć, stresuje mnie to, jak będzie wygladał kolejny dzień.
jak takie małe dziecko może w ogóle nie spać w dzień? robi sobie krótkie drzemki, zasypia na rękach, albo usypiam go ewentualnie w łóżeczku i zaraz oczy wielkie.
w domu nic nie potrafie zrobić jak on nie śpi :/tak dzień zleci, że siedzę z nim na przemian karmiąc, zabawiając i starając się aby zasnął...
zjada 120 ml, czasami mam wrażenie, że mu to nie wystarcza. może ma teraz ten skok rozwojowy nie wiem już co robić pomocy.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 20:07
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Monaa wspolczuje, mamy tak samo, dziecko w dzien nie spi, ale krotkie drzemki na rekach, proba polozenia do wozka/na duzen asze lozko, 3/5min spokoju i placz
tez sie zastanawiam od paru dni jak moze tak male dziecko nie spac w dzien, nawet godzinke plus juz to byloby cos
wlasnie masuje sobie maszyna plecki bo mi gora od 10 do 6 wysiadala po prostu
maz na szychcie na szczescie mam zmiane
tez nic nie zrobie caly dzien, normalka, moja pije po 180ml lub mniej jak jej pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 20:12
monaaa lubi tę wiadomość
-
w sob mamy wizyte w pl przychodni by wejsc w system opieki-platny i tak mimo skladek i pracy
pewnie jak powiemy ze mala nie spi w dzien odp bedzie brzmiala ze tak ma i tyle i jest normalna ;--)))))))))))))))))))))))
w sumie wychodzi z drzemkami moze 11h na dobe
nasza taktyka na dzis wieczor: nakarmic, odbic, na spacer , kapiel i usypiac na 11 i wolneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 20:21
-
Mona, to może być skok, Artur też miał taki czas, że nie spał w dzień, nie ogarniałam jak to możliwe i byłam trochę podłamana, że tak już zostanie (głównie dlatego, że potrzebowałam wtedy z nim pospać w dzień, a do tego akurat było niezbędne, żeby i on spał), ale to przeminęło i teraz ma zawsze ok.2-2,5 godzinną drzemkę i parę krótszych,15-20 minutówek.Spokojnie, myślę, że to minie, tymczasem spróbuj mimo wszystko wygospodarować trochę dnia dla siebie.Zawieś mu coś nowego nad łóżkiem/w leżaczku (jak masz), połóż coś szeleszczącego na brzuchu, włącz pozytywkę i po prostu spróbuj go zostawić samemu sobie, może się zajmie na trochę
.
Potem będzie coraz lepiej.Od kiedy Artur ogarnął, że jego ręce należą do niego i można nimi trafiać w przedmioty przed nim zawieszone potrafi się bawić w leżaczku nawet godzinę i się nie nudzi. Dziś na takiej zasadzie zjadłam obiad, obskoczyłam fakty i wiadomości i w międzyczasie zrobiłam trochę kocyka szydełkiem, a on miał fun z walenia w grzechoczącego ślimaka.Potem się znudził, wiec poprzytulaliśmy się, umyłam go i zaraz kładziemy się spać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 20:32
Nalka, Galanea, monaaa lubią tę wiadomość