X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w oddzielnym poście muszę się pochwalić, że nareszcie Piotruś zaczął ładniej przybierać a tylko jedną butlę mm mu wprowadziłam do menu dobowego zamiast cycki. Może to zbieg okoliczności a może tej jednej butli mu brakowało - nie wiem. Dzisiaj ważyłam i 5120 na głodniaka :) a jutro szczepienie to tak mi zależało, żeby się poprawił żeby pielęgniara się nie czepiała bo też taka opryskliwa baba jakaś. Ale obiecałam sobie, że jak jutro coś powie to suchej nitki na niej nie pozostawię. Dbam o dziecko jak mogę i kurcze częściej z cyckami na wierzchu biegam jak ze schowanymi a ta do mnie z takimi tekstami jakbym dzieciaka celowo głodziła...

Martynika, Galanea, Niesforna, eta, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponawiam pytanie- gdzie mozna kupic bebilon w pudelku a nie w tych saszetkach w kartonie?

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w zasadzie wszędzie widziałam, w stokrotce, w carreourze, w auchan, w realu...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia troche deszczowo jest wiec trzeba jakies wymyslic zadaszone miejsce i jakas godzinke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:11

weronikabp lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "częściej z cyckami na wierzchu biegam jak ze schowanymi"

Ehehehe, tekst dnia, dobre, Monika :D.Nie przejmuj się babami :).

Dziewczyny, ja na spotkanie i tak jestem chętna.Kupa po dicoflorze ładniejsza, jak będzie zupełnie dobra i lekarka nie będzie miała żadnych ale, to pamiętajcie o mnie, a się podepnę :).

eta, MonikaS lubią tę wiadomość

• MagdaO Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki, chwytają już w dłonie zabawki? Bo Staszek leniwy w tej kwestii :/

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Natalia troche deszczowo jest wiec trzeba jakies wymyslic zadaszone miejsce i jakas godzinke.
    Masz jakies propozycje?ja jestem procz jutra,dostepna. Co do godziny rowniez :) jestem zmotoryzowana :D Martynika,moze sie uda jakos zgrac jak Artut dojdzie do siebie ;-)
    Wlasnie wrocilam od lekarza,biopsja 4 wrzesnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:19

• Mucha Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymamy kciuki z biopsje ju od teraz.
    Zrobmy tak, ze poczekamy na Martynike i jak lekarz da zielone swiatlo to sie widzimy, moze tak byc? Moze jeszcze ktos bedzie mogl wtedy dolaczyc.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia - kciuki juz od dzis, bedzie dobrze na pewno :-)

Mam nadzieje ze moze w przyszłym tyg sie uda to spotkanie? :-)) ja nareszcie siedzę u fryzjera ufff

eta lubi tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kompletnie nie rozumiem czemu Oliwia nie da sie wziac na spacer. Zeby wogole wyjsc musi byc spiaca a najlepiej spac zebym mogla ja ubrac i wlozyc w wozek, inaczej drze sie dopoki jej nie rozbiore. Jak tak bedzie to jesien i zime przesiedzimy w domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Natalia trzymamy kciuki z biopsje ju od teraz.
    Zrobmy tak, ze poczekamy na Martynike i jak lekarz da zielone swiatlo to sie widzimy, moze tak byc? Moze jeszcze ktos bedzie mogl wtedy dolaczyc.
    No wiesz Muszko? Dlaczego na Martynike? A My to co? Hmm..;-)

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaO wrote:
    Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki, chwytają już w dłonie zabawki? Bo Staszek leniwy w tej kwestii :/
    Mój Jaś też niestety bardzo leniwy w tej kwestii. Jak mu włożę grzechotkę do ręki, to potrzyma kilkanaście sekund i puszcza z taką miną, jakby go ta zabawka parzyła :)

Dziewczyny ja na spotkanie też jestem nadal chętna. Tylko niestety dziś mi wypadła ta wizyta. W tym tygodniu już nie dam rady, bo w czwartek mamy wizytę w przychodni rehabilitacyjnej, a w piątek ja mam dentystę. Ale przyszły tydzień bardzo chętnie - zależy tylko jak często i kiedy będziemy mieć z Jasiem rehabilitację...

Natalia trzymam kciuki, biopsja na pewno wyjdzie dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:41

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    No wiesz Muszko? Dlaczego na Martynike? A My to co? Hmm..;-)

Buehehe, no, sorry :D.

• eta Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za info dot. chrzcin, bardzo mi pomogłyście.
    zrobię tak ze znajdę jakieś sensowne restauracje z dobrym jedzeniem i pójde zapytać o cene i warunki. popytac zawsze można :)
    MagdaO wrote:

Magda mój Ignacy wiek jak Twój i nic nie chce chwytac, nawet jak mu włożę coś do ręki to zaraz puszcza, raz coś chwycił ale to było jakies 1,5 tygodnia temu i potem już nic :) ale zupełnie sie nie martwię, bo intelektualnie/emocjonalnie rozwija się super, a ruchowo wolniej.
    główke jeszcze 2 tygodnie temu nie podnosił, a nagle jednego dnia zaczął podnosić i trzymac w górze chwilę. i teraz już z trzymaniem główki super, więc pewnie swoim tempem jednego dnia chwyci zabawkę i już, jeszcze mają czas chłopaki, więc czekajmy :)

Natalia - biopsja wyjdzie dobrze, mocno wszystkie trzymamy kciuki!

Karolina a jak już Oliwie ubierzesz i wyjeżdzacie na dwór to nie uspokaja się? bo mój nawet jak marudzi to jak wyjedziemy na pole to się uspokaja.

Monika - olej tą babę, są osoby którym zawsze coś nie pasuje, a to dziecko za grube, a to za chude.. olać! :)

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Buehehe, no, sorry :D.
    Niechcący to polubilam. Mi do śmiechu nie było czytając wpis Muszki. Nic to spotkamy sie z tymi z którymi mamy ochotę i juz.

• balonik Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Monika a jeśli mogę wiedzieć ile ważył Piotruś jak się urodził?

Adaś też jeszcze nie chwyta zabawek. Jedyne co chwyta to pieluchę tetrową - zawsze mi ją zabiera i stanik w trakcie karmienia. A zabawki ma w nosie no chyba, że wiszą nad nim.

eta, Galanea lubią tę wiadomość

x76lklh.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, Artur starszy od Stasia, a też nie chwyta.Widać, że by chciał, wyciąga rączki do zabawek, trąca je, ma już dłoń gotową do chwytu (palce proste, "rozczapirzone", ale jeszcze nie ogarnia jak to zrobić ;).Ale też się tym nie przejmuję, obserwuję go bacznie i przez cmv nie ma tygodnia, żebyśmy nie byli u jakiegoś lekarza, rozwija się dobrze.

eta lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Niechcący to polubilam. Mi do śmiechu nie było czytając wpis Muszki. Nic to spotkamy sie z tymi z którymi mamy ochotę i juz.

Oj, przestań :).Ja żartowałam, a Mucha pewnie na moment nie pomyślała nawet o tym, przez co zrobiło Ci się przykro.

Niesforna, Nalka lubią tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet jak jedziemy to ryczy jak syrena

• Camilia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    nawet jak jedziemy to ryczy jak syrena
    A próbowałaś dać jej smoczek? U nas tylko to pomaga na spacerze bo tak to mam podobnie i muszę Małą brać na ręce co chwilę.

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
‹‹ 1516 1517 1518 1519 1520 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: