MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
w oddzielnym poście muszę się pochwalić, że nareszcie Piotruś zaczął ładniej przybierać a tylko jedną butlę mm mu wprowadziłam do menu dobowego zamiast cycki. Może to zbieg okoliczności a może tej jednej butli mu brakowało - nie wiem. Dzisiaj ważyłam i 5120 na głodniaka
a jutro szczepienie to tak mi zależało, żeby się poprawił żeby pielęgniara się nie czepiała bo też taka opryskliwa baba jakaś. Ale obiecałam sobie, że jak jutro coś powie to suchej nitki na niej nie pozostawię. Dbam o dziecko jak mogę i kurcze częściej z cyckami na wierzchu biegam jak ze schowanymi a ta do mnie z takimi tekstami jakbym dzieciaka celowo głodziła...
Martynika, Galanea, Niesforna, eta, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
"częściej z cyckami na wierzchu biegam jak ze schowanymi"
Ehehehe, tekst dnia, dobre, Monika.Nie przejmuj się babami
.
Dziewczyny, ja na spotkanie i tak jestem chętna.Kupa po dicoflorze ładniejsza, jak będzie zupełnie dobra i lekarka nie będzie miała żadnych ale, to pamiętajcie o mnie, a się podepnę.
eta, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Natalia troche deszczowo jest wiec trzeba jakies wymyslic zadaszone miejsce i jakas godzinke.
jestem zmotoryzowana
Martynika,moze sie uda jakos zgrac jak Artut dojdzie do siebie
Wlasnie wrocilam od lekarza,biopsja 4 wrzesnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:19
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kompletnie nie rozumiem czemu Oliwia nie da sie wziac na spacer. Zeby wogole wyjsc musi byc spiaca a najlepiej spac zebym mogla ja ubrac i wlozyc w wozek, inaczej drze sie dopoki jej nie rozbiore. Jak tak bedzie to jesien i zime przesiedzimy w domu
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Natalia trzymamy kciuki z biopsje ju od teraz.
Zrobmy tak, ze poczekamy na Martynike i jak lekarz da zielone swiatlo to sie widzimy, moze tak byc? Moze jeszcze ktos bedzie mogl wtedy dolaczyc. -
MagdaO wrote:Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki, chwytają już w dłonie zabawki? Bo Staszek leniwy w tej kwestii
Dziewczyny ja na spotkanie też jestem nadal chętna. Tylko niestety dziś mi wypadła ta wizyta. W tym tygodniu już nie dam rady, bo w czwartek mamy wizytę w przychodni rehabilitacyjnej, a w piątek ja mam dentystę. Ale przyszły tydzień bardzo chętnie - zależy tylko jak często i kiedy będziemy mieć z Jasiem rehabilitację...
Natalia trzymam kciuki, biopsja na pewno wyjdzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:41
-
Dziewczyny dzięki za info dot. chrzcin, bardzo mi pomogłyście.
zrobię tak ze znajdę jakieś sensowne restauracje z dobrym jedzeniem i pójde zapytać o cene i warunki. popytac zawsze można
MagdaO wrote:Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki, chwytają już w dłonie zabawki? Bo Staszek leniwy w tej kwestii
Magda mój Ignacy wiek jak Twój i nic nie chce chwytac, nawet jak mu włożę coś do ręki to zaraz puszcza, raz coś chwycił ale to było jakies 1,5 tygodnia temu i potem już nicale zupełnie sie nie martwię, bo intelektualnie/emocjonalnie rozwija się super, a ruchowo wolniej.
główke jeszcze 2 tygodnie temu nie podnosił, a nagle jednego dnia zaczął podnosić i trzymac w górze chwilę. i teraz już z trzymaniem główki super, więc pewnie swoim tempem jednego dnia chwyci zabawkę i już, jeszcze mają czas chłopaki, więc czekajmy
Natalia - biopsja wyjdzie dobrze, mocno wszystkie trzymamy kciuki!
Karolina a jak już Oliwie ubierzesz i wyjeżdzacie na dwór to nie uspokaja się? bo mój nawet jak marudzi to jak wyjedziemy na pole to się uspokaja.
Monika - olej tą babę, są osoby którym zawsze coś nie pasuje, a to dziecko za grube, a to za chude.. olać! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Monika a jeśli mogę wiedzieć ile ważył Piotruś jak się urodził?
Adaś też jeszcze nie chwyta zabawek. Jedyne co chwyta to pieluchę tetrową - zawsze mi ją zabiera i stanik w trakcie karmienia. A zabawki ma w nosie no chyba, że wiszą nad nim.eta, Galanea lubią tę wiadomość
-
Magda, Artur starszy od Stasia, a też nie chwyta.Widać, że by chciał, wyciąga rączki do zabawek, trąca je, ma już dłoń gotową do chwytu (palce proste, "rozczapirzone", ale jeszcze nie ogarnia jak to zrobić
.Ale też się tym nie przejmuję, obserwuję go bacznie i przez cmv nie ma tygodnia, żebyśmy nie byli u jakiegoś lekarza, rozwija się dobrze.
eta lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Niechcący to polubilam. Mi do śmiechu nie było czytając wpis Muszki. Nic to spotkamy sie z tymi z którymi mamy ochotę i juz.
Oj, przestań.Ja żartowałam, a Mucha pewnie na moment nie pomyślała nawet o tym, przez co zrobiło Ci się przykro.
Niesforna, Nalka lubią tę wiadomość