MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny,ciężko na to wszystko patrzeć i myśleć pozytywnie, ale Franek dziś po prostu jest najsłodszym bobasem na świecie, może próbuje mi poprawić humor
MonikaS, Galanea, weronikabp, Niesforna, alexast, Agusia2312, monaaa, Mucha, Martynika, Edyta84, kambel, evas, eta, madamama lubią tę wiadomość
-
Natalia Twój synek wygląda na tym zdjęciu jakby miał już z 1,5 roku
śliczny uśmiech
męża pytam jak myśli ile on ma? wywęszył trochę podstęp i wie, że ja z Wami tu gadam i że nasze dzieci w podobnym wieku, więc więcej nie dał ale powiedział, ze 5 miesięcy co najmniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:59
NataliaK, Galanea, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia absolutnie się nie stresuj. Moja mama też miała biopsję guzów tarczycy (bo o ile dobrze pamiętam to o nie chodzi?) mówiła, że nieprzyjemnie uczucie, ale da się przeżyć. A wynik na bank będzie dobry, jak miało by być inaczej.
A my jesteśmy po pierwszych ćwiczeniach. Mam nadzieję, że zrobiłam wszystko dobrze. Na szczęście idziemy w też w sobotę to mi Pani powie czy dobrze czy mam coś poprawić. Musiałam przerwać ćwiczenia, bo mały chciał spać. Ledwo co go położyłam padł jak kawka.NataliaK, monaaa, Mucha, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Alexast bardzo dziekuje za opisy. Majka nie chce ciagnac glowy z lezenia i zastanawiam sie czy cos z tych Twoich cwiczen byloby odpowiednie.
Natalia bedzie dobrze, zobaczysz...dlugo na wyniki bedziesz czekac? A Franek faktycznie na tym zdjeciu wyglada jakby mial juz z roczek.NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My po szczepieniu, pielegniarka wyjsc z podziwu.nie mogla bo Oliwia... przespala zastrzyk
wiec bylo w ciszy i spokoju. wazy 6 kg i mierzy 62 cm- urosla w 6 tygodni 4 cm
Galanea, weronikabp, NataliaK, Limerikowo, alexast, Niesforna, Agusia2312, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
Natalia nic się nie martw! Ja też wiele przeszłam z tarczyca. Nie po samym usg straszyli bo guz był hmm taki okrągły i z własną hmm torebeczka z płynem a nic nie wyszło. pozbyłam się dziada i jest super (no może oprócz wagi bo ciężko ją utrzymać
biopsja nie jest straszna, tylko po niej posiedz trochę w gabinecie nie zrywaj się gwałtownie. Trzymam kciuki!
Karolina to Oliwka zaraz chyba ubranka 68? A pampersy jaki rozmiar nosi?
Alexast właśnie u nas tez to nie jest kręcz szyi ale rehabilitantka będzie w przyszłym tyg i zobaczymy czy to ja jestem szurnieta i przewrazliwiona czy jednak coś się nadal dzieje. Po 15 września idziemy na szczepienie i po skierowanie do neurologa. W sumie wole mała zbadać.
Kurde i juz kupki były ładne i dzisiaj rano znowu ze sluzem. Nic jej w badaniach nie wyszło wcześniej jak następna taka będzie to zaniose znowu na rotawirusa. Hmm zaczęłam jeść ostatnio kaszę jaglaną i wczoraj zjadlam kilka malin. Serio to mam ochotę być o samej wodzie byle by jej nic nie byłoNataliaK, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Azi mi pediatra powiedział, że przy takich maluchach nie ma mowy o tym że matka panikuje. Z takimi maluszkami nigdy nie wiadomo i lepiej iść raz za dużo do lekarza niż raz za mało. Tak samo powiedziała fizjoterapeutka. Gdybym to olała to mogłaby się zrobić asymetria a to jest ciężej do wyprowadzenia.
Muszko pierwsze i ostatnie ćwiczenie jest na mięśnie szyji. Pozostałe też ale u nas jest nacisk na to żeby pracowały obie strony.Mucha, azi lubią tę wiadomość
-
Karolina super twoja nala przybiera pomimo wcześniejszych problemow:)
My dziś byliśmy u pediatry i mamy skierowanie do laryngologa i alergologa ale i tak musimy iść prywatnie bo terminy koniec roku.. Ta nasza służba zdrowia
Do laryngologa bo Marvel ma juz dłuższy czas zaczerwieniona śluzówkę w ustach , miał kiedyś 2 afty ale juz znikły i śluzówka jest bardzo wrażliwa. A do alergologa żeby pani oceniła czy mamy łojotokowe zapalenie skory czy atopowe.. Niby już my wszystko zeszło z twarzy ale niekiedy mu policzki robią się czerwone i ogólnie spora jest taka w niektórych miejscach sucha i chrapowata..
Szczepienie mamy we wtorek:)
[/url]
[/url]
-
My na laryngologa na NFZ czekaliśmy dwa tygodnie... a po moim telefonie jeszcze przyspieszono nam termin. Nie wiem, czemu Wy macie takie złe doświadczenia z terminami na NFZ, ja jak na razie mam same pozytywne odczucia, a tyle wizyt już mieliśmy, u tylu specjalistów... i tyle nas jeszcze czeka.
-
nick nieaktualnyOdebrałam wynik, rotawirus poszedł wreszcie sobie precz. Niemniej Pola nadal ma kiepski apetyt, czekamy na wynik posiewu, zobaczymy co jutro Pani dr powie, martwi mnie to ze tak mało je, choć Pan doktor w szpitalu powiedzial ze ten stan moze trwac nawet kilka tyg po rota
NataliaK, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlexast super ze bylo to u Ciebie zauwazalne,u Franka mimo tego ze latam do lekarza z kazda pierdola,nie olalam,to nie bylo widoczne... i ma asymetrie.
Agusia czy Twoj Marcel tez tak ulewa po pepti?matko jedyna dzis to apogeum
Martynika ja mam rozne odczucia,aczkolwiek najbardziej w nfz nie cierpie czuc sie jak kolejny paskudny petent ktory przeszkadza paniusi wypic kawusie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 20:14
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Alexast super ze bylo to u Ciebie zauwazalne,u Franka mimo tego ze latam do lekarza z kazda pierdola,nie olalam,to nie bylo widoczne... i ma asymetrie.
Agusia czy Twoj Marcel tez tak ulewa po pepti?matko jedyna dzis to apogeum
Martynika ja mam rozne odczucia,aczkolwiek najbardziej w nfz nie cierpie czuc sie jak kolejny paskudny petent ktory przeszkadza paniusi wypic kawusie...Bea_tina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny