X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    świetne zdjęcia hehehehehe widać na nich cały temperament Franka :D
    u mnie chłopaki śpią, o Piotruś coś sapnął hehe
    już po obiadku, mam nadzieję, że jeszcze Michaś się na ciepłego kotleta załapie :)
    Natalia trzymam kciuki za te Frankowe wyniki :)

Agusia2312, NataliaK lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia Franek jest the best! Szczególnie ta pierwsza mina jest boska! :)

Ja też już jak słyszę Jasiowe "łeee" to mnie zaczyna nosić... U nas też jeszcze zębów nie widać, tylko trochę rozpulchnione dziąsła. Aż się boję ile to jeszcze potrwa...

Natalia a czego używałaś dla Franka na te ząbki? żeby złagodzić ból, itp?
    Bo robię właśnie większe zamówienie w Gemini, więc chce od razu zamówić, żeby było. tylko zupełnie nie wiem co, tyle tych preparatów jest...

Dziewczyny, które już miały etap ząbkowania, co polecanie?

Agusia2312, NataliaK lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Bartosz od wczoraj też marudny, nie chce nawet chwili być sam jak ma kogoś w zasięgu wzroku to jest ok, a jak nie to zaraz krzyk. Dziś cały dzień siedziałam z nim w domu i teraz uciekłam do pracy. Posiedzę tu w spokoju do 20-tej i chwilkę odpocznę.

Agusia2312 lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas ani widu ani słychu ząbków i pewnie będzie tak jak u Miśka czyli późno. Może też będzie bezboleśnie :)
    Biedne i Wy mamusie i Wasze dzieci z tym ząbkowaniem - oby to szybko się skończyło ;)

Agusia2312 lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie moze po prostu jest taki jakis okres marudzenia,bo wszystkim dzieciom na raz chyba zeby nie wychodza? Franek jak przerabial ta infekcje to tez marudny nie z tej ziemi :|plus ta kupa sluzowa.teraz taka kiepawa pora,najlepsza dla wirusow i bakterii bo odpowiednia temp zeby sie rozwijaly i pomyslec ze tak bedzie az do mrozow :/
    Niesforna ja probowalam bobodenta i calgelu i od czasu do czasu viburcol, generalnie jakies efekty byly,ale tez szalu nie bylo,chyba najlepiej po viburcolu. Teraz juz mu smaruje sporadycznie jak nawet smkczek go "swedzi". Na cycka patrzec nawet nie chce,chyba za gorace dla niego na te dziasla i sie wscieka. Mleko tez musze zrobic ciutke zimniejsze,inaczej drze sie jak oparzony.
    Wogole dal mi dzis w kosc niezle,dawno tak zle nie bylo,serio. Juz nawet czasami takoe totalne ogarniecie a teraz tylko sie z nim bawic,nie odchodzic na krok,robic samolot jego ulubiony,chodzic do lustra i robic miny,spiewac glupie piosenki. Wszystko fajnie,tylko w chacie dzis tylko walnac na srodku jeszcze Frankowa pieluche z kupskiem a ja w ogope nie przygotowana do obrony. A niech to...

A maz wychodzi w sobote na koncert jego ulubionych braci Figo Fagot,moglam isc z nim,ciocio-babcia bh zostala z Franitem ale jakos nie mam ochoty. W zeszlym roku,byl na koncercie tego zespolu jak bylam w ciazy,nie poszlam bo lekko spiaca bylam,nie moglam sie ruszyc z wyrka,2 tygodnie pozniej robiac test okazalo sie czemu bylam taka spiaca :P i wyszedl taki TRUTNIUŚ za dyche...

Mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien,klade sie chyba zaraz spac bo ledwie patrze na oczy.

Ps: co do zdjec to widzicie na pierwszym zdjeciu mine codzienna mojego terrorysty,jak sie nie smieje to wali taka i ona jest pt "albo robisz jak ja chce albo zaraz uslyszy mnie calh blok"po tej minie nastepuje chwilowe gadanie,co raz glosniejsze iiiiiii wycieeeeeee ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:42

Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia dziękuję pięknie :* Franek przekochany <3 i jaka super współpraca:P

Ale widze, że Wy to już wysoko z zębami jesteście:D A czy wcześniej miał takie białe plamki w miejscach zębów, bo Łukasz raczej jak już to ma ten etap:P wybacz, że tak męczę, a roboty masz że ho ho!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Natalia dziękuję pięknie :* Franek przekochany <3 i jaka super współpraca:P

Ale widze, że Wy to już wysoko z zębami jesteście:D A czy wcześniej miał takie białe plamki w miejscach zębów, bo Łukasz raczej jak już to ma ten etap:P wybacz, że tak męczę, a roboty masz że ho ho!

Nie mial,po prostu dziasla zrobily sie spuchniete,mega mega gorace i wsciekal sie bardziej niz normalnie :D te biale miejsca to sa po prostu zeby ktore widac pod tkanka,ale do wyjscia to mysle ze huhu :P chyba ze po raz kolejny moje dziecko mnie zaskoczy. Ja juz mam na dzis swiety spokoj,to maz sie z nim buja az milo :] wlasnie zasnal 3 raz i o,znow sie obudzil. Peszek :D ja to dzis przerabialam na milion sposobow.

Bea_tina lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może przesilenie jesienne, cholera wie...

Z żoną jednego z Figo Fagot pracowałam, zakręcona rodzinka :).

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam tak na codzien ze ciagle raczki i raczki :)

• alexast Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina u mnie też brak kupy...

Olinek też bardzo marudny. Dzisiaj pierwszy raz przewrócił się na bok :)
    Przyszła moja mama w odwiedziny. Jak Oluś ją zobaczył to się rozpłakał. Jak się uspokoił było już ok.
    Ja jutro idę do ginki. Strasznie mnie blizna boli. Zrobiła się mocno czerwona i strasznie ale to strasznie szczypie i mam takie mocno bolące ataki.

Limerykowo super fryzura. Wyglądasz rewelacyjnie. A córcia jest słodziutka.
    Natalia Franio jak zwykle super.

Aaaa po jednym dniu smarowania maścią siusiak wygląda lepiej. Oby tak dalej :)

Limerikowo, eta, evas, Martynika lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina - Oliwka musi się przyzwyczaić do nowego mleka. Poczekaj cierpliwie :) po paru dniach wszystko powinno się wyregulować :) jeden dzień to za mało...

Piotruś właśnie usnął a ja muszę zaraz mleko ściągnąć a tak mi się nie chce :/

Alexast super, że z siusiakiem już lepiej :) gratuluję obrotu na boczek ;)

alexast, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, chyba wszystkie forumowe ciocie trzymały kciuki za siusiaka Olka :P

MonikaS, alexast, Limerikowo, evas, eta, Martynika lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Hehe, chyba wszystkie forumowe ciocie trzymały kciuki za siusiaka Olka :P

Hehe zboczuszek:)

Galanea, evas lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się kiedyś Oluś dowie ile babek trzymało kciuki za jego zdrowego siusiaka to chyba mamę ze skóry obedrze ;)

Galanea, balonik, alexast, Limerikowo, evas, eta, Martynika, Mucha lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Hehe zboczuszek:)

O nie, broń Boże, żebym coś złego miała na myśli! :P

alexast, evas lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nie obdarł mnie ze skóry :) mam nadzieję że ta maść zaleczy zapalenie do końca. Dziękuję dziewczyny za kciuki.

Trzymajcie proszę jutro kciuki za mnie. Nie umiem sobie dać rady z moją blizną.wydaje mi się że jest zaogniona. Przemywam ją wacikiem nasączonym spirytusem i nic nie boli. Smaruję tribiotykiem ale nic to nie daje. Jak bolało tak boli. Mam nadzieję że to tak ma być że nie czeka mnie historia pod tytułem "komplikacje część druga"

Moja mama dzisiaj stwierdziła, że Oluś jest we mnie zapatrzony i poza mną świata nie widzi :) choć jeden "mężczyzna". Tak serio to jak czasem na mnie popatrzy to aż serce się raduje. Nie wiem czy można mówić że takie maleństwa kochają, ale ja się czuję przez niego kochana :)

Galanea, Limerikowo, Bea_tina, evas, eta, Martynika, Tusia84, Mucha, Agusia2312, MonikaS lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam, że dziecko do 6-tego miesiąca życia myśli, że ono i matka to jedna osoba :) Więc to musi być miłość :) Ja również jak widzę "ten" uśmiech na twarzy Zosi, to nie raz mam łzy wzruszenia w oczach :)

Oczywiście trzymamy za Ciebie kciuki. Oby już wszystko się szybko zagoiło.

Trzymajcie też proszę za nas, bo jutro mamy neurologa.

Limerikowo, alexast, evas, eta, Martynika, Tusia84, Mucha, Agusia2312, MonikaS lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast moze na blizne zamiast spirytusu pepkowy octanisept
    i oczywiscie zero basenu do czasu wygojenia, tak mysle o tej masci z witaminami co robia w aptece za 8zl sloik czy by Ci nie pomoglo

Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea nie śmiem twierdzić inaczej:)

Kciuki &&&&&&&&&&&&&&-dwa moje a reszta to czerwcoweczek które karmią teraz maluchy i nie mogą napisać, bo maja zajęte łapki :)

Swoja droga ja w poniedziałek wybieram się na przeglad:-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 23:25

Galanea, Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak co to za przeglad? ogolny czy u gina? :--))

nakarmilam, usypiam jedna reka a pisze druga hi hi, dobrze jest

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 1611 1612 1613 1614 1615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ