MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Limerkowo sexy mamusia z Ciebie a malutka słodziutka:)
My dzis mamy 3 rocznice slubu i Marcel skonczył 4 miesiące
Opisywałysice ze wasze dzieciaczki podczas karmienie wierca sie i butelke rękami wyrzucaja, u nas dokładnie to samo , juz myslałam ze moze mleko mu przestaje smkowac, bo głodny jest ale co chwile sie wierci macaha rekami, nogami nie moze na miejscu niekiedy usiedziec:)Nalka, Galanea, Limerikowo, evas, eta lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Limerykowo, zgadzam się, super wyglądasz! A co do zabawy przy lustrze, to bawimy się identycznie z Zosią
Ona kocha swoje odbicie i od razu jest uśmiech od ucha do ucha i piski
Agusia, wszystkiego naj!
Nalka, Anna jest cudowna! Za każdym razem jak ją widzę poprawia mi się humorMały bokser.
Cieszę się, że zapytałam o to wiercenie podczas karmienia. Teraz już wiem, że nie tylko u nas tak jest i że to prawdopodobnie normalne w tym wieku. Wygląda to faktycznie na zabawę. Dziś rano było to samo, ale Zosia i tak wciągnęła całą butelkę, więc nie chodzi raczej o brak apetytu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:26
eta, Limerikowo, evas, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Piotruś znowu śpi. A wiecie co? Dzisiaj spał w nocy od 22 do 6 z kawałkiem i w zasadzie spał dalej, ale strasznie się wiercił bo był głodny to go na śpiocha troszkę podkarmiłam i spał do 8
znowu wrócił do swoich przyzwyczajeń. Dzisiaj to już druga drzemka
a ja korzystam z okazji i idę obiadek robić
kuchnię już posprzątałam i pokój
Limerikowo dołączam się do dziewczyn - super wyglądasz
u mnie przy butli to ładnie je, ale przy cycce cuduje i bawi się
ze złych wieści to Piotruś ma straszny kaszel i jutro pójdziemy do lekarza. Bym dzisiaj poszła, ale ostatnio non stop bez zapisywania się tam wpadałm i koeljny raz już mi tak głupio hihi zapiszę - do jutra nic pewnie nie ulegnie zmianie a i Michasia do kontroli zaprowadzęo właśnie idę zadzwonię zapiszę na jutro ich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:11
eta, Galanea, Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Limerikowo super kolor włosów! pięknie wyglądacie razem
Mój Ignacy od niedawna uśmiecha się do swojego odbicia w lustrze bo wcześniej to tak poważnie analizował swoje odbicie i tak się pochylał w stronę lustra że raz czołem walnął
dziś rano byliśmy na pobraniu krwi (morfologia, żelazo, ferrytyna) i mocz oddalismy, jutro wyniki, trzymajcie proszę kciuki żeby było dobrze!!
Ignacy ma teraz etap pisków, wcześniej sobie gadał i gadał a teraz piszczyśmieszny jest
MonikaS, Galanea, Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
a ja czekam tez na W. fotki Dziewczyny :--))))))))))))))))
zaczelam malej pokazywac kontrastowe ksiazeczki z 1 elementem na stronie
b happy, rzuca/macha rekoma i nogami,smieje sie, głuży, wyskoczylaby chyba gdyby tylko mogla :--))Galanea, evas, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Kurcze.. a Anna olewa swoje odbicie w lustrze.. może za mało z nią przed nim stoję? Nie przepadam za swoim odbiciem ale nie może się to odznaczyć na dziecku..
U nas książeczka też jest bardzo ciekawa. Niedługo będę znała przygody Małego Bąka na pamięć. Anna jak widzi "niedobrego" rekina to aż "wstaje", obawiam się, że potraktowałaby go tak jak biedną krowę Barbarę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:38
evas, Martynika, Mucha, eta, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Skończyłam prasowanie
. Bartuś znowu śpi
nie poszłam dziś do pracy, bo zimno i mały rano marudził i kichał. Oby tylko żadne choróbsko się nie przyplątało. W domu 22 stopnie i jak się leży to zimno. Okrywam Bartoszka ciepłym kocykiem, ale i tak ma zimne rączki. Może w jakiś polarowy pajac trzeba się zaopatrzyć.
A jak wy ubieracie maluszki w domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:47
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Nalka nie przejmuj się odbiciem, Łukasz z tydzień się dopiero "bawi" przed lustrem, wcześniej wcale uwagi nie zwracał
także czasami się to odwleka:)
Martynika, Mucha, eta, Limerikowo, Nalka lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Beatina trochę mnie uspokoiłaś.
Eta ponownie rozśmieszyłaś mnie do łez. Jeny, dziewczyny czemu nie możecie mieszkać w Trójmieście?
Galanea bardzo mi miło, my natomiast podziwiamy wywijasy Zosi. Pokazałam już mężowi i zaśmiewaliśmy się do łez.
Evas my ubieramy body z długim rękawem, bluzeczkę (lub kaftanik jak kto woli nazywać) rajstopki takie grubsze i skarpetki a jak gdzieś idziemy to dodatkowo spodnie i bluza z kapturem i czapka. Anna śpi obecnie pod dwoma kocami. Oba z polaru tylko jeden cieńszy a drugi taki grubszy.evas, eta, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
evas, u mnie jest w sypialni 21-22, a Łukasz tak nie lubi ciepła, że jest w półśpiochach i krótkim body, a jak śpi to przykryty kocykiem polarkowym, jak Go ubrałam cieplej to był bardzo marudny.
Ale ciepłoty nie sprawdzaj rączkami tylko karczkiem(choć sama pewnie dobrze wiesz).evas, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Niby wiem, że po rączkach się nie sprawdza, ale jak dotykam to czasem zimne jak lody, a karczek tylko lekko ciepły. Do spania zakładam mu body z długim rękawem, cienkie bawełniane spodenki i skarpetki, albo rajstopki, wkładam go do spiworka i przykrywamy jeszcze swoją kołdrą, a mimo tego rączki chłodne. Zresztą ja dziś w nocy tez zmarzlam.
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Evas ja mam ten sam model fotelika i u mnie jest na sztywno zeszyta gora z dolem niestety
dlatego wyciagnelam calosc, bo ciasno bylo malej. Czytalam ze dopiero po 6 miesiacu powinno sie ta wkladke wyjac, ale to chyba nierealne.
evas lubi tę wiadomość
-
aaa a jeśli chodzi o noc, to ubieram mu pajac bawełniano welurowy i przykrywam kocykiem polarowym, jak jest chłodniej to kołderką(tą dziecięcą). Też mam czasami wrażenie, że skoro ma lodowate rączki to mu zimno, ale ja też czasami mam tak, jak mi gorąco, zimne ręce. Ale tak to jest - strach matki;P aaa ale my na noc grzejemy(mieszkamy w domu)
NataliaK, mam prośbę, jeśli znajdziesz chwilkę czasu i chęci, to byłabym wdzięczna, jakby Ci się udało zrobić zdjęcie Frankowych dziąsełek, bo wydaje mi się, że Łukaszowi wychodzić zaczęły, ale do lekarza ide za 2 tyga Ty masz potwierdzone ząbkowanie:) byłabym bardzo wdzięczna :*
evas, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość