X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerkowo sexy mamusia z Ciebie a malutka słodziutka:)

My dzis mamy 3 rocznice slubu i Marcel skonczył 4 miesiące ;)

Opisywałysice ze wasze dzieciaczki podczas karmienie wierca sie i butelke rękami wyrzucaja, u nas dokładnie to samo , juz myslałam ze moze mleko mu przestaje smkowac, bo głodny jest ale co chwile sie wierci macaha rekami, nogami nie moze na miejscu niekiedy usiedziec:)

Nalka, Galanea, Limerikowo, evas, eta lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Agusią. Limerikowo pięknie wyglądasz! a Twoje Baby takie uśmiechnięte! :)

MonikaS, Limerikowo, evas, eta lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    same komplementy az mi cieplo na sercu, dziekujemy!

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia najlepszego dla całej rodzinki.

Musiałam zrobić przerwę w prasowaniu, Bartek się obudził i mowi: mamo teraz zajmuj się mną, a nie prasowaniem :D

eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerykowo, zgadzam się, super wyglądasz! A co do zabawy przy lustrze, to bawimy się identycznie z Zosią :) Ona kocha swoje odbicie i od razu jest uśmiech od ucha do ucha i piski :)

Agusia, wszystkiego naj! :)

Nalka, Anna jest cudowna! Za każdym razem jak ją widzę poprawia mi się humor :D Mały bokser.

Cieszę się, że zapytałam o to wiercenie podczas karmienia. Teraz już wiem, że nie tylko u nas tak jest i że to prawdopodobnie normalne w tym wieku. Wygląda to faktycznie na zabawę. Dziś rano było to samo, ale Zosia i tak wciągnęła całą butelkę, więc nie chodzi raczej o brak apetytu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:26

eta, Limerikowo, evas, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotruś znowu śpi. A wiecie co? Dzisiaj spał w nocy od 22 do 6 z kawałkiem i w zasadzie spał dalej, ale strasznie się wiercił bo był głodny to go na śpiocha troszkę podkarmiłam i spał do 8 :) znowu wrócił do swoich przyzwyczajeń. Dzisiaj to już druga drzemka :) a ja korzystam z okazji i idę obiadek robić :) kuchnię już posprzątałam i pokój :)

Limerikowo dołączam się do dziewczyn - super wyglądasz :D

u mnie przy butli to ładnie je, ale przy cycce cuduje i bawi się :)

ze złych wieści to Piotruś ma straszny kaszel i jutro pójdziemy do lekarza. Bym dzisiaj poszła, ale ostatnio non stop bez zapisywania się tam wpadałm i koeljny raz już mi tak głupio hihi zapiszę - do jutra nic pewnie nie ulegnie zmianie a i Michasia do kontroli zaprowadzę :) o właśnie idę zadzwonię zapiszę na jutro ich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:11

eta, Galanea, Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo super kolor włosów! pięknie wyglądacie razem :)

Mój Ignacy od niedawna uśmiecha się do swojego odbicia w lustrze bo wcześniej to tak poważnie analizował swoje odbicie i tak się pochylał w stronę lustra że raz czołem walnął ;)

dziś rano byliśmy na pobraniu krwi (morfologia, żelazo, ferrytyna) i mocz oddalismy, jutro wyniki, trzymajcie proszę kciuki żeby było dobrze!!

Ignacy ma teraz etap pisków, wcześniej sobie gadał i gadał a teraz piszczy :) :) śmieszny jest :D

MonikaS, Galanea, Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam tez na W. fotki Dziewczyny :--))))))))))))))))

zaczelam malej pokazywac kontrastowe ksiazeczki z 1 elementem na stronie
    b happy, rzuca/macha rekoma i nogami,smieje sie, głuży, wyskoczylaby chyba gdyby tylko mogla :--))

Galanea, evas, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze.. a Anna olewa swoje odbicie w lustrze.. może za mało z nią przed nim stoję? Nie przepadam za swoim odbiciem ale nie może się to odznaczyć na dziecku..

U nas książeczka też jest bardzo ciekawa. Niedługo będę znała przygody Małego Bąka na pamięć. Anna jak widzi "niedobrego" rekina to aż "wstaje", obawiam się, że potraktowałaby go tak jak biedną krowę Barbarę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:38

evas, Martynika, Mucha, eta, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka nie przejmuj się odbiciem, Łukasz z tydzień się dopiero "bawi" przed lustrem, wcześniej wcale uwagi nie zwracał:) także czasami się to odwleka:)

Nalka, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończyłam prasowanie :D. Bartuś znowu śpi :) nie poszłam dziś do pracy, bo zimno i mały rano marudził i kichał. Oby tylko żadne choróbsko się nie przyplątało. W domu 22 stopnie i jak się leży to zimno. Okrywam Bartoszka ciepłym kocykiem, ale i tak ma zimne rączki. Może w jakiś polarowy pajac trzeba się zaopatrzyć.
    A jak wy ubieracie maluszki w domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:47

Agusia2312 lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w domu ciepło. Ubieram w body z długim rękawem i rajstopki :) a jak chłodniej to na to sweterek i kapciuchy :)

evas, Agusia2312, balonik lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Nalka nie przejmuj się odbiciem, Łukasz z tydzień się dopiero "bawi" przed lustrem, wcześniej wcale uwagi nie zwracał:) także czasami się to odwleka:)
    Nalka mój Bartuś też nie zwraca uwagi na swoje odbicie, jak stoimy przed lustrem to on patrzy tylko na mnie. Wiadomo mamusia najpiękniejsza :P :P :P

Martynika, Mucha, eta, Limerikowo, Nalka lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Beatina trochę mnie uspokoiłaś.

Eta ponownie rozśmieszyłaś mnie do łez. Jeny, dziewczyny czemu nie możecie mieszkać w Trójmieście? :D

Galanea bardzo mi miło, my natomiast podziwiamy wywijasy Zosi. Pokazałam już mężowi i zaśmiewaliśmy się do łez.

Evas my ubieramy body z długim rękawem, bluzeczkę (lub kaftanik jak kto woli nazywać) rajstopki takie grubsze i skarpetki a jak gdzieś idziemy to dodatkowo spodnie i bluza z kapturem i czapka. Anna śpi obecnie pod dwoma kocami. Oba z polaru tylko jeden cieńszy a drugi taki grubszy.

evas, eta, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas, u mnie jest w sypialni 21-22, a Łukasz tak nie lubi ciepła, że jest w półśpiochach i krótkim body, a jak śpi to przykryty kocykiem polarkowym, jak Go ubrałam cieplej to był bardzo marudny.
    Ale ciepłoty nie sprawdzaj rączkami tylko karczkiem(choć sama pewnie dobrze wiesz).

evas, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby wiem, że po rączkach się nie sprawdza, ale jak dotykam to czasem zimne jak lody, a karczek tylko lekko ciepły. Do spania zakładam mu body z długim rękawem, cienkie bawełniane spodenki i skarpetki, albo rajstopki, wkładam go do spiworka i przykrywamy jeszcze swoją kołdrą, a mimo tego rączki chłodne. Zresztą ja dziś w nocy tez zmarzlam.

Agusia2312 lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas - mamusia najpiekniejsza hehe to temu szczerzy dziąsła w moim kierunku:)

Hania akurat lubi też swoje odbicie i nawet próbuje się złapać w lustrze:)

evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas ja mam ten sam model fotelika i u mnie jest na sztywno zeszyta gora z dolem niestety :( dlatego wyciagnelam calosc, bo ciasno bylo malej. Czytalam ze dopiero po 6 miesiacu powinno sie ta wkladke wyjac, ale to chyba nierealne.

evas lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa a jeśli chodzi o noc, to ubieram mu pajac bawełniano welurowy i przykrywam kocykiem polarowym, jak jest chłodniej to kołderką(tą dziecięcą). Też mam czasami wrażenie, że skoro ma lodowate rączki to mu zimno, ale ja też czasami mam tak, jak mi gorąco, zimne ręce. Ale tak to jest - strach matki;P aaa ale my na noc grzejemy(mieszkamy w domu)

NataliaK, mam prośbę, jeśli znajdziesz chwilkę czasu i chęci, to byłabym wdzięczna, jakby Ci się udało zrobić zdjęcie Frankowych dziąsełek, bo wydaje mi się, że Łukaszowi wychodzić zaczęły, ale do lekarza ide za 2 tyg :P a Ty masz potwierdzone ząbkowanie:) byłabym bardzo wdzięczna :*

evas, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przychylam się do prośby B-T.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 1609 1610 1611 1612 1613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ