X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj znowu padnięta jestem.
    Jak Jaś się wkurzy na rehabilitacji, to później mam przerąbane :/
    Sam nawet minuty nie chciał być, bo ryk. A ja musiałam ogarnąć mieszkanie, bo znajomi jutro przychodzą. Więc Jaś w chustę i sprzątaliśmy razem. No i teraz plecy okropnie bolą :(

Mi BUW też pasuje. Też jeszcze tam nie byłam, ale jakoś trafię :)
    Może ustalmy jakieś miejsce, gdzie się spotkamy. No i o której godzinie? 12? 13?

Agusia2312 lubi tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, chciałabym Was wszystkie z dziećmi na raz zobaczyć - ale ludzie będą zaskoczeni :D kurcze, szkoda, że mnie tam nie będzie...

evas lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Evas a moze by jakos po Ciebie podjechac? Tylko wozek jakos trzeba by upchnac :/
    Dzięki, ale jednak spory kawałek do mnie.

Dziewczyny proszę mnie nie kusić :P

9bsp388.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    dziewczyny, chciałabym Was wszystkie z dziećmi na raz zobaczyć - ale ludzie będą zaskoczeni :D kurcze, szkoda, że mnie tam nie będzie...
    Monia, na pewno nam tu piękną fotorelację zrobią :D

9bsp388.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już wcześniej proponowałam restaurację bordo przy metrze centrum, ale jak wszystkim pasuje buw to mnie też, choć muszę sprawdzić jak tam dojechac. mam samochód od niedawna i boje się jechac jeszcze do centrum, więc wolałabym komunikacja..

Natalia dzięki za info o tej firmie holle, rzeczywiscie bardzo sensowne produkty!!

przeczytałam Was ale już nie mam siły pisać co chciałam powiedzieć, wybaczcie :)

jeszcze kurcze się boję że Ignacy w wózku nie wytrzyma za długo bo od 3-4 dni tak sie rzuca w tej gondoli, zupełnie przestało mu sie w niej podobac, spi jest okej, budzi się to sie drze,a na rękach oczywiście spokój i podziwianie świata.. heh też przydałoby mi się nosidło... mam chustę, raz tylko przymierzałam i leży w szufladzie.
    no nic zobaczymy.

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Monia, na pewno nam tu piękną fotorelację zrobią :D
    liczę na to :D

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy w domu inwazję biedronek, wyglądają na nasze polskie, ale kto wie czy to nie te chińskie co gryzą. Chyba muszę je jakoś z pokoju usunąć, bo boje się ze mi małego pogryzą. :(

Limerikowo lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrób zdjęcie dla jednej porównamy z galerią dobrych i niedobrych ;) o tu mam takie zdjęcia i jednych i drugich:
    http://pytamy.pl/title,jak-rozpoznac-czy-biedronka-jest-chinska-lub-nasza-lokalna,pytanie.html?smclgnzlticaid=513997

swoją drogą nabrałam teraz awersji do biedronek ogólnie, coś tam kiedyś słyszałam, że są chińskie, ale teraz to już się każdej będę bała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 23:22

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu ktoś? Właśnie zmierzyłam małemu temperaturę w pupci. Ma 38.87. Jak się mierzy w pupie to się odejmuje 0,5 to ma 38.37. On jest cały rozpalony. Dałam mu czopek paracetamolu 80 mg. I robię mu zimne okłady. Mam z nim jechać na pogotowie?

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast, odczekaj godzine ibzobacz czy temp spada. Jak dalam.czopek ja, to dopiero po godzinie zaczal.dzialac. nurofen w syropie dziala ssybciej. Jak nie bedzie spadac to wtedy na.pogotowie.

• excella Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Mamy w domu inwazję biedronek, wyglądają na nasze polskie, ale kto wie czy to nie te chińskie co gryzą. Chyba muszę je jakoś z pokoju usunąć, bo boje się ze mi małego pogryzą. :(

Stawiam na azjatyckie. U mnie w domu cała sciana w biedronkach, i okna otworzyc nie moge. Niestety to ta pora roku, wchodza do domow zeby przezimowac. Rok temu strasznie pogryzły mi syna, bąbel na bąblu. Cały spuchnięty był.

• alexast Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 02:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Excella dziękuję tak zrobię. Odczekam godzinę i zobaczymy co dalej. Mam tylko paracetamol w czopkach nic więcej. Nie ukrywam że jestem lekko spanikowana. Kurcze jednak go zaraziłam. Biedny Olinek.

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 02:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czopek powinien pomoc, i zdejmij mu niepotrzebne warstwy ubrania. Tak aby miał gołe stopy.
    Daj znać pozniej co i jak z Małym.

• alexast Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 02:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ma mieć kocyk, kołderkę czy lepiej bez

Jak tempka spadnie to jutro iść z nim mimo wszystko do lekarza prawda? U nas pediatrzy nie przyjmują przez weekend trzeba jechać na Ala pogotowie do Falck'a. Mały się już wierci oby to był dobry objaw.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 03:04

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 03:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto jechac, może rozwija sie jakas infekcja, niech sprawdza.

• alexast Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jest 37,4 w pupci. Mały się uśmiecha jest rozbawiony. zobaczymy jak będzie rano.
    Excella dziękuję za wsparcie. Idum nyny. Odezwę się przy następnym karmieniu.

excella, Martynika lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff alexast dobrze ze temperatura spadła, ale stres mialas, ale i tak niech lekarz zbada Olinka, trzymam kciuki niech nic więcej sie nie rozwija!

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Alexast ! Ale sie wystraszylam jak czytalam! Moze to tylko jakas drobna infekcja,widzisz nawet nie zdazylas kupic kropelek ani wapna,ale licze ze goraczki Olus juz nie bedzie mial :)

Mi godzina 12:00 odpowiada,im wczesniej tym lepiej bo ten maly truten jest najspokojniejszy :D co do miejsca to moze niech Martynika jako obcykana w tym miejscu niech poda?:P

Milego dnia dziewczyny,uciekam edukowac ;-))

evas lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje,ze z Olonkiem to taki tylko fałszywy alarm.

A olsztynkowe mamy maja zdjęcia ze spotkkania?

U nas kolejna noc ze wstawaniem ciaglym:( dziś maz pełnił warte i pada na twarz. Raz w miesiącu on w nocy wstaje.

Dzis idziemy na wesele, ale wizja,ze teście beda pilnować marudnej w nocy Hani mnie przeraza. Wiem ze dadzą rade,ale też wiem jakie to męczące.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • alexast Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę na to pogotowie olinkowi temperatura rośnie. Nie będę czekać aż się choroba rozwinie tym bardziej że kaszle i kicha

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
‹‹ 1647 1648 1649 1650 1651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ