MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj znowu padnięta jestem.
Jak Jaś się wkurzy na rehabilitacji, to później mam przerąbane
Sam nawet minuty nie chciał być, bo ryk. A ja musiałam ogarnąć mieszkanie, bo znajomi jutro przychodzą. Więc Jaś w chustę i sprzątaliśmy razem. No i teraz plecy okropnie bolą
Mi BUW też pasuje. Też jeszcze tam nie byłam, ale jakoś trafię
Może ustalmy jakieś miejsce, gdzie się spotkamy. No i o której godzinie? 12? 13?Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
ja już wcześniej proponowałam restaurację bordo przy metrze centrum, ale jak wszystkim pasuje buw to mnie też, choć muszę sprawdzić jak tam dojechac. mam samochód od niedawna i boje się jechac jeszcze do centrum, więc wolałabym komunikacja..
Natalia dzięki za info o tej firmie holle, rzeczywiscie bardzo sensowne produkty!!
przeczytałam Was ale już nie mam siły pisać co chciałam powiedzieć, wybaczcie
jeszcze kurcze się boję że Ignacy w wózku nie wytrzyma za długo bo od 3-4 dni tak sie rzuca w tej gondoli, zupełnie przestało mu sie w niej podobac, spi jest okej, budzi się to sie drze,a na rękach oczywiście spokój i podziwianie świata.. heh też przydałoby mi się nosidło... mam chustę, raz tylko przymierzałam i leży w szufladzie.
no nic zobaczymy.
-
zrób zdjęcie dla jednej porównamy z galerią dobrych i niedobrych o tu mam takie zdjęcia i jednych i drugich:
http://pytamy.pl/title,jak-rozpoznac-czy-biedronka-jest-chinska-lub-nasza-lokalna,pytanie.html?smclgnzlticaid=513997
swoją drogą nabrałam teraz awersji do biedronek ogólnie, coś tam kiedyś słyszałam, że są chińskie, ale teraz to już się każdej będę bałaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 23:22
-
Jest tu ktoś? Właśnie zmierzyłam małemu temperaturę w pupci. Ma 38.87. Jak się mierzy w pupie to się odejmuje 0,5 to ma 38.37. On jest cały rozpalony. Dałam mu czopek paracetamolu 80 mg. I robię mu zimne okłady. Mam z nim jechać na pogotowie?
-
evas wrote:Mamy w domu inwazję biedronek, wyglądają na nasze polskie, ale kto wie czy to nie te chińskie co gryzą. Chyba muszę je jakoś z pokoju usunąć, bo boje się ze mi małego pogryzą.
Stawiam na azjatyckie. U mnie w domu cała sciana w biedronkach, i okna otworzyc nie moge. Niestety to ta pora roku, wchodza do domow zeby przezimowac. Rok temu strasznie pogryzły mi syna, bąbel na bąblu. Cały spuchnięty był.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
A ma mieć kocyk, kołderkę czy lepiej bez
Jak tempka spadnie to jutro iść z nim mimo wszystko do lekarza prawda? U nas pediatrzy nie przyjmują przez weekend trzeba jechać na Ala pogotowie do Falck'a. Mały się już wierci oby to był dobry objaw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 03:04
-
nick nieaktualnyO kurde Alexast ! Ale sie wystraszylam jak czytalam! Moze to tylko jakas drobna infekcja,widzisz nawet nie zdazylas kupic kropelek ani wapna,ale licze ze goraczki Olus juz nie bedzie mial
Mi godzina 12:00 odpowiada,im wczesniej tym lepiej bo ten maly truten jest najspokojniejszy co do miejsca to moze niech Martynika jako obcykana w tym miejscu niech poda?
Milego dnia dziewczyny,uciekam edukowac )evas lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje,ze z Olonkiem to taki tylko fałszywy alarm.
A olsztynkowe mamy maja zdjęcia ze spotkkania?
U nas kolejna noc ze wstawaniem ciaglym:( dziś maz pełnił warte i pada na twarz. Raz w miesiącu on w nocy wstaje.
Dzis idziemy na wesele, ale wizja,ze teście beda pilnować marudnej w nocy Hani mnie przeraza. Wiem ze dadzą rade,ale też wiem jakie to męczące.