MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula trzymam kciuki żeby było ok. Co do kaszki to daje 100 ml wody i ok 4 łyżki stołowe kaszki tak żeby była gesta do podawania łyżeczka - często robię na oko dlatego dokładnie nie wiem. Co do spania w nocy u mnie było tak ze Borys po prostu zaczął spać cala noc i tyle teraz jak zasypia o 21 to wstaje np o 7 rano najważniejsze jest żeby ba wieczór zjadł kaszkę i cyca wtedy w nocy nie jest głodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:33
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Paula biedulko - trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło.
Dziewczyny a jak się filmy zamieszcza i gdzie? nagrałam jeden i chciałam Wam pokazać
już nie trzeba
tak gimnastykuje się Piotruś przed snem
http://youtu.be/CsGw1E6JwykWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:54
Mucha, excella lubią tę wiadomość
-
większość mam chyba szykuje się na spotkanie to i cisza na forum będzie :]
a my wybierzemy się po karmieniu do babci w sensie do mojej mamy
a ja kurcze znowu przeboje mam z pęcherzem. Już wypiłam rano urofuraginum i nie bardzo pomogło - dziwne. Posunęłam się do tego, że właśnie piję piwo, żeby trochę przefiltrować przez pęcherz... i tak karmię dopiero o 3 w nocy chyba powinno śladu nie być prawda? a i wodę zaczynam pić hektolitrami
p.s. jakie paskudne jest piwo hehehe normalnie jak kiedyś lubiłam a teraz się odzwyczaiłam i mi nie smakuje bleahWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:12
-
buuuu nie ma komu oglądać mojego filmu a tak chciałam pokazać jak śmiesznie nogą fika
swoją drogą poszukam filmu Michasia jak wyciąga rękę spod brzusia po przewrocie na brzuch zawsze mu pod brzuchem ręka się blokowała i mały całą pupę podrzucać do góry żeby ją uwolnićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:19
-
Piotruś superancki, jakie fajne odgłosy wydaje .No i uśmiech do kamery-bezcenny, aktor, he he .
Ja też wczoraj myślałam o tym, że Maja będzie miała niezłą obstawę.A Nalka jeszcze nie pobłogosławiła związku, także tego...
Natalia, Ty się obawiasz, że Franek będzie głośno, a ja się obawiam, że Artur będzie głośno i zrobi do tego arcypotężną kupę! Ale wszystkie mamy dzieci w podobnym wieku i podobne problemy, także myślę, że dla nikogo to nie będzie zaskoczeniem .
Ja się tylko zastanawiam, jak my się zmieścimy na chodniku, bo naliczyłam, że będzie pięć wózków... :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:21
MonikaS, Mucha, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
AISAK wrote:Podpinam się do w/w pytań.
Wiecie co gdyby nie ten klin do łóżeczka, moja Cora by się zadusila od tego kataru. Ale na widok fridy kaszle.
Niepokoi mnie to, ze jadła ostatni raz o 1. Próbowałam dać jej jeszcze 3 razy, ale boierze do buzi i trzyma. Zawsze było karmienie 3-4h.
Jak myślicie iść do lekarza/ Nie ma gorączki. Katar tylko.
Możesz psiknąć do nosa nasivin. Ja oprocz fridy używam takie cos, http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4554155357
Lepiej isc do.lekarza skontrolowac nawet katar . Może mleko.podaj łyżeczką. -
Monia - Piotruś chyba jedzie wyimaginowanym samochodem i gaz dociska co by wóz jechał szybciej
Paula - straaasznie Ci współczuję! trzymaj się Kochana, postaraj się zachować spokój, nie denerwować się, porobią badania, wszystko się wyjaśni, musi być dobrze! :*
MonikaS lubi tę wiadomość
-
eta wrote:Monia - Piotruś chyba jedzie wyimaginowanym samochodem i gaz dociska co by wóz jechał szybciej
...
kto wie Eta - kto wie. już jeden po mamie ma uwielbienie do aut - bynajmniej nie po tac ie on nawet w dziec iństwie nie lubił się samochodami bawić w przeciwieństwie do mnie
eta lubi tę wiadomość
-
upiłam się 1 piwem bleah jakie wstrętne - czego nie robi się dla zdrowia ale wiecie co? nie czuję już, że coś z pęcherzem nie tak a to wszystko wina tego, że nie piję wystarczającej ilości wody. Próbowałam sobie przypomnieć ile wody wczoraj wypiłam i się okazuje, że nic a nic. Cały dzień na sucho. Może parę łyczków wody czy soku... przerażające. A kiedyś bez picia nie mogłam wyrobić a teraz nawet o tak podstawowej potrzebie nie pamiętam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:50
-
Olinek w sobotę wieczorem już nie miał gorączki. W niedzielę też nie. Dzisiaj też jest dobrze. Ma tylko katarek nawet już nie kaszle. Właśnie obalił 150ml kaszki i śpi. Ja mam lekko podwyższoną temperaturę. Kaszle i jestem pociągająca jak spłuczka klozetowa. Mimo wszystko jest lepiej niż było. Niestety nie mogę leżeć w łóżku bo muszę zorganizować prezent dla mamy. Ma 15tego urodziny. Dzisiaj idziemy też na obiad urodzinowy bo jutro brat jedzie do Niemiec w delegację.
Jutro idziemy do neurologa aż się boję.
Monia mój bobo też tak robi. Też szaleje jedną nogą.
Co do spania to Olinek też nie przesypia nocy. Jak mam pecha to wstaję 2 razy do niego.
Paula trzymam kciuki. Moja koleżanka miała podobnie. Też podejrzewali ciążę pozamaciczną, a teraz jest już w 8 miesiącu.MonikaS, Martynika, eta, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
Piotruś śłodki:) King boxer normalnie:)
moja córa śpiocha sobie- spała wczoraj od 14.30 do 20 przerwana jedzenie i pogadanke, 21.30 sen do 8.20. karminie o 1. na szczescie kupkę zrobiła i zjadla 130ml o 8.30. Katarek jest ale mam wrazenie ze lepiej troche. Postaram się zoorganizowac wizyte domową na jutro.
Hani dlalam dzis znowu jabluszka i z mlekiem tez- stanowczo nie lubi- ale Mamie smakuje wiec chetnie zjem:)
za to zrobilam jej kleiku ryzowego i nawet nie krzywila sie-z 1 łyzeczke zjadla. Spróbujemy póżniej jeszcze.
dziewczyny miłego , udanego i owocnego spotkaania. my zazdraszczamy i czekamy na focie:)evas, Agusia2312, Mucha lubią tę wiadomość