MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Udanego spotkania laski:)
Monika jak wejdę na kompa to ovejrze filmik, narazie Podczytuje z telefonu:)
Paula trzymam mocno kciuki żeby się wszystko dobrze skończyło
widzę ze wasze pociechy juz kaszki jedzą , my narazie warzywka i owoce wprowadzamy , kleik na noc do butelki . U nas tylko możemy kaszki ryżowe a one wszystkie są smakowe no i póki co Marcel ich nie dostanie bp jak się nauczy innego lepszego smaku to mi mleko odrzuci.. Wiec dostanie tylko kleik ryżowy lub kukurydziany a zaś jak będzie więcej jadł posiłków na mleku to samakowe dostanie:)Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
dziewczyny pomóżcie cos na odparzona pupke bo sie Marcelowi odparza ostatnio smaruje sudocremem i nie widze poprawy nigdy nie mial odparzonej a ostatnio jak zrobi kupe w nocy to sie nie obudzi i jak w niej lezy to sie odparza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:38
[/url]
[/url] -
Agusia2312 wrote:dziewczyny pomóżcie cos na odparzona pupke bo sie Marcelowi odparza ostatnio smaruje sudocremem i nie widze poprawy nigdy nie mial odparzonej a ostatnio jak zrobi kupe w nocy to sie nie obudzi i jak w niej lezy to sie odparza
Mi położna kiedyś polecała zamoczyć wacik w rumianki i włożyć w pieluszkę na miejsce odparzenia. Ale wiem też, że rumianek może uczulać.Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja odparzenie szybko wyleczyłam nakładając na to miejsce gęstą papkę z mąki ziemniaczanej i wody i wietrząc pupkę aż to wyschnie. Robiłam tak kilka razy dziennie i za dwa dni nie było śladu a odparzenie bylo paskudne - mała spała dobrych pare godzin w kupie, bo zrobiła przez sen
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za rady napewno skorzystam
Karolina co do pokarmów z tego wzgledu ze u nas podejrzewaja atopowa skóre to nam kazali wprowadzac np przez2-3 dni sama marchewke , ponziej inne warzywo i tez przez 2-3 dni , obserwowac czy sie cos dzieje a jak nic to zas zupki łączone juz:) I my tak staramy sie rbic narazie jadł 3 dni marchewke;)[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyAISAK wrote:Witaj Miriam. Podeslij nam fotkę Zojki- ona jest jak nasze dzieciatko czerwcowiątko traktowane:) napewno inne cioteczki też sa ciekawe jak wyglada teraz:)
I z rana Natalia specjalnie dla Cuebie
Bo u nas dzis dzien w pizamowy tatuś Zoi zabrał kluczyki od mojego auta a w samochodzie i chusta i wozek wiec cały dzien spędzimy dzis w domuevas, Mucha, Galanea, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny