MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Udanego spotkania laski:)
Monika jak wejdę na kompa to ovejrze filmik, narazie Podczytuje z telefonu:)
Paula trzymam mocno kciuki żeby się wszystko dobrze skończyło
widzę ze wasze pociechy juz kaszki jedzą , my narazie warzywka i owoce wprowadzamy , kleik na noc do butelki . U nas tylko możemy kaszki ryżowe a one wszystkie są smakowe no i póki co Marcel ich nie dostanie bp jak się nauczy innego lepszego smaku to mi mleko odrzuci.. Wiec dostanie tylko kleik ryżowy lub kukurydzianya zaś jak będzie więcej jadł posiłków na mleku to samakowe dostanie:)
Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
dziewczyny pomóżcie cos na odparzona pupke bo sie Marcelowi odparza ostatnio smaruje sudocremem i nie widze poprawy nigdy nie mial odparzonej a ostatnio jak zrobi kupe w nocy to sie nie obudzi i jak w niej lezy to sie odparza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:38
[/url]
[/url]
-
Agusia2312 wrote:dziewczyny pomóżcie cos na odparzona pupke bo sie Marcelowi odparza ostatnio smaruje sudocremem i nie widze poprawy nigdy nie mial odparzonej a ostatnio jak zrobi kupe w nocy to sie nie obudzi i jak w niej lezy to sie odparza
Mi położna kiedyś polecała zamoczyć wacik w rumianki i włożyć w pieluszkę na miejsce odparzenia. Ale wiem też, że rumianek może uczulać.Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja odparzenie szybko wyleczyłam nakładając na to miejsce gęstą papkę z mąki ziemniaczanej i wody i wietrząc pupkę aż to wyschnie. Robiłam tak kilka razy dziennie i za dwa dni nie było śladu a odparzenie bylo paskudne - mała spała dobrych pare godzin w kupie, bo zrobiła przez sen
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za rady napewno skorzystam
Karolina co do pokarmów z tego wzgledu ze u nas podejrzewaja atopowa skóre to nam kazali wprowadzac np przez2-3 dni sama marchewke , ponziej inne warzywo i tez przez 2-3 dni , obserwowac czy sie cos dzieje a jak nic to zas zupki łączone juz:) I my tak staramy sie rbic narazie jadł 3 dni marchewke;)[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Witaj Miriam. Podeslij nam fotkę Zojki- ona jest jak nasze dzieciatko czerwcowiątko traktowane:) napewno inne cioteczki też sa ciekawe jak wyglada teraz:)
I z rana Natalia specjalnie dla Cuebie
Bo u nas dzis dzien w pizamowytatuś Zoi zabrał kluczyki od mojego auta a w samochodzie i chusta i wozek wiec cały dzien spędzimy dzis w domu
evas, Mucha, Galanea, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny