MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam Zojka to podobna mega do Ciebie
Dziewczyny zapomnielismy dac Miriam znac o spotkaniuuuuuu ;-( tzn ja zapomnialam
Jak to dobrze ze poszlam o tej 14:30 Franek po wyjsciu dal takiego jazzuuuu...cala droge trutniował,pospal pozniej godzine i teraz piszczy,jego nowa zabawa chyba
Fajnie bylo Was poznac dziewczyny,licze na dalsze spacerki!)i oczywiscie fajnie bylo rowniez poznac maluchy jakze grzeczniutkie i slicznosciowe maluchy ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:20
eta, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Natalia, a ja i tak uważam, że jak na to, co zapowiadałaś, to Franek był super grzeczny! I jaki kontaktowy! Gdy poszliście, to zgodnie stwierdziłyśmy, że Franek w przedszkolu będzie miał swoją "paczkę", której będzie przewodniczył i to on będzie dyktował zasady gry .
Mała foto-pamiątka:
Od lewej: NataliaK z Franiem, Eta z Ignasiem, Niesforna z Jasiem, ja z Arturem, Mucha z Majeczką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 15:33
eta, Mucha, Bea_tina, NataliaK, Niesforna, Limerikowo, Paula222, Miriam, evas, excella, Galanea, alexast, Nalka, madamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja się melduję, oczywiście też serdecznie dziękujemy za miłe towarzystwo i koniecznie musimy to powtórzyć!
Natalia Twój Franciszek na prawdę był grzeczny! świętym Franciszkiem to on może nie zostanie ale jest bardzo uroczym,kontaktowym dzieckiem!
super było zobaczyć Wasze pociechy na żywo, zagadać, pouśmiechać się
wszystkie są słodziakami do schrupania!
Ignacy śpi, ja już się ogarnęłam i teraz czas na relaks
Paula koniecznie napisz co u Ciebie się dzieje.. wszystkie się martwimy!Martynika, NataliaK lubią tę wiadomość
-
karolina1990 wrote:Mucha Twoja figura najbarxziej sie rzuca w oczy bo stoisz bokiem. czy mi sie wydaje czy widze dwa identyczne wozki?
Tak, Jaś i Artur mają takie same, tyle, że Jaś na srebrnym stelażu, a Artur na białym .
Niesforna lubi tę wiadomość