MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika jak go kupiliśmy to się nim bawił, nic nie pijąc. A ostatnio tatuś mu dał i tu się pobawił, tu trochę wypił, także nieźle mu to poszło. Najczęściej mu podaję przed jedzeniem to wypije 5-10 ml, to tak wychodzi ok 40 ml na dzień. Ale warto pierw dać, żeby się "oswoił", bo z butelki nie ciągnie a z tego mu się udało, a idzie ciężej.
A jak podawałam łyżeczką, to nie muszę mówić, że owszem wypił, ale konkurs, za którym razem dalej wypluję też się odbyłMartynika, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Galanea Ignacy tez ma szmer nad sercem - struna rzekoma w lewej komorze. To szmer niewinny wiec nie trzeba się martwić.
Mój wazy trochę ponad 8 kg je około 850 - 950 plus 1 słoik ( to wtedy mleka mniej).Galanea, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea nie chciałam polubić tego ze masz stres podobny do mojego tyko dać znac ze Cie wspieram i rozumiem bardzo dobrze...musi byc dobrze, mam nadzieje że to zeby I u mnie I u Ciebie kochana...
Teraz pędzę wyjmowac rogale z piekarnikazrobiłam z makiem, bakaliami i marcepanem, Agusiu dzieki za przepis raz jeszcze, to moje pierwsze rogale w życiu
Tak wyglądają:
Są pyszne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:18
Galanea, Agusia2312, Limerikowo, AISAK, evas, NataliaK, eta lubią tę wiadomość
-
a to jak mój Piotruś chrupa wcina
http://youtu.be/048mgtTJpJk
trochę słaba jakość, inaczej się nie dałoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:29
Galanea, weronikaipola, Agusia2312, Limerikowo, evas, NataliaK, eta lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilkę, my po kontroli w poradni neotologicznej. Hania to kosz zdrowia. 73cm, 7380g. 5zabkow idzie.
Potem Was nadrobie, obiecuje.MonikaS, Agusia2312, Galanea, Limerikowo, weronikaipola, Martynika, evas, eta lubią tę wiadomość
-
AISAK 5 na raz? wow
super, że się odezwałaś i dałaś znać jak tam po kontroli
dziewczyny postanowiłam zrobić piernik taki dojrzewający na święta. Jestem ciekawa czy może któraś z Was taki robiła? w sensie taki co musi przeleżakować surowe ciasto parę tygodni zanim się upiecze? czy jest sens?
Nutka jak nas podczytujesz daj znać jak tam u Twojego szkraba??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:36
evas lubi tę wiadomość
-
Weronika super że smaakuja, a u nas Marcel zauważyłam że niekiedy takie miny dziwny robi wygląda to jakby językiem sobie jeździł po dziąsłach, czyżby go swędziały?? hmmm.. Narazie tylko taki objaw, no i niekiedy mocno gryzie gryzaka
1 raz dziennie dostaje kaszke Sinlac na wodzie a na noc dostaje gęsty kleik na mleku, kupilismy specjalny smok do kaszek i leci super;) nIe krztusi sie i leci szybko jak dobrze zaciągnie;)
Limerikowo, weronikaipola, evas, eta lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Agusia a ja tez kupiłam taki smok do kaszek i mój Piotruś nie potrai z niego pić. Próbowałam obczaić dlaczego - wiem - żeby leciało trzeba ten smok miętosić a nie tylko zasysać a on tylko ssie zamiast ściskać dziąsłami. Musiałam mu sama dziurkę powiększyć żeby wcinał. Teraz chwila moment i po jedzeniu
ja tak mu mleko kleikiem zagęszczam, przez zwykły smoczek nie szło a teraz parę minut i butla opróżniona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:41
-
Mam morfologie i w sumie to wyniki sa ok, ale troszke obnizone neutrofile norma do 17% a wynik 15,1, no i limfocyty troszke podwayzszone. Nie wiem czy to konieczne do natychmiastowego konsultowania, ale chyba nie ma tragedii.
Natalia, Martynika wy juz jakies doswiadczenie z tymi neutrofilami macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 18:36
-
Śliczne wasze dzieciaczki:) mmmmm szyszunie naprawdę.
Super zmiany image, czerwcoweczkowe scięcie glow:) a teraz wszystkie robimy się na murzynki:)
Wero super focia z tym porównaniem. Dzidzio w brzuszku-dzidzio na brzuszku:)
Zosi życzę apetytu.
Zabki to zdradliwe bardzo, rozm z lekarzem, brak apetytu, zmiana nastroju, warczenie, wcinanie dłoni, zabawek- zabki, nurofen stosować, żele mniej pomagają.
dajcie rogalika:) mam biig smaka na slodkosci:)
Wasze dzieci też maja radochę z siadania?Przewracać na brzuch się nie chce, ale siadać i o kręcąc się kocha.
Nie pamiętam więcej... Przypominać się proszę.
Moja Hania nie pije żadnych płynów innych niż mleko. W żaden sposób.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 18:21
weronikaipola, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
Pojechaliśmy do sklepu po łyżeczkę, bo zapomniałam z domu, a wróciliśmy z wanienką, łóżeczkiem turystycznym i materacem. Teraz Bartek będzie miał swoje sprzęty u babci, nie trzeba będzie za każdym razem wozić
Mucha, Agusia2312, weronikaipola, Galanea, NataliaK, eta, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika to u nas juz od małego był nauczony jak to piszesz miętoszenia
No bo pozniej wszedlismy w butelke Lovi a ona ma takie smoczki pt. aktywne ssanie , dopiero poleci jak zassie czy pociągnie i smoczek jest miekki zmienia kształt pod wpływem picia. Zauwazyłam to jak po wypiciu mleka smoczek był cały spłaszczony, poprostu sie tak ułożył jak mały ssał i ciągnła. I teraz umie miętosić
Galanea teraz doczytałam super wieści od kardiologa;)Galanea, MonikaS, evas lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]