MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyznam, że mnie rozbolała głowa od namiaru informacji.
Wrócę do nich jak będziemy bliżej rozwiązania.
Póki co małe się chyba właśnie obudziło, bo mnie tu szturcha po lewej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 15:57
evas lubi tę wiadomość
-
Nalka wrote:Przyznam, że mnie rozbolała głowa od namiaru informacji.
Wrócę do nich jak będziemy bliżej rozwiązania.
Póki co małe się chyba właśnie obudziło, bo mnie tu szturcha po lewej stronie. -
Tusia84 wrote:Ch0colate oczywiście, że można
witamy serdecznie
Z tego co widzę po suwaczku będziesz miała bliźniaki??? ale Ci super
takk bliźniaki
cieszę się z dwóch ale i jestem przerażona
evas wrote:Witamy nową mamusię
Napisz coś o sobie, podaj datę porodu. Fler dopisze Cię do naszej listy.
Czuj się jak u siebie w domu
Jestem młodziutką przyszłą mamą21 lat i od razu dwójeczka
Termin mam na 25 czerwca według OM, według usg 10 dni wcześniej. Ale pewnie to sie pozmienia hm?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 16:06
nutka, evas, AISAK, szczessciara, eta, Judi2014 lubią tę wiadomość
-
Witaj;) Bardzo mało dzieci podobno rodzi się w terminie, a szczególnie bliźniaki zazwyczaj rodzą się przed.
Zdrówka ci życzę i maluszkom:) Zawsze chciałam mieć bliźniaki, ale cieszę się swoim jednym;) Może to i lepiej, bo bym się wykończyła;P
-
ch0colate wrote:takk bliźniaki
cieszę się z dwóch ale i jestem przerażona
Jestem młodziutką przyszłą mamą21 lat i od razu dwójeczka
A ja Ci bardzo Gratuluję i trochę zazdroszczę ja bym się cieszyła gdyby w tej ciąży się okazało na początku, że to bliźniaki chociaż mam już w domu 2 dzieci :)jest jedno maleństwo w brzuszku i jestem równie szczęśliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 16:14
-
A tam, wykończyła, jakbyś już miała te bliźniaki, to dałabyś sobie radę
.
Moja koleżanka wpadła 3 lata temu i urodziła synka. W te wakacje, już zupełnie świadomie, chciała postarać się o drugie dziecko. Nie dość, że udało się za pierwszym razem, to jeszcze... bliźniaki!
Będzie miała w sumie trzech chłopaków. I da radę, musi.
Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, czy tu zaglądałaś, ale jest też temat bliźniaczych mam, zobacz sobie:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-blizniacz,294,32.html
Myślę, że wiele ciekawych i przydatnych rzeczy można tam wyczytać, bo niektóre dziewczyny już urodziły i na pewno też doradzą jak będzie taka potrzeba. Myślę też, że się ucieszą, że będzie kolejna bliźniacza mama, bo tych, jak wiadomo, jest raczej mało
.
-
Martynika wrote:Nie wiem, czy tu zaglądałaś, ale jest też temat bliźniaczych mam, zobacz sobie:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-blizniacz,294,32.html
Myślę, że wiele ciekawych i przydatnych rzeczy można tam wyczytać, bo niektóre dziewczyny już urodziły i na pewno też doradzą jak będzie taka potrzeba. Myślę też, że się ucieszą, że będzie kolejna bliźniacza mama, bo tych, jak wiadomo, jest raczej mało
.
a dziękuje już powędrowałam tam też
ja swoje dzieciątka czuje od jakiegoś niecałego tygodnia
evas, szczessciara lubią tę wiadomość
-
excella wrote:Oh, zazdroszczę blizniaków
Myślałam że i u mnie za pierwszym razem będą ale niestety
Fajnie że czujecie już ruchy maluchów, ja niesety jeszcze nic nie czuję.
excella lubi tę wiadomość
-
ch0colate wrote:a dziękuje już powędrowałam tam też
ja swoje dzieciątka czuje od jakiegoś niecałego tygodnia
U Ciebie to dwójka, więc na pewno ze zdwojona mocą będa kopać mamusię
Moja koleżanka też urodziła bliźnięta dwujajowe i do 8 miesiąca lekarze sądzili że parka będzie, a na sam koniec wyszło, że jednak 2 chłopców urodzi. Ale ważne że donosiła i chłopaki zdrowo rosną.
-
excella wrote:
Fajnie że czujecie już ruchy maluchów, ja niesety jeszcze nic nie czuję.
Nie masz się co martwićto moja 3 ciąża i jeszcze nie czuję takich ruchów żebym mogła powiedzieć o to moje maleństwo:) czasem mam takie wrażenie...
W pierwszej czułam coś koło 17 w drugiej między 16 a 17 i teraz pewnie też tak będzie albo i później bo przerwa była sporaexcella lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ale żywa dyskusja. To moja 1 ciaża więc nie włanczam sie zbytnio bo nawet nie mam doświadczenia co kupic itp. Tak więc aby was podczytuje:) ileż to rzeczy trzeba takiemu maluszkowi kupić heh
Szok:)
Fajnie macie że juz czujecie ruchy ja też bym juz chciała !!
Chocolate gratuluje bliźniaków:) Poradzisz sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:38
[/url]
[/url]