MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mucha wrote:Ja wlanie wrocilam z IP i okazalo sie ze skrocila mi sie szyjka z 4,5 do 2 cm i w piatek beda mi zakladac pesarium jezelu wymaz bedzie ok. Kurcze znowu nerwy!
Mucha, a z jakimi objawami wylądowałaś na IP?
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Nie denerwuj się.Mucha lubi tę wiadomość
-
na gardlo chyba najlepsze tantum verde, elegancko znieczula po 1 tab, jezyk, podniebienie i hamuje bol, strepsils , cholinex tez ok
na noc na gardlo szaliczek, a wczesnej posmaruj szyje np air wick, w dzien tez lepiej zostac z szalikiem na szyi
zdrowka zycze
pilnuj oby nei przeszlo w kaszel a potem na oskrzela, mnie zalatwilo na 3tyg w tym 2 z antybiotykiem ;--((
MagdaO lubi tę wiadomość
-
USG transwaginalne. Objawow zbytnio nie mialam, wydawalo mi sie ze mualam lekko rozowawy sluz i dlatego na IP pojechalam, ale okazalo sie ze zadnego krwawienia nie ma. Teraz musze czekac na wyniki wymazu do srody i miejmy nadzieje na piatek zapisac sie na pessar
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Mucha dzieki za przypomnienie o szyjce i mozliwym rozowym sluzie, na najblizszej wizycie tez poprosze 1 lutego by mi ginka sparwdzila tak na wszelki wypadek
ostatnio bylo 4.2cm ale tak jak piszesz trzeba tego pilnowac :--))
mi ginka w Poz mowila ze przy skracajacej sie szyjce wystapi bol jak na okres tyle ze silniejszy
Mucha lubi tę wiadomość
-
Limerikowo, niestety i kaszel już się pojawił
Nie mogę spać, jakoś suche powietrze w domu, drapie mnie w to bolące gardło, w nosie sucho jak pieprz. Wstałam przewietrzyć sypialnie, powiesiłam zamoczony ręcznik na grzejnik (nawilżacza nie mam bo zazwyczaj walczymy z wilgocią)a i tak nic nie pomaga. Ech, czeka mnie ciężka noc -
Topa, narobiłaś chęci tą szarlotką, chociaż muszę przyznać, że miłośniczką nie jestem.
Wnioskuje, aby zabronić rozmów o jedzeniu na forum, bo skończymy jako najgrubsze kobiety, które urodziły dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 00:58
Nalka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Topa kurde no az mi po brzuszku jeździ
Ja dzis nie zasne napewno bo dowiedzialam się ze znajoma Liwia Weidemann na fb ma profil umiera na raka ma 29 lat 5 letnią córeczkę i kuzwa raczydlo ja wykonczylo jest w ostatnim stadium ale walczy i to ważne. Boze jak zobaczycie jej foto to szok taka ladna dziewczyna , a choroba ja rujnujegdzie Bog się pytam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 01:25
-
MagdaO wrote:Nie mogę spać, jakoś suche powietrze w domu, drapie mnie w to bolące gardło, w nosie sucho jak pieprz. Wstałam przewietrzyć sypialnie, powiesiłam zamoczony ręcznik na grzejnik (nawilżacza nie mam bo zazwyczaj walczymy z wilgocią)a i tak nic nie pomaga. Ech, czeka mnie ciężka noc
Tydzień antybiotyku nie pomógł mi na kaszel i duszności, a po tym po trzech dniach było już super.MagdaO lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Mucha dzieki za przypomnienie o szyjce i mozliwym rozowym sluzie, na najblizszej wizycie tez poprosze 1 lutego by mi ginka sparwdzila tak na wszelki wypadek
ostatnio bylo 4.2cm ale tak jak piszesz trzeba tego pilnowac :--))
mi ginka w Poz mowila ze przy skracajacej sie szyjce wystapi bol jak na okres tyle ze silniejszy
No wlasnie mnie nic nie bolaloteraz oby do zabieg odbyl sie w piatek, bo cala w nerwach jestem. Strasznie szybko sie to stalo od poniedzialku do soboty 2,5 cm.
-
Mucha wrote:Ja wlanie wrocilam z IP i okazalo sie ze skrocila mi sie szyjka z 4,5 do 2 cm i w piatek beda mi zakladac pesarium jezelu wymaz bedzie ok. Kurcze znowu nerwy!
Mucha,nie ma co się denerwować,prawda jest taka,że dobrze się złożyło z tą IP,jest możliwość szybkiej reakcji i z tego się trzeba cieszyć.Patrz na to w ten sposób.Założą Ci pesarium i wszystko będzie w najlepszym porządku.Nerwy są teraz zupełnie niepotrzebne,ważna jest świadomość,że wiadomo co się dzieje i można coś z tym zrobić!
Uszy do góry!Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMucha - trzymam kciuki!! Nie denerwuj sie to nie pomaga...
My upatrzylismy wozek foppapedretti we Włoszech, o 1000 zł taniej niż w Polsce, mąż mnie namawia żeby juz kupić, sama nie wiem, chciałam zakupy zacząć w marcuMucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Mucha, mocne kciuki !
Weronika, no już jak mąż namawia to kupujcie
U nas pełno sniegu nasypało, może skoczymy na sanki, ale ta temperatura mnie trochę przeraża
Syn właśnie idzie spać więc pójdziemy na śniadanie.
Co do płci maluszka, u nas wyszło że chłopak ale ja cały czas mam przeczucie że w środku siedzi dziewuszka, mi to obojętne ważne aby zdrowe. Na pewno moja teściowa bardzo by się cieszyła, byłaby pierwsza wnuczka bo tak to ma juz czterech wnuków :]weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość