MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Na wolskiej nie honorowali skierowania z przychodni prywatnej,mam przyjść jutro na 8 na izbę przyjęć,tam wypiszą skierowanie i od razu pójdę z tym do poradni.Zrobią mi klasyczne badania,czyli awidność i coś tam jeszcze,czego nazwy nie spamiętałam i pewnie będą mnie mieć pod opieką do końca ciąży,ale wiem,że cudów nie zrobią.
U internistki natknęłam się na mojego ginekologa,oboje byli spokojni,lekarz zapytał w którym jestem tygodniu i jak powiedziałam,że w 22,to stwierdził,że dobrze,byłoby gorzej jakby to był jakiś 8.Generalnie oboje robili wszystko,żebym się uspokoiła,miło z ich strony.Po tym wszystkim o 13.40 usg.
Limerikowo, Nalka, Tusia84, MagdaO, Bea_tina, Mucha, Agusia2312, Niesforna, Judi2014, ivv, evas lubią tę wiadomość
-
Martynika dzieki za info, wszystkie tu sie martwilysmy o Ciebie, zatem jest duza szansa zna sukces , b sie ciesze
ja startuje jutro ponownie do ogolnego po wynik probki i byc moze steryd ktory przepedzi ten kaszel upierdliwy z resztkami ale jednak..
Monalisa ale teraz masz cis po Dopegycie , wow..dzieki Tobie przypomnialam sobie wlasnie o mej porcji D popoludniowej;--))
chyba jutro kupie te przegrodki z dniami tyg i pod nos podstawie sobie by nie zapominac i byc bardziej systematycznym co jak dla zodiakalnych Blizniat jest extrema trudne, bo my z kwiatka na kwiatek, totalne rozproszenie uwagi na 1000 rzeczy ;--)))
moja Swiadkowa przyslala 2 fotki malej Niuni tygodniowej, jest sliczna czarnulka , full wloskow
-
Tusia84 wrote:Mi zakładał lekarz mój w prywatnym gabinecie
Wiem, ze mozna i tak. Mi beda zakladac w szpitalu z ktorego jest moja lekarka i za darmo to robia. Ja wole w szpitalu, moze jeszcze jakies badania porobia.
Moja lekarka tez mowila, ze jak cos to moze prywatnie zalozyc.
Generalnie to sie denerwuje przed jutrem -
Mucha będzie dobrze zobaczysz
i dzięki temu donosisz dzidziusia do końca
słuchaj czy teraz też dziecku zaraz po urodzeniu podają antybiotyk czy teraz badają dziecko i jak jest konieczność to podają.. kiedyś po pessarze to była rutyna antybiotyk dla dziecka
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Nasz dzidziuś miał ostatnio tętno 140 i prawdopodobnie chłopak, więc może coś w tym jest.
Ja mam wizytę za 2 tygodnie, mam je co 4 tygodnie i to dla mnie cała wieczność.
Hmm ani lekarz do którego chodzę, ani moja babcia nie wspominali o badaniu połówkowym, a ja nie zapytałam.
Lekarz, do którego chodzę ma bdb sprzęt, zawsze wszystko mierzy, czym takie połówkowe może różnić się od normalnego usg?
Pojawił mi się znów jakiś inny śluz-żółtawynic nie swędzi i nie wiem co mam robić.
Ogólnie to mam straszne wahania nastroju, zrobiłam się też niestety bardzo płaczliwa.
Dziś pokłóciłam się z mężem, gdy on biedny wałkował ciasto na pierogi. Byłam taka wściekła, że wpadłam do kuchni i mu ten rozwałkowany placek porwałam. masakra. i od razu poszłam się wypłakać. -
Córcia masakra siedzę przy niej dostała pyralgin w kroplowce po 14 teraz paracetamol byl lekarz wezwany po interwencji ze córka mocno krwawi i skrzepy są i na moje jest rozpalona. Więc zajrzał Laurze lzy po polikach leciały i stwierdził "zeczywiście mocne te krwawienie damy kroplowki i prosze obserwować jak nie ustanie to do zabiegowego proszę przewiaz dziecko do " temp.38,6
-
To super dziewczyny że wszystko ok - gratuluję.
Ja jestem po wywiadówce i tez nawet ok - moja córcia chodzi do 4 klasy i średnią ma 4,5 czyli nie tak źleZachowanie też ok.
Wszystkie na mnie patrzyły jak na kosmitkę i każda na brzuch patrzyła hi hi hi nawet jedna babeczka podeszła i pyta się czy nam powiększy się rodzina ? He he he czyli widaćNalka, Limerikowo, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
monaaa wrote:Nasz dzidziuś miał ostatnio tętno 140 i prawdopodobnie chłopak, więc może coś w tym jest.
Ja mam wizytę za 2 tygodnie, mam je co 4 tygodnie i to dla mnie cała wieczność.
Hmm ani lekarz do którego chodzę, ani moja babcia nie wspominali o badaniu połówkowym, a ja nie zapytałam.
Lekarz, do którego chodzę ma bdb sprzęt, zawsze wszystko mierzy, czym takie połówkowe może różnić się od normalnego usg?
Monaaa, na usg połówkowym robi się dokładne pomiary, sprawdza się czy wszystkie narządy są w normie itp. Jeżeli twój lekarz ma dobry sprzęt to wykona Ci je na kolejnej wizycie za 2 tygodnie.monaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny