MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia84 wrote:Mucha będzie dobrze zobaczysz
i dzięki temu donosisz dzidziusia do końca
słuchaj czy teraz też dziecku zaraz po urodzeniu podają antybiotyk czy teraz badają dziecko i jak jest konieczność to podają.. kiedyś po pessarze to była rutyna antybiotyk dla dziecka
Wiesz co jeszcze nie wiem, bo nie jestem na tym etapiewiem, ze co 2 tygodnie bede robila posiew zeby jak cos to szybko reagowac, bo przy pessarze moze wzrosnac ryzyko roznych bakterii, ale nie musi, no i moga zwiekszyc sie uplawy. Jutro bede pytac lekarzy dokladnie co mi wolno, a czego nie...co do antybiotyku dla dziecka to dobrze ze podpowiadasz, dzieki. Jac cos jeszcze Ci przyjdzie do glowy to prosze o wskazowki
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny - jestem.
Mam super wieści !!!!!!Z komory 10,1 mm zrobiło się 8, coś ... Jutro dowiem się ile dokładnie bo mam to USG w poradni
Jejj jak się cieszę !!!!!!!! Dziękuję za kciuki
Oczywiście serduszko jest śliczne, nerki też, a nasz tłuścioszek ma już 840 g
Martynika, Nalka, AISAK, eta, Agusia2312, weronikabp, Tusia84, Galanea, Bea_tina, MagdaO, ivv, Judi2014, fler, Evelineq, nutka, excella, MonikaS, Paulina1986, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane - już jestem po USG
Potwierdziło się - mam ślicznego i zdrowego chłopaka (hurraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!), 375g.
Za to termin porodu przesunął się na 11 czerwca.Galanea, Paula222, Nalka, weronikabp, Tusia84, Judi2014, Niesforna, Evelineq, Paulina1986, evas, Agusia2312, eta, Limerikowo lubią tę wiadomość