MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina dzieki za newsy o Anielce, czekalam myslalam ze bedzie u niej jednak dobrze..
ja po wizycie u ogolnego, zadnego buga z probki nie wyhodowali, dostalam inny antybiotyk na upierdliwy kaszel co ni pieruna nie chce sie odczepic, tez z grupy penicylin ale mocniejszy niz amoxycilina-Duomox, Erythrocin 500mg.pocieszyl mnie lekarz ze moge miec po nim mdlosci, jak milo bo dawno ich nie bylo eh..
nio ale dzis byla akcja malo sie do lekarza nie spoznilam, zaczelam tak kaszlec w laz na szczescie i sniadanie poszlo do toalety, mam teraz lazienke do sprzatania extra plus nowe spodnie do prania
w przychodni znowu dzieci kaszlaly, normalnie kaszlaca zaraza tu w Irl powyrywa pluca z oskrzelami jak trza i umeczy ;--((
-
nick nieaktualnyAniellko jeśli to czytasz to Przytulam mocno.... Bądź dzielna kochana. Bardzo mi Przykro....
Tusiu, my tez myśleliśmy o Klarze, ale ostatecznie została Pola, jakoś tak najbliższa mojemu sercu
Ja po manicure i fryzjerce, nawilizylysmy troche te moje suche włosy. Dzis na obiadek sałatka grecka z kurczakiem grillowanym, do tego grzanki walijskiemniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 14:04
-
topa zapisuje sobie ten przepis- szybki i napewno pyszny. normalnie juz mi ślina leci. dopiero cco zjadlam kanapke z dzemem i cola-cao a dalej głodna .
masakara mysle ciagle o slodkim. ale walczę z pokusą. dżemik wystarczy.evas lubi tę wiadomość
-
AISAK wrote:topa zapisuje sobie ten przepis- szybki i napewno pyszny. normalnie juz mi ślina leci. dopiero cco zjadlam kanapke z dzemem i cola-cao a dalej głodna .
masakara mysle ciagle o slodkim. ale walczę z pokusą. dżemik wystarczy.a w pracy obowiązkowo kubek kisielu
Na początku ciąży tylko słone i kwaśne jadłam, a teraz słodkie za mną chodzi.Agusia2312, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość