MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny przestańcie do jasnej cholery!
Nalka - jeśli jesteś etykiem to wiesz, że nie mówi się do ludzi niewtajemniczonych pojęciami dla nich niejasnymi, albo się je wszystkie wyjaśnia, również jestem po filozofii i psychologii. I nie szaleję z używaniem pojęć rzadko potocznie używanych, wolę mówić językiem powszechnym, prostym, zrozumiałym dla każdego, a szacunek drugiemu człowiekowi okazuje się również poprzez umiejętność milczenia, jeśli wygłaszamy prawdy dotyczące szacunku, szanujmy wszystkich bez wyjątku, mocherowe również, bo jeśli nabijamy się, atakujemy je, zniżamy się do ich postawy.
Dziewczyny, jeśli nie umiecie okazać sobie zrozumienia i szacunku i tolerancji to nie psujcie nam wszystkim nastrojów i zamilknijcie, bo my dodatkowych nerwów nie potrzebujemy.Limerikowo, ivv lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Dziewczyny przestańcie do jasnej cholery!
Nalka - jeśli jesteś etykiem to wiesz, że nie mówi się do ludzi niewtajemniczonych pojęciami dla nich niejasnymi, albo się je wszystkie wyjaśnia, również jestem po filozofii i psychologii. I nie szaleję z używaniem pojęć rzadko potocznie używanych, wolę mówić językiem powszechnym, prostym, zrozumiałym dla każdego, a szacunek drugiemu człowiekowi okazuje się również poprzez umiejętność milczenia, jeśli wygłaszamy prawdy dotyczące szacunku, szanujmy wszystkich bez wyjątku, mocherowe również, bo jeśli nabijamy się, atakujemy je, zniżamy się do ich postawy.
Dziewczyny, jeśli nie umiecie okazać sobie zrozumienia i szacunku i tolerancji to nie psujcie nam wszystkim nastrojów i zamilknijcie, bo my dodatkowych nerwów nie potrzebujemy. -
Duchess wrote:Nalka wysłałam Ci zaproszenie na priv bo ja chętnie i bardzo ładnie poproszę Cię o polecenie jakiś lektur dla zwykłego szarego człowieka,który ma podobne przemyślenia i odczucia:)
monalisa lubi tę wiadomość
-
Tusiu, przecież ja już dawno chciałam zaprzestać i napisałam, że na znak zgody pogłaszczmy się po brzuszkach. Naprawdę nie chciałam Ciebie ani nikogo urazić, nie po to tu jestem. Przyzwyczaiłam się do was, jest to jedyne forum na którym się udzielam i wiem, że mogę tu liczyć na wasze wsparcie. Na twoje Tusiu również, możemy już o tym zapomnieć i wspólnie milczeć?
monalisa lubi tę wiadomość
-
Możemy Nalka
Przepraszam Was dziewczyny wszystkie za moje dzisiejsze emocje..
Moje maleństwo jest dzisiaj bardzo aktywne.. zmieniło pozycję i daje o sobie znać kopniakami w dolnej części brzuchaChyba przywołuje mamę do porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 20:47
-
I ja również przepraszam. A teraz chce mi się ryczeć, bo oczami wyobraźni widzę jak się przytulamy (albo próbujemy, bo nam brzuchale przeszkadzają).
Moja mała mnie kopała po bitej śmietanie i u lekarza. To takie dla mnie niesamowite, że będzie córeczka, tak bardzo się boję, a jednocześnie się cieszę. Teraz mamy problem jakie wybrać imię? -
nick nieaktualnyNalka Studiowałam na UKSW, zarówno psychologię jak i filozofię, daaawno temu hehe. Najbardziej fascynuje mnie Tomizm.
Byłam lektorką i przyjaźniłam się z śp.Prof. Swieżawskim, Jego pozycje również są niezmiernie ważne dla mojego systemu wartości.
No, takie pogodzenie mi się podoba) dziś próbowałam się wtulić w męża i ciężko mi było przez brzuch
)
Nalka lubi tę wiadomość
-
oj Babki Babki ,musialam parcetamol po tych all postach wziac ale to chyba raczej na pomaranczowy alarm wiatrowy w Irl dla Munsteru miedzy innymi
moja kol z pracy wczor wyczula elegancko wlasnie glowa zmiane wiatru na huragany znowu, na szczescie autko duze stabilne i raczej do Cork Medicusa ok dojedziemy rano na usg
BARDZO podoba mi sie godzenie BRZUSZKAMI ;;--))))))))))))))))))
Nalka lubi tę wiadomość
-
sunset wrote:Dziewczyny ze Śląska - nie wiem czy wiecie, ale 15 lutego od 11 w EC w Gliwicach w Smyku jest darmowe usg 3d/4d i prelekcje (coś a'la szkoła rodzenia w pigułce). Miałam linka do tego ale gdzieś mi się zapodział, ale pewnie znajdziecie w necie jak poszukacie. Podobno ta akcja wędruje po Polsce, bo następny ma być Kraków.
A mi dziś w końcu zamontowali szafę w przedpokoju i garderobę - jupiiii. Skaczę pod sufit. Jestem bardzo zadowolona!! Nie ma nic lepszego dla kobiety w ciąży jak nowe meble i organizacja rzeczy. Syndrom wicia gniazda w pełni!
Dzięki za info o tych prelekcjach
-
Jestem,cały dzień nie mam czasu usiąść do komputera,a Internet w telefonie mi szwankuje,trzeci raz próbuje dodać tę wiadomość.
Usg wyszło dobrze,mały rośnie,waży prawie pół kilo.Moja mama ma chody w szpitalu na Wolskiej,dowiedziała się już,że wyniki niestety nie były fałszywie dodatnie,bo tam u nich też wyszło cmv,we wtorek zakaźnik będzie interpretował wyniki.A ginekolog powiedział,że mam to traktować jak zwykłą grypę,bo ten wirus działa głównie na moją podświadomość.Prawdą jest,że od nastawienia i autosugestii wiele zależy,więc... Precz z myśleniem o cmv!
Poza tym mam śliczny film buzi małego,dzisiaj już nie będę siadać do komputera,ale jutro wyciągnę jeden kadr i Wam pokażę.
Mąż zrobił piernikowe babeczki,omnomnom,ZGAGA.
Limerikowo, Galanea, Tusia84, Nalka, weronikabp, eta, nutka, evas lubią tę wiadomość
-
Wciagnelam rosol=] nie oparlam się pokusie... Picie wody nie pomaga na apetyt=[ oglądam rodzinie.pl i jedli zelki. Ja co wieczór mam na nie ochotę, ale w dzień nie pamiętam o tym i nie dopisuje do listy zakupów. Najgorsze ze nie wiem jakie bym chciala, tyle ich jest a wszystkie takie dobre:) ah te dylematy:)
Limerikowo, NataliaK lubią tę wiadomość
-
U mnie na uczelni jest on bardzo poważany. To niesamowite, że mogłaś się z nim przyjaźnić! czy mogę się zapytać w jakim kierunku pisałaś pracę? czy głównie o Tomaszu z Akwinu, czy może czerpałaś coś z neotomizmu? Podobno filozofia ma być wykładana nawet na politechnice niebawem. Znając nasz system ciekawe czy tego dożyjemy. ^^
Przepraszam, za spamowanie. Więcej nie będę pisać o sprawach zawodowych. To mój ostatni post z tego zakresu. -
Tusia84 wrote:Oglądacie czasem może dzień dobry tvn?? dzisiaj był kolejny już z 3 pokazanych filmików o sierocińcu w Kasisi.. gdzie mamy adoptowanego Emmanuela..