MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika kciukam by bylo tylko i wylacznie POMYSLNIE!!
masz racje pozytwyne myslenie jest b.wazne i tym samym wplywasz na Maluszka i jego samopoczucie
jesli to jak wieksza grypa to musi byc ok, dobrze ze tak szybko zareagowalas z wszystkimi badaniami i wynikami i jestes pod fachowa opieka ;--))
mam nadz ze dowiesz sie kiedy mniej wiecej zarazilas sie tak dla wlasnej informacji
ja wiem ze parwowirusa B19 zlapalam w 2 ciazy zaraz na poczatku tez dzieki badaniom i szacowaniu liczby przeciwcial
-
Heloł
Dawno mnie nie było i może, i dobrze, bo jak Was czytałam, to miałam ochotę dorzucić swoje trzy grosze. A tak spuszczam na to zasłonę milczenia
Niestety , miałam kilka ładnych stron do przeczytania i zupełnie już nie pamiętam, która dzisiaj oglądała swoje maleństwa, u których wydarzyło się coś niesamowitego, dlatego Wszystkim Wam GRATULUJĘ
Galanea, Tusia84, Nalka, Limerikowo, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:Ja widziałam! Założycielem jest Szymon Hołownia, prawda? Pięć sióstr z polski, pomagają wszystkim, nie tylko dzieciaczkom?
tu link do filmiku o tym chłopcu jeśli ktoś ma ochotę..
http://www.fundacjakasisi.pl/aktualnosci/18-kg-film-o-francisie?pid=35 -
Tusia84 wrote:AISAK "Synku - proszę kopnij Mamusie- obiecuję nie oddam
" świetne jak do przeczytałam to się uśmiechałam sama do siebie
To najszczersza prawda, bo mój maluch baaardzo rzadko daje o sobie znać.. Bardzo, bardzo rzadko. Dzisial 20tc wg usg. Półmetek za nami.Tusia84, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
AISAK rozumiem ze Ty jak moja ginka z Poz chcesz nam tu rezim jakis dietowy wprowadzac?
))2 trym to juz chyba za pozno, bo jesc sie chce po prostu i Male tez wola "am am"
takze sobie nie zaluj Kochana, dieta zajmiesz sie poooooooooozniej za pare mcy ;--)) a tu na forum sa jak czytam ok przepisy np na marchewkowe
jesc to bedziemy i w 3 trym, przeczytalam ze wlasnie mozemy zaczac wstawac w nocy wlasne do lodoweczki oprocz tolety, w takim razie nasi mezowie/partnerzy srednio malo sie wyspia;--)))))))))))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 21:21
-
nick nieaktualnyTusia widziałam akurat ten urywek, bo Pieńkowskiej nie lubię, oglądam tylko z Dorotą Wellman i Prokopem hehe
Fajna sprawa ten sierociniec.
Nalka, miałam to wielkie, wielkie szczęscie zostac jego lektorką na studiach, on już nie dowidział, więc 2 razy w tyg w ich domu czytałam w kilku językach prasę Stefanowi i Marysi, byliśmy na Ty - to był ich wymógw liceum poznałam Jana Pawła, osobiście,parokrotnie, długa rozmowa sprawiła, że zaintersowałam się filozofią, potem okazało się ze Stefan i Marysia to najbliżsi przyjaciele Jana Pawła, więc chyba te spotkania były mi pisane.. największym grzesznikom dane jest spotykać świętych ludzi
sama czasem myślę, czym ja sobie zasłużyłam na takie spotkania...ale jestem za nie niezmiernie wdzięczna, dobra starczy tych wynurzeń.
Nalka, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
AISAK wrote:Dziewczyny- macie jakiś patent na to by nie myśleć o jedzeniu? Ja się nie moge opanować. Pierwszy dzień mam taki w ciąży. Dopiero co zjadłam obiado-kolacje:ziemniaki, kurczak w sosie ketchupowo musztardowym, zagryzlam paczka prazynek i myślę co zjeść jeszcze. Dodam ze ledwo kurczaka jadłam a ciągnie mnie do jedzenia. Nie martwię się o kg ale o to ze żołądek da mi w kość dzisiaj i męczyć się będę.
wtedy jem banana lub jabłko bo jest to sycące lub chrupię marchewki żeby się czymś zająćLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:AISAK rozumiem ze Ty jak moja ginka z Poz chcesz nam tu rezim jakis dietowy wprowadzac?
))2 trym to juz chyba za pozno, bo jesc sie chce po prostu i Male tez wola "am am"
takze sobie nie zaluj Kochana, dieta zajmiesz sie poooooooooozniej za pare mcy ;--)) a tu na forum sa jak czytam ok przepisy np na marchewkowe
jesc to bedziemy i w 3 trym, przeczytalam ze wlasnie mozemy zaczac wstawac w nocy wlasne do lodoweczki oprocz tolety, w takim razie nasi mezowie/partnerzy srednio malo sie wyspia;--)))))))))))))))))
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
I znowu musiałam nadrobić czytanie,a widzę tyle się działo. czasami własnie uciekam stąd, a potem i tak nadrabiam.. ja się w sprawie Anielki nie wypowiadam, nie czytałam jej wypowiedzi..ostatnio i tak miałam gorsze chwile i smutasy więc za dużo tego.
cały dzień nie włączałam laptopa, jest u mnie młodszy brat na feriach, a drugi poleciał ze szkoły do Rpa.. to mi teraz głównie zaprząta myśli, taki kawał świata, chciała bym, żeby już wrócił.. -
Jak też pisałam diety nie chce stosować, ale nie Chce by żołądek mnie bolał od takiej ilości jedzenia.z dnia na dzień taki duży wzrost apetytu. A moze to moja podświadomość, ze jak coś zjem to moze Synek da kopniaka:)
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Nalka moja tez w 21tyg kolo 360g wazyla wiec spokojnie jeszcze nadrobi jak cos, a z tego co piszecie to raczej Malenstwa maja brzuszki i zoladki ok skoro tyle tu kuchennych przepisow i gotowania na forum odchodzi ;;--)))
ja np mam brzuszek w 24 tyg taki jak moja bratowa w 34 wiec nic to nie znaczy jesli chodzi o rozmiar brzuszkai Malenstwa, to ona ze mnie sie smiala ze jak to mozliwe.. no ja tez nie wiem jak ;;--)))
a dzieki za rade o jablkach wlasnie kuszam jedno i najwyraznej Malej smakuje, wiedziala juz dzis rano w sklepie ze ma ochote wlasnie na jabluszka slodkie :--))))))))))))))))) ale kica teraz
-
nick nieaktualny
-
Topa Nalka Laura na 12 lat i niestety z pizzy nici przez najblizszy czas
tylko dieta plynna i papkowata i letnie pokarmy nie za Ciepłe
Optymistyczna informacja poniedziałek lub wtorek wracamy do domu jeśli będzie ok i temp. spadnie
weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny