MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
O dzięki Nutka, muszę się wybrać do sklepu żeby dokładnie oglądnąć
Mi się już od jakiegoś czasu podobają Boldery ale muszę je jeszcze przeanalizować pod kątem moich ostatnich przemyśleńWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 18:06
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wózek kupuje uzywany stelaz plus gondola spacerowka i fotelik
ceny sa wrecz smieszne bo miedzy 100 a 350zl
i wozki sa w bardzo dobrym stanie z reg po jednym dziecku
z nowych rzeczy to wiadomo ze materac posciel wanienka itd :)bo nie widze sensu w kupowaniu nowego wozka bo za cene nowego to mam praktycznie cala wyprawke dla dzidziusia
Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:A ja czatuje na ten http://allegro.pl/obrotowy-wozek-coletto-marco-polo-4w1-isofix-i3908843578.html
Ma dobre opinie, cena też nie najgorsza i wizualnie też jest oknie nadaje się na teren wiejski z podłożem kamienistym
-
nick nieaktualnytopa42 wrote:Śliczne są takie wózki i mi się bardzo podobają lecz niestety ja takiego nie mogę sobie kupić
nie nadaje się na teren wiejski z podłożem kamienistym
Ja mam nadzieję że u mnie się sprawdzi, chociaż tak naprawdę kiedyś wózki były wiklinowe, kółka dziadowe i się sprawdzały więc nie będę wymyślać)
Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Widzę, że nie tylko ja miałam bezsenną noc.. Masakra!
najpierw sąsiedzi wywieźli swoje maleńkie dziecko i urządzili sobie imprezę...ale co oni tam wyprawiali to jakiś koszmar.my zawsze mamy pecha do sąsiadów
jak już zasnęłam, to obudziło mnie skrzypiące łóżko nad głową... -
topa42 wrote:Margotka zrobię podobnie
Wypatrzyłam w lidlu dzień maluszka od 10 lutego zerknijcie sobie
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-97830BAD-471BA77F/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=195
Dzięki za linka topaCzekałam na taki tydzień Lidlowy
Jeszcze przydałby się tydzień z ciuszkami ciążowymi. Kiedyś taki był.
-
Mati1980 wrote:Ja tezz mam łożysko na przedniej sciance i troche wiecej tłuszczyku na brzuchu dlatevo nie czuje tak wyraznych ruchöw.Lekaż powiedział że mam sie nie martwic.Wiec ty tesz sie nie martw.Ale wczoraj wyraznie poczułam pierwszego kopniaka.Dziwne uczucie.Ale cudowne
-
AISAK wrote:Aaaa zapomniałam Wam napisać ze wczoraj z mężem odwiedziliśmy sklep z wózkami. Wpadł nam w oko berbetto Pascal, bardzo lekki, zwinny a do tego fotelik maxi cisi City. Naprawdę nas urzekł. Czy ktoras ma takie cudo lub ktoś ze znajomych? Opinie czytałam to są B.dobre. Zastanawiam się też nad używanym ale nikt ich nie sprzedaje.
opinie są w porządku, można obserwować na tablica.pl co do używanych, było parę ogłoszeń, no już nieaktualnych. -
topa42 wrote:No niby tak, ale ja wiem że u mnie jak miałabym iść do lasu na spacer po kamienistej drodze dostałabym szybko szału :-)więc wolę kupić duże koła i nie obrotowe
Topa, my mieszkamy bardzo blisko lasu i właściwie codziennie chodziłam tam na spacery. Mamy wózek z dużymi kołami, przednie są obrotowe, ale z blokadą. I mąż tej blokady używa, ja natomiast dostaję szału jak mi się wózek blokuje na kamieniach i wolę mieć obrotowe, które cudnie wychodzą z takich przeszkód. Najlepiej to zabrać jakiegoś (cudzego) malucha na spacer i samemu ocenić co jest w jego wózku dobre, a co złe - ja tak chodziłam z chrześniakiem, że kupiłam ten sam wózek -
Jak najdłużej, bo materacyk jest zupełnie płaski i to jest najzdrowsze dla kręgosłupa. Myśmy wozili Weronikę 7 miesięcy, ale niestety za długa urosła i na ostatni miesiąc zimy musieliśmy ją przekładać do spacerówki. No i w gondoli cieplej. A jak dziecko nie śpi to w gondoli jest możliwość podniesienia oparcia i brzdąc więcej widzi. Wera na szczęście nie miała problemów ze snem na spacerach
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopa nie znam tej marki, trzeba poczytac, trochę krzykliwe wzory na tych wózkach
ja natomiast zakochałam się dziś w produktach firmy bloom, ten fotelik na pewno kupimy, może być używany już jako kołyska dla noworodka, a potem az do 5 roku zycia :)a jakie mają meble ..ufff co za firma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 21:40
-
nick nieaktualnyGalanea, w tym rankingu nie ma żadnej z marek o wyższych cenach, więc jak dla mnie rankingi opierają się głownie na cenach, im tańszy tym lepiej się sprzedaje to normalne. Nie sugeruję się rankingami.
Myślę, że najlepiej znając swój budżet i możliwości i gusta, wybrać modele i popytać bezpośrednio ludzi posiadających danych wózek i zobaczyć go na żywo przed kupnem, to bardzo ważne. Ja tak jak pisałam wybrałam foppapderetti ale wcześniej rozmawiałam z mamami posiadającymi te wózki oraz widziałam go na żywo w sklepie, potem znalazłam w najlepszej cenie w necie.