MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie puki co no stres-ale jutro koło południa pewno mnie też zlapie:) jak jutro wszystko będzie ok to jedziemy poszukac szafe na rzeczy maleństwa, i od poniedziałku zaczynam akcje Wyprawka Dzieciaczka!
weronikabp, Limerikowo, Modelka, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Niestety nie podczytuje was, bo mam moje kochane psiapsióły na dwa dni (dobrze, że maż ma pracę do 23 haha) i jest impreza z cydrem, piwkiem i picollo.
Przepraszam z góry, bo nie wiem kto jakie wieści ma o swoim dzieciątku i która na wizytach była, ale chce napisać, że wszystkim gratuluję chociażby podejrzenia swoich pociech!
Ja coś dzisiaj nie czułam tak ruchów ani wczoraj, ale kopnięcia były, więc się uspokoiłam.
Trzymajcie się i dbajcie o siebie!Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam że wczoraj uciekłam ale moj dziadek który na codzień jest z nami na czas pobytu naszego tzn . Laury w szpitalu został oddelegowany do mojej cioci i tam zaslab. Upadajac rozbił głowę i złamał noge. Wiec wczoraj cały wieczór siedzieliśmy na IP czekajac na informacje i nagle nam oznajmili ze jest przyjęty nie na chirurgie tylko na gastryczny oddział bo ma coś w brzuchu. Na dodatek lekarka poinformowała abym nie przychodziła bo maja dwa b . ciężkie przypadki jeden wirusowy drugi bakteryjny.
Dzis mam znów wizytę w klinice i muszę jej powiedzieć o tym fakcie i znowu nerwowka. Kiedy to się skończyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 08:33
-
Monalisa opanuj nerwy i pamietaj spokoj! Sluchaj lekarzy-bezwzględnie musisz darować sobie odwiedziny u dziadzia- każdy zrozumie. Dziadek jest pod opieka, zadbaj teraz o siebie i córkę. 3maj się ciepło.
weronikabp, monalisa, Galanea lubią tę wiadomość