MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiedz wprost,że boisz się wziąć mocny lek,lepiej skontaktować się i przyznać do swoich obaw,a także zgłosić problem,niż zostawić to bez rozwiązania.Najwyżej zrobi Ci kazanie,że nie bierzesz wszystkiego i tyle
.Ale lepiej się upewnić.
Miłego dnia,Mamunie.Ja wstałam o 2 do toalety i znowu ból mnie złapał,trochę się męczyłam,ale teraz jest ok.Staram się wstawać jak najmniej,dopiero na
13 muszę się wyszykować do gina.weronikabp lubi tę wiadomość
-
czesć dziewczyny,
ja dziś spałam jak niemowlaczek, nawet nie wiem kiedy synek do nas ię władował. przebudziłam się - otworzyłam oczy a tu jego nóżkiwstałam i zaniosłam go do jego pokoiku i dalej spałam jak zabita
miłego dnia wszystkimżyczę, bez bólu i zmartwieńLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Kobitki jestem mega dumna z siebie. Wytrzymałam 2 h na dzisiejszej glukozie. 2godz w samochodzie z mężem siedziałam , biedak zmarzl a mi duszno było. Szkoda mi go było. Po 1,20 myslam ze juz koniec będzie. Ale wytrzymałam. Hura hura bez względu na wynik.
MonikaS, Agusia2312, Martynika, weronikabp, nutka, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:Ja też nie spalam dobrze mała sie wiercila a zgaga dala popalic:/ ale wybraliśmy imię
Wiktoria
miłego dnia kochane
Mi tez sie podoba Wiktoria dla dziewczynki:) Nocka mi mineło dobrze. Zauważyłam że jak w dzien sie nachodze to w nocy mi sie gorzej spi a jak nie to lepiej:)
Aisiak gratuluje:) Glukoza dopiero przede mną, aż strach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 10:26
Margotka87 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Flet czyli cukrzyca ciazowa=dieta+ mierzenie stale cukru. Z tego co wiem to do poradni diabetologicznej kierują, dają glukometr i niestety do konca ciąży tak. Dobrze ze wcześniej zrobiłaś niż 28-30tc wtedy to dość pozno na reakcje tak mi lekarz mówił i kazał mi zrobić max do 24tc. Będzie ok.
Limerikowo lubi tę wiadomość