Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAMIL MISTRZ <3 :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ivv, nutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miszcz nad Miszcze! :-) ale emocje, cudowne.. :-)

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawo, 4 złote medale :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzeba być kozakiem, ja bym wysiadła psychicznie. To samo z Justyną, tylko trochę inne emocje. Na Kamilu mega presja miliona rodaków, a na Justynę nikt już nie liczył. Sportowi tytani :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze panczenista Bródka, pierwsze zloto dla lyzwiarstwa szybkiego ;-)
    Super. Jutro 2 mazurki,alez bedzie ryyyyyyyyyk :D

nutka lubi tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, przejrzalam pobieżnie Wasze wiadomości i aż włos się jeży, tyle smutnych informacji. Trzymajcie się kobietki!
    Martynika, trzymam kciuki, żeby Ci minął ten ból.
    weronikabp, kuruj się tam i wychodź ze szpitala bidulko.
    Cukrzycowym kobietkom też współczuję :( Przede mną jeszcze glukoza, gdzieś w 25tc.

Ja dziś miałam aktywny dzień, bo robiłam spóźnione spotkanie urodzinowe dla rodzinki, więc dopiero położyłam się, żeby odpocząć. Miałam cały dzień napięty brzuch, ale to chyba z przejedzenia i wzdęcia. Żelazo też dodatkowo mnie trochę blokuje.
    Spotkanie było fajne, trochę się odstresowałam i zapomniałam o problemach, a do tego 2 złote medale dla Polaków - piękny dzień :)

Dostałam dwie cudne, malusie spódniczki. Chciałabym już stroić w nie moją Zosię :)

Pozdrawiam Was wszystkie, dużo zdrowia, trzymajmy się jakoś, każdy kolejny dzień przybliża nas do naszych maluszków. Musimy wytrwać! :)

Martynika, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edit posta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 21:08

Martynika, alexast, monalisa, nick nieaktualny, Mucha, nick nieaktualny, nick nieaktualny, fler, eta, onka79, evas lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju,jakie stópeczki!Rewelacja,super ujęcie :).Do wycałowania!

A ja żeby nie było tak smutno powiem,że na wieczór ból mi odpuścił :).Coś tam jeszcze kłuje,ale to już nie jest to samo,może hektolitry wody pomogły :).
    Jutro też będę leżała i piła,piła,piła... Pijcie dużo,dziewczyny,to może być też rewelacyjna prewencja,a nie ratunek,gdy coś już się dzieje.A maluch na nerki będzie uciskać predzej czy później,lepiej zadbać,żeby dobrze pracowały :).

Galanea, Mucha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, strasznie Ci współczuję tych bóli. W razie mocnego ataku naprawdę nie zastanawiaj się i gnaj do szpitala. Ale mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej. trzymajcie się tam z Arturem :)

Martynika lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totalnie bezsenna noc... Wy pewnie niedługo będziecie wstawać, ja się jeszcze nie położyłam. Siedzę, pije miętę i rozmyślam...

zem3upjygjyf6uag.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie jak co niedzielę sąsiadka przed 7 obudziła ubijaniem kotletów grrrr

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka wrote:
    Totalnie bezsenna noc... Wy pewnie niedługo będziecie wstawać, ja się jeszcze nie położyłam. Siedzę, pije miętę i rozmyślam...
    Moze zamiast miety nastepnym razem napij sie melisy :) pomoze ukoic nerwy i uspokoi a napewno tez pomoze zasnac :)

Modelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane, dzis troche spokojniejsza noc choć i tak wiele pobudek, a to ktg a to tętno, a to ciśnienie - cóż szpitalne życie :-)
    Martynika cieszę sie ze juz lepiej :-) pijmy duuuuuuzo wody Laseczki ;-))

Czas cos zjeść, głód przyszedł, o której medale, ktos wie?

• Martynika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O,właśnie,właśnie,o której medale?sprawdzałam w programie tv w telefonie,ale nie jest wyłuszczone.
    Popieram Natalie,meliska dobra na męczące myśli.Modelka,masz możliwość sobie spokojnie odespać w dzień,czy jakieś plany na dzisiaj?
    Monika,co za kobita,zapytaj ją,czy te kotlety je na śniadanie ;).
    Moi sąsiedzi mają manię prania,oni ciągle piorą,ciągle i o każdej porze,wczoraj wirowanie szło o 23.30,a mają jakiegoś grata,który wirując wprawia w drżenie ściany w całym budynku :D.Jak pierwszy raz to usłyszałam,to myślałam,że ktoś remont robi i dziury kuje.

MonikaS lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze rozdanie za skoki ma byc wieczorem-wiem,pojecie wzgledne,wieczor dlugi,ale tak powiedzieli w TV.

Swoja droga czemu tluczki ida w ruch w niedziele rano...chyba na sniadanie tego nie jedza...kotlety do poludnia nie uciekna.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jeszcze medal Bródki, muszę pogrzebac w necie o której to.
    Chyba dzis będzie bardzo senny dzień, mglisto i ciemno, w niedziele raczej panuje tu spokój więc mam nadzieje, ze pospie troche dopóki Mezulek nie przyjedzie z rosolkiem od teściowej :-)
    zjadlam sniadanko i Malutka powiedziała Mamie dzien dobry, ale to jest fajne :-))

• Mucha Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a ja mam schize pessarowa, co tydzien wydaje mi sie, ze sie zsuwa. W poniedzialek byl kontrolowany i bylo wszystko ok, ale ja mam jazdy, a musze czekac az do nastepnego wtorku. Beznadziejne to jest!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha, musisz przestać o tym myśleć, nic Ci się tam nie zsuwa, wszystko jest na swoim miejscu :). Po prostu zapomnij o pessarze, umieją to zakładać, jakby się tak często zsuwały, to kontrole byłyby co 2 dni :).

Dziewczyny, nie wiem, czy jesteście na czasie z bajkami, ale ja kocham bajki Disneya i Pixara, z Disneya ostatnio widziałam Frozen (Kraina Lodu) i ubóstwiam piosenkę "Let it go", która zresztą dostała nominację do Oscara.

Koleżanka podsunęła mi afrykańską przeróbkę tej piosenki z cudownym wokalem i chórem dziecięcym, posłuchajcie sobie na rozluźnienie :):

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DAJYk1jOhzk

Słucham z laptopa i jak leciał refren to Artur zaczął podskakiwać jak szalony, wypróbujcie na swoich maluchach :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 09:38

Mucha lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, bardzo dziekuje za madre slowa. Takiego glosu rozsadku jak Twoj mi wlasnie potrzeba ;)!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posłuchaj sobie piosenki, od razu się uśmiechniesz :).

O, i ten fragment tekstu, no, kocham piosenki Disneya, są takie mądre :) :

It's funny how some distance,
    makes everything seem small.
    And the fears that once controlled me, can't get to me at all
    It's time to see what I can do,
    to test the limits and break through.
    No right, no wrong, no rules for me.
    I'm free!

Mucha, Nalka, Limerikowo lubią tę wiadomość

‹‹ ‹ 417 418 419 420 421 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ