MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeju, przejrzalam pobieżnie Wasze wiadomości i aż włos się jeży, tyle smutnych informacji. Trzymajcie się kobietki!
Martynika, trzymam kciuki, żeby Ci minął ten ból.
weronikabp, kuruj się tam i wychodź ze szpitala bidulko.
Cukrzycowym kobietkom też współczujęPrzede mną jeszcze glukoza, gdzieś w 25tc.
Ja dziś miałam aktywny dzień, bo robiłam spóźnione spotkanie urodzinowe dla rodzinki, więc dopiero położyłam się, żeby odpocząć. Miałam cały dzień napięty brzuch, ale to chyba z przejedzenia i wzdęcia. Żelazo też dodatkowo mnie trochę blokuje.
Spotkanie było fajne, trochę się odstresowałam i zapomniałam o problemach, a do tego 2 złote medale dla Polaków - piękny dzień
Dostałam dwie cudne, malusie spódniczki. Chciałabym już stroić w nie moją Zosię
Pozdrawiam Was wszystkie, dużo zdrowia, trzymajmy się jakoś, każdy kolejny dzień przybliża nas do naszych maluszków. Musimy wytrwać!Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Ojeju,jakie stópeczki!Rewelacja,super ujęcie
.Do wycałowania!
A ja żeby nie było tak smutno powiem,że na wieczór ból mi odpuścił.Coś tam jeszcze kłuje,ale to już nie jest to samo,może hektolitry wody pomogły
.
Jutro też będę leżała i piła,piła,piła... Pijcie dużo,dziewczyny,to może być też rewelacyjna prewencja,a nie ratunek,gdy coś już się dzieje.A maluch na nerki będzie uciskać predzej czy później,lepiej zadbać,żeby dobrze pracowały.
Galanea, Mucha, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Totalnie bezsenna noc... Wy pewnie niedługo będziecie wstawać, ja się jeszcze nie położyłam. Siedzę, pije miętę i rozmyślam...
pomoze ukoic nerwy i uspokoi a napewno tez pomoze zasnac
Modelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane, dzis troche spokojniejsza noc choć i tak wiele pobudek, a to ktg a to tętno, a to ciśnienie - cóż szpitalne życie
Martynika cieszę sie ze juz lepiejpijmy duuuuuuzo wody Laseczki
)
Czas cos zjeść, głód przyszedł, o której medale, ktos wie?Martynika lubi tę wiadomość
-
O,właśnie,właśnie,o której medale?sprawdzałam w programie tv w telefonie,ale nie jest wyłuszczone.
Popieram Natalie,meliska dobra na męczące myśli.Modelka,masz możliwość sobie spokojnie odespać w dzień,czy jakieś plany na dzisiaj?
Monika,co za kobita,zapytaj ją,czy te kotlety je na śniadanie.
Moi sąsiedzi mają manię prania,oni ciągle piorą,ciągle i o każdej porze,wczoraj wirowanie szło o 23.30,a mają jakiegoś grata,który wirując wprawia w drżenie ściany w całym budynku.Jak pierwszy raz to usłyszałam,to myślałam,że ktoś remont robi i dziury kuje.
MonikaS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem ze rozdanie za skoki ma byc wieczorem-wiem,pojecie wzgledne,wieczor dlugi,ale tak powiedzieli w TV.
Swoja droga czemu tluczki ida w ruch w niedziele rano...chyba na sniadanie tego nie jedza...kotlety do poludnia nie uciekna.weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i jeszcze medal Bródki, muszę pogrzebac w necie o której to.
Chyba dzis będzie bardzo senny dzień, mglisto i ciemno, w niedziele raczej panuje tu spokój więc mam nadzieje, ze pospie troche dopóki Mezulek nie przyjedzie z rosolkiem od teściowej
zjadlam sniadanko i Malutka powiedziała Mamie dzien dobry, ale to jest fajne)
-
Mucha, musisz przestać o tym myśleć, nic Ci się tam nie zsuwa, wszystko jest na swoim miejscu
. Po prostu zapomnij o pessarze, umieją to zakładać, jakby się tak często zsuwały, to kontrole byłyby co 2 dni
.
Dziewczyny, nie wiem, czy jesteście na czasie z bajkami, ale ja kocham bajki Disneya i Pixara, z Disneya ostatnio widziałam Frozen (Kraina Lodu) i ubóstwiam piosenkę "Let it go", która zresztą dostała nominację do Oscara.
Koleżanka podsunęła mi afrykańską przeróbkę tej piosenki z cudownym wokalem i chórem dziecięcym, posłuchajcie sobie na rozluźnienie:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DAJYk1jOhzk
Słucham z laptopa i jak leciał refren to Artur zaczął podskakiwać jak szalony, wypróbujcie na swoich maluchach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 09:38
Mucha lubi tę wiadomość
-
Posłuchaj sobie piosenki, od razu się uśmiechniesz
.
O, i ten fragment tekstu, no, kocham piosenki Disneya, są takie mądre:
It's funny how some distance,
makes everything seem small.
And the fears that once controlled me, can't get to me at all
It's time to see what I can do,
to test the limits and break through.
No right, no wrong, no rules for me.