MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny no ja nie wiem czego te kotlety tak rano łupać, i to jest tak co niedzielę - można nie wiem czego dostać... raz nawet tłukli przed 6 to już wtedy nie wyrobiłam i po ścianach zaczęłam walić - ucichło, tylko nie wiem czy na moją interwencję czy poprostu skończyli... też się zastanawiam - te kotlety to na śniadanie? a z tą pralką wirującą to też współczuję
NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
dlatego marzę nie o mieszkaniu w bloku a o własnym domu... teraz trafić na dobrego sąsiada to trzeba chyba mieć szczęście...
jeszcze na samej górze mieszka babka z dzieckiem chyba coś z 4,5 lat ma. codziennie jak schodzą i wchodzą to cała klatka ich słyszy bo jakby stado słoni...a dzieciak często drze się w niebogłosy... i zawsze wtedy idą jak ja małego usypiam...
albo to ja taka przewrażliwiona...
dobrze, że mi nad głową nie mieszkają bo pewnie bym ciszy nie miała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 10:25
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
strasznie ponury dzień - nie mogę już doczekać się wiosny. jak byłam mała to strasznoelubiłam Boże Narodzenie bo to takie magiczne święto było, teraz wolę Wielkanoc bo pogoda nastraja pozytywnie - kocham wiosnę
i te malowanie jajek woskiem itd
jeszcze dwa miesiąceale już wtedy brzuchy będziemy miały
same będziemy jak te jaja hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 10:57
Mucha, NataliaK, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
Cześć Agafia! jeśli masz ochotę to zapraszamy do nas!
Ja również uwielbiam piosenki disney'a. Są niesamowite.
Muszę przyznać, że ja śpię (odpukać) nieźle. W zasadzie to cały czas mogłabym spać, słuchać muzyki i marzyć. Jednak trzeba wracać do rzeczywistości. Czeka mnie bardzo ciężki i intensywny okres. Trochę się boję, że sobie nie poradzę z tym wszystkim. Zabieram się dzisiaj za listę rzeczy potrzebnych dla naszej małej. Trzeba zrobić kosztorys.Niestety z mężem dalej jest kłótnia o imię.
chyba się do samego porodu nie dogadamy!
-
a ja mam dziś krzywy brzuch
chyBa mały się wypiął
ja na całe szczęście wszystko mam po starszym synku - jedyne czego potrzebuję to nowe butelki i już nawet wybrałam jakie tylko narazie nie będę kupowaćchciałam nowy stelaż do swojego wózka dokupić bo mam bartatinę jedo a chciałabym do niej stelaż jedo fyn, żeby obrotowe koła były. napisałam do firmy jedo ile by sam stelaż kosztował i napisali, że 800zł hehe to albo zostanę przy tym co mam albo jak będę cierpieć na nadmiar kasy - kupię używany jedo fyn cały wózek dla samego stelaża hihi
obserwuję tablicę i allegro, można już nawet za 300 zł kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 11:40
-
Mucha wrote:Kurcze a ja mam schize pessarowa, co tydzien wydaje mi sie, ze sie zsuwa. W poniedzialek byl kontrolowany i bylo wszystko ok, ale ja mam jazdy, a musze czekac az do nastepnego wtorku. Beznadziejne to jest!
Mucha spokojnie, przynajmniej jesteś zabezpieczona pessarem, na pewno wszystko jest dobrzeJa bez pessara mam schizy, za każdym razem stres jak wstaję i coś robię.
-
Galanea wrote:Mucha spokojnie, przynajmniej jesteś zabezpieczona pessarem, na pewno wszystko jest dobrze
Ja bez pessara mam schizy, za każdym razem stres jak wstaję i coś robię.
To prawda, ze niby mozna sie bezpieczniej czuc z pessarem, ale ja mam nadzieje, ze u Ciebie zwyczajnie nie ma takiej koniecznosci i nie ma co sie stresiwac, ale odpoczywajGalanea lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja juz spakowana do szpitala. Mam plan najeść się dzisiaj- w szpitalu raczej jedzenia dostatku nie będzie. Powiedzcie Babeczki lepiej koszule nocna wziąć czy luźne spodenki z topem?
Mam jedno i drugie-ale wiadomo w spodniach wygodniej.
Wiecie czego najbardziej się boje- to tego ze na tej patologii ciąży będę leżała z kimś kto będzie walczył o życie maleństwa...