X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:

Excella, jaki masz śliczny brzuszek! Wystające ciążowe pępki zawsze mnie rozczulają, mój wystaje, ale jeszcze nie "poza orbitę", tak, że przez bluzkę cały czas wygląda jak pączek z dziurką :).

To prawda. Jest prześliczny. Bardzo zazdroszczę takiego ładnego, zgrabniutkiego brzuszka. Jeszcze taka chudziutka jesteś i tylko ten brzusio wystający. Świetnie to wygląda.:)

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    MArtynika ja i moja ciocia mamy granit czarny w kuchni i jesteśmy bardzo zadowolone. Mi to się bardzo podoba, przy czarnym wystroju i meblach trzeba ganiać z szmatką ale to nic nowego nie napiszę co byś nie wiedziała :-)

Hehe,w tym pomieszczeniu tylko ten zlew z baterią i AGD będą czarne, reszta jaśniutka :). Biele, beże, kremy (właśnie dlatego, że wiem, jak sprząta się czarne ;), no i dlatego, że pomieszczenie nie za duże) i zielony akcent w postaci szyby z grafiką nad blatem, zamiast kafelków. Może do tej zieleni dobierzemy jeszcze jakieś drobne dodatki jak doniczki, czy zasłonki.

NataliaK lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia to ja bym prędzej powiedziała coś bardziej uderzającego w pozostałych typu np dziękuję, że przynajmniej Pani jedna o tym pomyślała. albo coś lepszego tylko nie mam teraz pomysłu. bo jakbym ja puściła ciężarną a ona do mnie z takim tekstem wyskoczyła to bym powiedziała to niech pani dalej se stoi skoro nie umie docenić grzeczności

Nalka lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaaa wrote:
    No nie znamy ich na tyle, nie mam pojęcia jak by zareagowali, ale przypuszczam, że jak popili to wiadomo, może nie być lekko. wczoraj tak się już wściekłam, poszłam do pokoju walnęłam parę razy pięścią w ścianę i oni myśleli, że ktoś do nich puka, było słychać jak idą do drzwi i otwierają haha.

Buehehe, jełopy. Ale to dobry znak, że w ciemno otwierają, znaczy, że policji też by otworzyli :D.

monaaa lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj u nas mgła na całego. miało być słonecznie ale coś tego słońca nie widać.
    Wczoraj zakomunikowałam mężowi, że będziemy robić remont pokoju i przedpokoju. Przy okazji rozmyślałam jakby tu meble poprzestawiać żeby jajoś przyjemniej było. Sama już bym to zrobiła ale jeszcze biedy sobie narobię. Jeszcze urodzę czy coś :) Poza tym pianina sama nie przeciągnę :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale że mój mąż nie lubi takiego przemeblowywania /inaczej bym co parę miesięcy przestawiała ;)/ - z uwagi, że ostatnio mi ostroo podpadł, to tylko powiedział - dobrze kochanie będzie jak sobie zamarzysz :) także siedzę zadowolona i w głowie układam jak to poustaiać :) bo u nas w pokoju jakoś to tak nieuporządkowane wszystko i przez to wydaje się jakby bałagan był, muszę to zmienić tak żeby przyjemniej było siedzieć i łatwiej porządek utrzymać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 10:27

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika S i Niesfrona apropos mojej syt z wczoraj bo widzę niezrozumienie tematu, może ciężko jest mi to oddać, a więc Pani doskonale widziała przez kilka minut, że jestem w ciązy i stoję z boku, byłam najbliżej niej, patrzyła mi w oczy i robiła się czerwona i dopiero kiedy "zabiłam" ją wzrokiem, a uwierzcie mi umiem to robić ;) to Pani łaskawie zapytała, więc nie był to odruch serca tylko z poczucia wstydu w końcu to zrobiła, dlatego jak najbardziej należał się jej taki tekst. Ale spotkałam już ludzi z natury dobrych i miłych, którzy mnie przepuszczali i to jest bardzo miłe, cieszę się, że ja też jestem taka i zawsze byłam. Bo tak mała rzecz a tak dużo znaczy.
    Pogoda piękna, zaraz trzeba się ubrać i iść na spacer, nie mam pomysłu na obiad, co dziś robicie? może jakaś inspiracja? :))

Martynika lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszczę Wam tej ładnej pogody u mnie ponuro i mglisto

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika rozumiem, było od razu ją poprosić samej :) wiesz czasami po człowieku nie widać a może też nie da rady stać bo ma jakąś przypadłość, np problemy ze stawami albo z kręgosłupem...oczywiście najczęściej ta przypadłość to brak empatii ;) i ogólne chamstwo

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:) pomozcie mi prosze w dodaniu suwaczka oraz zdjecia brzuszka?:(

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę przyznać, że mi też zdarzyło się (do tej pory dwa razy ale zawsze coś) być miło potraktowaną w tramwaju. Co prawda sama się zapytałam czy mogę usiąść, bo pani była zajęta rozmową z drugą panią, ale natychmiast wstała i zaczęła mnie przepraszać za swoją nieuwagę. Powiedziała, że sama przechodziła to 3 razy i wie co to znaczy. Na koniec życzyła mi pomyślnego rozwiązania. To było bardzo miłe.

MonikaS lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś facet palnął do ciężarnej, że jak nie da rady postać w kolejce to powinna w domu siedzieć, na to ja do niego - tak, siedzieć w domu i umierać z głodu - bo skąd pan wie, że ta pani ma kogoś kto zrobi zakupy za nią. zamknął się i odwrócił plecami, ale jej nie przepścił - ja to zrobiłam a byłam ze swoim ok rocznym synkiem
    i to było przy kasie pierwszeństwa. Zwróciłam też uwagę dla kasjerki, że mogłaby zwracać uwagę ludziom żeby przepuszczali tych z pierwszeństwem a ona na to, że to od ludzi powinno zależeć czy łaskawi będą przepuścić - ja na to to po co ta kasa specjalnie oznakowana to coś tam pod nosem burknęła...
    ja jestem za tym, że jak kasa oznaczona, że jest kasą pierwszeństwa to nie powinni innych ludzi tam obsługiwać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 10:55

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    vikus klinikj na którykolwiek suwaczek i otworzy Ci się strona z suwaczkami idź krok za krokiem jak wskazuje strona na końcu skopiuj URL suwaczka i wklej go w "podpis" w ustawieniach tu na forum u góry w pasku masz ustawienia.

• excella Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny za miłe słowa. Ja też bardzo lubie swój ciążowy brzuch ;) z pierwszym synkiem też miałam taką piłeczkę
    .
    U nas też cudowna pogoda, jak młody raczy pójść teraz spać to po drzemce też pójdziemy na spacer. Dobrze że gotowanie obiadu mam z głowy

• Martynika Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:

SUWACZEK:

Klikasz sobie, w któryś z naszych suwaczków, otwiera Ci się stronka z suwaczkami. Postępujesz według instrukcji. Na sam koniec pokazuje Ci się BBCode suwaczka. Kopiujesz go. W Belly wchodzisz w ustawienia -> społeczność i w ramce "podpis na forum" wklejasz BBCode suwaczka. Zatwierdzasz. Gotowe :).

ZDJĘCIA:

Wchodzisz np. na www.fotosik.pl, załączasz wybrane zdjęcie. Potem wchodzisz w nie i klikasz "powiększ". Potem prawym przyciskiem myszy klikając na zdjęcie wybierasz "kopiuj adres url tego obrazka". Następnie w poście na forum wpisujesz [ IMG] tutaj wklejasz skopiowany adres obrazka [ /IMG]. Z tych kwadratowych nawiasów pousuwaj spacje. Przy takim wklejeniu obrazka będzie widać od razu zdjęcie w poście, a nie odsyłacz :).

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suwaczek sie udal???

weronikabp lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)ok teraz brzuchol

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Mi czarny też, ale boję się, że pasowałby przy niemalże białym blacie i beżowych szafkach jak pięść do oka ;). Co prawda piekarnik, płyta i okap będą czarne, ale nie wiem, czy czarny zlew w takim jaśniutkim blacie będzie ładnie wyglądał.
    Ja mam ciemny zlew na jasnym blacie, wygląda bardzo dobrze. Komponuje się z płytą i piekarnikiem. No i nie mam problemu z czyszczeniem. Nic nie zachodzi, nie widać żadnych zacieków, nie trzeba polerować.

Martynika lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ]

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i sie nie udalo....

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ