MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
monaaa wrote:Dziewczyny czy któraś tak ma, że podczas chodzenia boli biodro/biodra albo tak jakby nad pośladkami? do tego jeszcze troszkę krocze.
U nas chyba zapowiada się nie przespana noc, nad nami znów impreza, a dopiero co była. wprowadzili się niedawno i widzę, ze rozrywkowi są. a co dziwne - mają maleńkie dziecko i chyba znów je wywieźli do dziadków. bez komentarzamam dość
-
evas wrote:Ja mam ciemny zlew na jasnym blacie, wygląda bardzo dobrze. Komponuje się z płytą i piekarnikiem. No i nie mam problemu z czyszczeniem. Nic nie zachodzi, nie widać żadnych zacieków, nie trzeba polerować.
http://zlewozmywaki-kuchenne.com/pl/p/ZLEWOZMYWAK-BARCELONA-GRAFIT-BS-VIP/124
nie jest czarny tylko grafitowyMartynika lubi tę wiadomość
-
MonikaS wrote:nie wiem jak Wam dziewczyny ale czasem wolę postać bo mały jak siedzę to tak kopie tam po pęcherzu i wnętrznościach, że aż słabo się robi. ostatnio doszedł do tego ból uciskanych żeber...
-
Mucha wrote:Dziewczyny macie tak ze jak przykladacie reke do brzucha w ktoryms miejscu i chwile potrzymacie to dzieciatko sie tam przysuwa i kreci sie pod reka i troche popukuje
?
-
vikus001 wrote:
Nie udało Ci się, bo popełniłaś dwa błędy.
1. Nie powiększyłaś zdjęcia, tak jak pisałam. Jak powiększysz i dopiero skopiujesz link, to będzie miało końcówkę .jpg, a nie .html i wtedy pokaże się jako zdjęcie, a nie link.
2. Link musisz zakończyć [ /IMG], a nie [ IMG/].
Zobacz, to zdjęcie, które chciałaś dodać:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:13
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Jak byłam w zaawansowanej ciąży z Weroniką to stałam w kolejce w Carrefourze, w każdej kasie po 20 osób, masakra jakaś. I nagle podeszła do mnie jakaś Pani i zaprosiła mnie to innej kasy - otworzyli ją specjalnie dla mnie i zaraz zamknęli. Byłam w szoku, aż się czerwona z wrażenia zrobiłam
Nalka lubi tę wiadomość
-
Witam.
Piękna pogoda za oknem.
Zaraz idziemy z pieskiem na spacer a potem jedziemy do Ikei po materac do łóżka, komódkę i kilka innych rzeczy;)
Wczoraj koleżanka namalowała nam drzewko na ścianie:
Tam będzie łóżeczko Gabrysia;)
Mój młody dziś dał tacie poczuć swoje kopniaki w końcu:) Tatuś miał łzy w oczach;)NataliaK, ivv, Martynika, Mucha, Agusia2312, Galanea, weronikabp, Nalka, Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
nikt nie każe na. kolanach dziękować ale jak będziemy opryskliwe i do tych co ustępują to i tych będzie coraz mniej
ja jak ktoś mnie przepuści z dobrej woli to mu dziękuję a potem jak już sobie idę to zdarza mi się do tej osoby uśmiechnąć i drugi raz podziękować
tak już mam poprostu
bo wiem że takich ludzi jest mało i dlatego warto im podziękować
wtedy chętniej po raz kolejny innej ciężarnej ustąpią miejsce
nie wychodzę z założenia, że skoro jestem w ciąży to ludzie mają obowiązek mi ustępować, ale jeśli już to zrobią to bardzo mi jest przyjemnie z tego powodu i chętnie im to okazuję
i tak jak pisałam - jak już wiem, że mie ustoję dłużej to proszę wtedy o ustąpienie miejsca - różnie bywa, jeden wstanie a drugi rzuci niemiłe słowo to ja zripostuję i tyle
nutka, NataliaK, Galanea, excella, evas lubią tę wiadomość
-
Wow, Nutka, to kompletujecie już wszystko na całego. Nie mogę się doczekać, aż sama zacznę sprowadzać mebelki do pokoju Arturka, chyba na to najbardziej czekam z tego całego wykańczania mieszkania i to mi sprawi największą radość
.
A drzewko urokliwe.
-
nick nieaktualny
-
Monika- też tak myślę.
Bo jednak ściana okazała się większa niż zakładała koleżanka projektując je;) więc było większe pole do popisu;)
Nie mogę się doczekać aż to drzewko zobaczy swoimi pięknymi oczkami nasz synuśChociaż myślę, że mu się spodoba bo jak malowała to kopał jak szalony:)
Martynika- no chcemy dziś komódkę kupić, może łóżeczko weźmiemy(muszę zadzwonić do bratowej, bo chciała nam dać, ale ma takie zwykłe co w ikei za 100jest, a już trochę zniszczone i tak myślę, czy nie kupić nowego jednak. Mam nadzieje, że się nie obrazi;)), jakiś kocyk albo coś takiego dla zasady( powiedziałam ze pojadę do ikei tylko pod warunkiem, że będę mogła coś dla dziecka kupić
no i chcemy też stoik kawowy do salonu, szafkę na buty, regał do salonu na ksiażki. Więc wybieranie nas czeka.Mam nadzieję, że kupimy coś fajnego;)
A mi wczoraj było tak miło, bo druga obca osoba zauważyła brzuszek:) Pierwszy to był lekarz wtedy co sąsiad umierał, to powiedział, żebym poszła do domku sobie odpocząć bo maluszek czuje ten stres mój. A wczoraj w sklepie coś mój mąż zażartował, że nie pamięta pinu do karty a pani mówi: pewnie data urodzenia pana, żony albo maluszkaale dzidziusia to tylko rok na razie wiadomo;) Zrobiłam się buraczkiem ale było mi miło, że pani zauważyła;)
-
NataliaK wrote:Kurde zamiast edytowac usunelam:p
Monika Ja tez dziekuje i robie podobnie jak Ty, ale swoje zdanie tez mam tak jak pisalam i nikt mnie do tego nie zmusi zebym je zmienilaprzedstawiłam tylko swój punkt widzenia a jak wiadomo ilu ludzi tyle punktów
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Wita was kobitki:)
Śliczne macie brzuszki takie zgrabniutkie, mój niestety takie nie jest bo sie jeszcze wylewa oponka troche z wagi przed ciąży..no cóż zycie..Ale brzuszek oczywiście mam widoczny:)
U nas piekna pogoda, słoneczko świeci WIOSNAJuż chce żeby tak zostało, wogóle jak dla mnie mogło by być już wiosennie na całego:)
mÓj maluch to jak przyłoże ręke i tak docisne troche to niekiedy go wyczuje:) Ostatnio musi byc jakos inaczej okrecony bo go czuje najbardziej jak siedze , a jak leze to słabiej
MIłej , pogodnej niedzieli:)[/url]
[/url]
-
evas wrote:JUz o tym pisałysmy kilka dni tamu. Ja mam takie bóle miednicy i krocza. To jest niestabilność miednicy. Rozglądam się za pasem stabilizującym, podobno przynosi ulgę. Ale najpierw skonsultuję się ze znajoma rehabilitantką.
Oj przy takim nawale tematów, można nie pamiętać o czy pisałyście kilka dni temu..
-
Hejka laseczki
Drzewko piękne
Ja czekam na tatę ma przyjechać że swoją kobietą na pewno pójdziemy na spacerek do lasua i ma kupić lody mniam
Powiedźcie mi dziewczyny czy wy tez tak macie że pojawiła się już siara ? Taka przeźroczysta ciecz leci mi z sutków heheheh przygotowanie do karmienianutka lubi tę wiadomość