MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:Natalia, tez będę biegać ale pamiętaj, że biegać mozna zacząc najwcześniej 2 miesiące po porodzie, po cesarce po 3, 4 miesiącach.
wcześniej będziemy gubić kilogramy karmiąc, podobnież to jest dieta cud
Mam nadzieję że nie będę miała cesarki, tak bardzo jej nie chce
Tak, też słyszałam że od karmienia lecą kg
Kurde co do biegania to myślałam że po połogu czyli po 3-4 tygodniach jakoś -
witajcie, ja glukozę robiłam w 23 tc. U mnie od soboty jest piękna pogoda, słoneczko świeci, w sam raz na długi spacer. Chociaż szczerze mówiąć wczoaj mnie to bardziej dobijało niż cieszyło- wiadomo-niedziela z piękną pogodą to na ulice wyszło mnóstwo mam z wózkami. A to niestety jeszcze bardziej uświadomiło mi, że gdyby mój synek nie umarł to i ja teraz bym tak chodziła. Chyba nie trzeba dodawać jak bardzo zepsuło mi to nastrój...
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Aisak, ja sie pilnowalam przez pierwsza godz do mierzenia cukru- jak sie okazywalo ze jest niziutki to za jakies pol godz costam przegryzlam ale bardzo malego. Sprobuj tak jak radzi Mucha-owoce jesli juz to osobno jako osobny posilek- w polaczeniu z kanapkami moga zawyzac cukier.
Staralam sie pilnowac jak moglam, bylam na samej diecie- synek wazyl 3830 i mial 59 cm...duzy;-)Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Karolina strasznie Ci współczuje
ale jeszcze kilkanaście krótkich tygodni i będziesz tuliła swoje dziecko i na spacery też będziesz chodziła od razu bo pogoda na pewno będzie piękna
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:Tylko to podnosi mnie na duchu. Ale w sumie w kwestii mojego synka niewiele zmienia- zawsze będę za Nim tęsknić. Niedługo minie 8 m-cy od kiedy odszedł a mi wciąż wydaje się jakby to było wczoraj. Nawet wybieranie rzeczy dla Małej nie sprawia mi takiej radości jak powinno- gdzieś wciąż czai się myśl, że to może znowu wszystko na marne. Chyba przyszedł na mnie jakis kryzys.
Nie potrafię sobie wyobrazić tego co czujesz po tym co się stało, bo dla mnie to niewyobrażalne jedynie mogę się wczuć w Twoją sytuację i wiem że , po prostu dla mnie jesteś mega dzielną kobietą, poradziłaś sobie z tym, czasami będą kryzysy małe i ogromne, ale jak urodzisz córeczkę to wszystkie smutki odejdą w kąt bo w końcu będzie słoneczko które codziennie będzie cię budzić do życia i tak już zostanie
głowa do góry :*Limerikowo, karolina1990, Martynika lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:
Co jaki czas się ważycie?
Tylko na wizytach u gina, co 3-4 tygodnie. Nie mam pojęcia, ile teraz ważę, mój najszanowniejszy małżonek kupił kiedyś wagę w carrefourze, która pokazuje różnice w obrębie 5kg, w zależności od tego, jak na nią staniesz, więc nawet nie wygrzebuję jej z dna szafy. W środę się dowiem, mam wizytę.
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Tylko na wizytach u gina, co 3-4 tygodnie. Nie mam pojęcia, ile teraz ważę, mój najszanowniejszy małżonek kupił kiedyś wagę w carrefourze, która pokazuje różnice w obrębie 5kg, w zależności od tego, jak na nią staniesz, więc nawet nie wygrzebuję jej z dna szafy
. W środę się dowiem, mam wizytę.
-
Duchess wrote:Ja tez Topa mam juz skierowanie ale pojde w polowie marca gdzies, po tym jak mialam juz przyjemnosc cukrzycy ciazowej chce aby teraz to badanie bylo jak najbardzie miarodajne i mydle ze 23 moze byc za wczesnie? Wtedy robilam w 28tyg...
Jeśli będzie trzeba,chyba mogę cukier skontrolować przez badanie krwi już bez glukozy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 12:48
-
weronikabp wrote:Natalia, tez będę biegać ale pamiętaj, że biegać mozna zacząc najwcześniej 2 miesiące po porodzie, po cesarce po 3, 4 miesiącach.
wcześniej będziemy gubić kilogramy karmiąc, podobnież to jest dieta cud
Natalia ja się ważę może raz w miesiącu. Teraz od ponad miesiąca waga się nie zmieniła.
Też myślałam, że to norma, że przy karmieniu waga leci.. ale chyba zależy to od organizmu-moja mama mi mówiła, że przytyła w okresie karmienia, moja koleżanka tak samo, więc nie wiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 12:51
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:Muszę się wziąć na nowo w garść, teraz znów mam dla kogo. Wiem, że to forum to nie miejsce na takie żale, ale nawet nie mam komu tego powiedzieć.
)
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:Muszę się wziąć na nowo w garść, teraz znów mam dla kogo. Wiem, że to forum to nie miejsce na takie żale, ale nawet nie mam komu tego powiedzieć.
No to wlasnie w tym rzecz ze na forum piszemy o rzeczach o ktorych nie mamy np. Z kim porozmawiacwszystkie jedziemy na podobnym wozku do celu czerwcowego a po drodze jak ktoras ma ochote wypasc to z powrotem pakujemy do srodka i jedziemy dalej
w koncu w grupie latwiej sie to wszystko znosi i przezywa
Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonaaa wrote:Mój mąż to zapalony biegacz i ostatni mi pokazywał artykuł o kobietach biegających w ciąży, biegały też przed ciążą.
Natalia ja się ważę może raz w miesiącu. Teraz od ponad miesiąca waga się nie zmieniła.
Ja niestety w ciazy nie moge uprawiac zadnego sportu ze wzgledu na niedawne zagrozenie poronieniem i lozysko. A tak to wiem, ze niektore babeczki biegaja,chodza na cwiczenia, fajnie imale coz, nie wszyscy maja z gorki P
-
nick nieaktualny