MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz sprzedam Wam info co do mojej cukrzycy: byłam dziś na badaniach krwi. I poprosiłam aby zrobili mi glukoze z krwi + 2 moje glukometry i jeden z laboratorium. O to wyniki Ixell mój 74, mój Glucocard 96, laboratoryjny 94 a z krwi wyszło 78. Własnie wynik sprawdziłam, teraz czekam z niecierpliwością na kolejne. Morfologia ok. jeszcze tylko mocz, posiew z moczu i pochwy.
-
Tusia- kochana trzymaj się, będzie dobrze. Dzieciaki dadzą radę u babci;)
A dokąd do szpitala pojechałaś?
AISAK to już nie wiadomo, co z tym Twoim cukrem...;/
Mój mały się ułożył tak, że kopie w głąb brzucha, w pęcharz, w jelita ale nie z przodu i tatuś nie może poczuć;( -
nick nieaktualnyNatalia dzwoniłam do ZUSU i mi powiedzieli, że jezeli mam pracownika to musze wypisać mu upoważnienie do
wykonywania wszystkich czynności i sama nie mogę wykonywać żadncyh. A że mam pracownika to tak zrobię.
Z tytułu działalności płace tylko zdrowotne to powiedzieli mi, że nie muszę mieć żadnego zwolnienia,
tylko nie moge się nigdzie podpisywac itp.NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:Dziewczyny czy Wy też macie ból który idzie od kości ogonowej przez kości miednicy i kończy się na spojeniu lonowym? Nasila się przy chodzeniu nie potrafię leżeć ani się przewracac na boki ból jest nie do zniesienia:(
-
nick nieaktualnyJa miałam takie bóle gadalam na ten temat z moim lekarzem zbadał mnie czy mi sie spojenie nie rozchodzi bo to może być wskazanie do cc najszczęście nie
powiedział ze niektóre kobiety maja taka urodę i już ale nalezy sprawdzić to
wiec jak będziesz u lekarza to powiedz mu o tym
ja nie mogłam chodzić leżeć nic poprostu a jak już lezalam i miałam sie przekrecic to az płakałam koło 27 tyg przeszło wróciło ok 30 ale już mniej bolało tydzień temu przeszło i wróciło znów dwa dni temu dziś byłam u gin i mówiłam znów o tym powiedział ze na tym etapie to bardzo dobrze ze boli bo ciało przygotowuje sie do porodu
tyle wiem na ten temat ja
ale zapytaj sie jeszcze swojego lekarza na wizycie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nadzieje ze to nic poważnego.
powiem tak ze do tego da sie przyzwyczaić a nawet dziwnie sie czułam jak nie bolało.
ale wróciło to znów marudze mąż sie śmieje ze mi to nie dogodzi boli to zle nie boli tez zle
jak boli tl przynajmniej pamietam ze w ciazy jestem haha!
-
Margotka, a ten ból to masz od samego rana, czy nasila się? Ja jak wstaję to daję jeszcze radę w miarę chodzić. A wraz z upływem dnia ból się nasila i wieczorem to już jest tragedia. Nie mogę chodzić, siedzieć, ani leżeć. Obracanie z boku na bok graniczy z cudem. Ulgę czuję tylko w pozycji na kolanach z głową opuszczoną niżej (wypinanie pupy do góry).
-
NataliaK wrote:Muszka, między 24 a 28 marca. Dziś byłam u ginekologa i wszystko ok, szyjka u mnie z kolei ciągle się wydłuża.
Z szyjka to dobrze, aczkolwiek dziwne ze sie wydluza, slyszalam ze moze sie tylko skracac, ale dobrzeNataliaK lubi tę wiadomość
-
Tusia trzymam kciuki za Was. Napisz jak coś więcej będziesz wiedziała. Musi być dobrze
ja pojechałam po nagrodę dla synka bo pierwszy raz zrobił siusiu na nocnik i to z zaskoczenia - bez namawianiamyślałam, że zrobię jakieś zakupy a tak mi mały gdzieś tam uciskał, że ledwo do domu dolazłam i jeszcze jakieś zapalenie pęcherza mnie łapie. kupiłam już sobie urosept i jak tylko coś nie tak to będę piła
normalnie ledwo dolazłam i to z przystankami na ławkach.