MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronika jak zlozycie to rzuc fotke lozeczka, milo popatrzec na dzieciecy staff
ja tez uwinelam sie z wyprawka, teraz jak mi jeszcze tu cos ladnego w oko wpadnie a tak mam juz w sumie wszystko oprocz na full skompletowanej dla siebie torby do szpitala ha ha ha
dziewczyny przez ten Wasz slodki apetyt na ciasta kolka mojego wozka to naprawde nie wyrobia na liczbie okrazen po wsi, chyba p.Chodakowska sobie tu sprowadze)))))))))))))
weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:Troche jak taki szpital dla wybrancow
a nie ma nigdy problemu z miejscami, bo wydaje sie byc taki malutki.
Położona powiedziała, że nie ma opcji, żeby nie było miejsca, że nigdy się tak nie zdarzyło i nigdy nie odsyłają nikogo. Podobno jakby cały oddział położniczy był zajęty to kładą na ginekologiczny i tam też dają cały sprzęt do pielęgnacji noworodka.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Mucha wrote:Galanea to super. To teraz musisz tylko donosic i sam luksus
No właśnie, po tym co dzisiaj zobaczyłam, to modlę się, żeby moja szyjka nie robiła kawałów i trzymała się dzielnie do końca :p A w razie czego cesarkę też tam robią, na wypadek gdyby moje łożysko się nie podniosłoMucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Galanea wrote:Położona powiedziała, że nie ma opcji, żeby nie było miejsca, że nigdy się tak nie zdarzyło i nigdy nie odsyłają nikogo. Podobno jakby cały oddział położniczy był zajęty to kładą na ginekologiczny i tam też dają cały sprzęt do pielęgnacji noworodka.
Galanea lubi tę wiadomość