MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czekam na położną, a na 19,10 udało mi się upchać do lekarza żeby zerknął na maluszka, bo dziś znowu taki leniuch jest. Lepiej zaplacę za wizytę i będę pewna co i jak. CHociaz mam nadzieję, że połozna mi go zaraz obudzi mimo wszystko.
Kupiłam nowe włóczki i nowy kocyk robięAgusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tak poważnie to mamy ten materac kokos-gryka i wg mnie jest rewelacyjny, nic się nie odkształca ani nie zalęga póki co
kupiliśmy go, bo kilka osób nam polecało
a co do terminów, ja rodziłam już w połowie czerwcamiałam takie skurcze, że pojechałam do domu się wyszykować, a że były nieregularne to poszłam spać. Obudziłam się koło 4 a tu cisza...
Termin z OM miałam na 28, z USG na 25, a w końcu Weronikę oksytocyną wypędzili 6 lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 13:16
-
weronikabp wrote:monaa nie chcę tu robić za trenera, ale nam położna kazała skakać na piłce po 36 tyg gdyż to przyspiesza poród, a teraz ewentualnie delikatnie masować kręgosłup na niej, ale może Ty możesz, tak tylko dzielę się tym co usłyszałam
weronikabp lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:monaa nie chcę tu robić za trenera, ale nam położna kazała skakać na piłce po 36 tyg gdyż to przyspiesza poród, a teraz ewentualnie delikatnie masować kręgosłup na niej, ale może Ty możesz, tak tylko dzielę się tym co usłyszałam
Ja prawdę mówiąc też tak słyszałam, że skakanie to dopiero pod koniec ciąży na przyspieszenie porodu.
weronikabp wrote:też na tvn 7, kurcze to chyba ominęłam jakiś odcinek, u mnie ostatnio Carol z Dagiem nielegalnie ratowali dziecko
Jak to na tvn7? Przecież o 19 na tvn7 są agenci NCIS.
-
Ja juz w domku po glukozie...jak dla mnie zero problemu z cytrynka jak bardzo slodka lemoniada, a i czulam sie po tym calkiem normalnie. Teraz mam nadzieje tylko, ze wyniki beda dobre.
Wszystko zalezy od organizmu, jedna dziewczyna robila to na koetce przelezala 1,5 godziny bo jej slabo bylo.weronikabp, Galanea, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:kurcze masz rację, to na fox life
))) to u Ciebie Mark jeszcze zyje?
A ja nie mam fox life, u mnie tylko "pakiet podstawowy".
Mark u mnie już dawno nie żyje, już nawet się go nie wspomina. U mnie Abby ma dziecko z Kovaczem, Michael umarł w Iraku, ogólnie sporo nowych lekarzy jest.
-
Ja też mam piłkę i robię ćwiczenia ,, rolowanie miednicy'' mające na celu wzmocnić mięśnie Kegla
Mucha dobrze że glukoza dobrze weszła, ja piłam bez cytrynki i wypiłam bez problemuMucha, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggda wrote:hej dziewczyny, mamuski
ja jestem w 25 tyg ciazy a od 19 leci mi mleko z piersi:/ w 19 tyg bylam w szpitalu bo szyjka mi sie skracala ale juz jest dobrze:) ale nadal mecza mnie te wycieki z piersi, czy wy tez macie taki problem? -
nick nieaktualnyMartynika wrote:A ja nie mam fox life, u mnie tylko "pakiet podstawowy"
.
Mark u mnie już dawno nie żyje, już nawet się go nie wspomina. U mnie Abby ma dziecko z Kovaczem, Michael umarł w Iraku, ogólnie sporo nowych lekarzy jest.