MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny to chyba tak dobrze zdjecie wyszlo bo zebym byla szczuplutka i zgrabniutka to bym nie powiedziala:))) oprocz brzuszka robia sie rowniez boczki ktorych tutaj nie widac;) ale dziekuje za mile slowa kochane. moja mala odkad pamietam ulozona jest glowka w dol ja nie wiem czy ona w ogole pozycji nie zmienia czy akurat tak wychodzi ze co usg to wlasnie tak lezy?
monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Evas jutro musze zapytac gin jakie maja wymagania co do wyprawki czy sie coś zmieniło. Bo ja mam zamiar zabrac tylko body z długim rękawkiem spodenki+skarpetki lub spioszek no i oczywiście czapeczkę i cienki kocyk do nakrycia w foteliku ale to na wyjście, bo na oddziale to wszystko dają oprócz chusteczek do pupy
evas lubi tę wiadomość
-
Weronika bardzo się cieszę, że to jednak nie macica ale współczuję wzdęcia mi w szpitalu mówili, że wolno espumisan łykać żeby zapobiegać..
Co do biustonosza to uważam, że warto zaopatrzyć się też w jeden lub 2 takie typowo bawełniane bez fiszbin itd. a mi się bardzo przydały na noc bo przy moim nawale nie mogłam sobie pozwolić na spanie bez.. musiał trzymać wkładki a i tak miałam mokre noce..piszę z doświadczenia mojego ale oczywiście nie każda musi mieć tak samo z pokarmem i karmieniem
Aisiak ten co wkleiłaś wydaje się b.fajny jednak ma usztywniane miseczki więc dla mnie bardziej na dzień by się sprawdziłWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 19:30
weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika dzięki za radę z czopkami
Muszko biorę tardyferon, a ze żelazo mi sie poprawiło to moge spokojnie je odstawić a pić wiecej soku z buraków, jeść szpinak itd
ale mi ulżyło, trafiłam na fajna doktor, kazała mi sie cieszyć długa szyja, ładna ciążą i zabroniła stresowac sie. Niemniej pochwaliła za decyzje o pojechaniu na IP powiedziała ze zawsze lepiej sprawdzić przy dlugotrwajacym twardnieniu czy sie szyjka nie skraca.
Widzę ze judi nadal milczy ?evas, Mucha, Duchess, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
monalisa wrote:Evas jutro musze zapytac gin jakie maja wymagania co do wyprawki czy sie coś zmieniło. Bo ja mam zamiar zabrac tylko body z długim rękawkiem spodenki+skarpetki lub spioszek no i oczywiście czapeczkę i cienki kocyk do nakrycia w foteliku ale to na wyjście, bo na oddziale to wszystko dają oprócz chusteczek do pupy
Ale może się mylę, bo ja już dawno wypadłam z obiegu. Może któraś z Was ma informacje od położnej jak takiego maluszka ubierać.monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
AISAK stanik ładny i łatwy w użyciu, bo widziałam w sklepie. Jednak nie dla mnie.
Mam za mały obwód a triumph nie szyje 60 ani nawet 65. Dlatego muszę kupować z alles mama i to nie każdy, bo 65 też za luźne. Mam nadzieję, że dostanę takie, o których pisze Tusia84 miękkie do spania.
Nie macie problemów biorąc tardyferon? Musiałam go odstawić po dwóch tabletkach, ponieważ bardzo wymiotowałam i było mi niedobrze.Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Ja taki miękki biustonosz do karmienia już teraz noszę, a po domu taki bezszwowy z pepco za 15 zł... Te zwykłe mnie uciskają niestety
No i dziś znalazłam u siebie pierwsze rozstępyNa piersiach pod otoczką sutka
A smaruje się 2 x dziennie ehh...
-
Evas jutro sie dowiem w szpitalu ,a i 25.03 mam położna to ja tez zapytam. Ja rodzilam lutym i październiku wiec zimno było ale nigdy nie przegrzewalam. Czytam inne forum i tam mamy piszą ze tylko jedna warstwę zakladaly + kocyk cienki, a w upalach body+ tetra
-
Paula222 wrote:Ja taki miękki biustonosz do karmienia już teraz noszę, a po domu taki bezszwowy z pepco za 15 zł... Te zwykłe mnie uciskają niestety
No i dziś znalazłam u siebie pierwsze rozstępyNa piersiach pod otoczką sutka
A smaruje się 2 x dziennie ehh...
Ja też mam tam rozstepy:-/ w sumie tylko pod jedna i tylko tam. Ah. Takie słodkie uroki:) ja chodzę w sportowym staniku z chinola. -
Niestety,z żelazem to trzeba wypróbować na sobie i nie ma co się sugerować tym,jak ktoś inny reaguje na dane tabletki.Ja się naczytałam okropnych rzeczy o Tardyferonie,a samych dobrych o Sorbiferze,a reagowałam na te leki zupełnie na odwrót-po Sorbiferze miałam biegunki i okropne wzdęcia,a jak przerzuciłam się na Tardyferon to w ogóle nie czuję,że go biorę.I wreszcie poprawiły mi się znacząco wyniki,w końcu mieszczą się w normie!
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pozdrawiam Was ciepło od NataliiK, przeżywa trudnie dni w związku z ostatnimi wydarzeniami, wróci jak tylko poczuje sie na siłach.
Czekamy na Ciebie kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:42
Limerikowo, Tusia84, vikus001 lubią tę wiadomość