MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mucha wrote:Niech sie trzyma mocno!
Martynika taka prawda, ale ja mam wrazliwe jelita i moze ktoras bedzie miala cos co z zalozenia tak nie podraznia -
Dzien dobry! W Krakowie sliczna pogoda. Z tej okazji zrobilam na sniadanie racuchy z malinami mniam mniam i wyciskany sok z czerwonych pomaranczy
Teraz spacer z psem, potem kosmetyczka i obiad z kolezankami, super jest w tej ciazyweronikabp, evas, nutka lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Ja biorę Biofer Folik (dostępny bez recepty) po Terdyferonie źle się czułam i okropne zaparcia miałam. A tak w ogóle to najlepsze efekty przynosi dieta.
Dzieki za radena diete z zelazem juz przeszlam, do tego soczki z buraczkow z jablkiem, pomarancza itp. mam nadzieje, ze to wszystko pomoze.
evas lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki, u mnie też piękny dzień.. wczoraj wieczorem trochę źle się czułam miałam taki dyskomfort jakby pobolewanie w szyjce.. trochę się zmartwiłam ale położyłam się i spałam do rana..
Dzisiaj rano jak czesałam moją córcię do przedszkola pomyślałam, że podzielę się z Wami cząstką tego co lubię robić z zamiłowania, nie jestem szkolona w tym kierunku więc wybaczcie... ale jedne z nas robią na szydełku, drutach.. inne pieką wyśmienite ciasta i torty, a ja uwielbiam:
I dzisiejsza fryzurka z rana Hanusi mojej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 09:36
alexast, weronikabp, vikus001, AISAK, czekajajaca, MonikaS, maggda, evas, eta, Paula222, Nalka, nutka, kambel, szczessciara, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia przepiekne!!!!! to dzielo co ty wyprawiasz na glowce corci.... a ja mialam taka fryzurke na swoim slubie koczek do gory a z tylu dobierany....zazdroszcze ze potrafisz takie cuda czynic....mogla bym zostac twoja modelka;)
Tusia84, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vikus001 wrote:dziewczyny a ja CAAAAALA noc nie spalam:((( az juz sie poplakalam nad ranem z tej bezsilnosci, taaaak mnie zaczal wczoraj wieczorem zab bolec.... najchetniej po scianach bym zaczela chodzic z tego bolu:( dentysta jak dobrze pojdzie to dopiero wieczorem;(
Biedna to szybciutko umówi się na wizytę.. ja dlatego poszłam na wizytę jakoś w 16 tyg to było i miałam kilka wizyt zrobiła mi dentystka co tam trzeba powymieniała przy okazji stare wypełnienia..i po porodzie się spotkamy jak już dojdę do siebie
Czasem tak jest, że nagle zacznie boleć nie wiadomo dlaczego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 09:53
vikus001 lubi tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Nie wiem czy zwróciłyście uwagę ale czerwcowe mamy zaczynają wchodzić w pierwszą 50 na liście rodzących... tak, tak niech ten czas leci szybko, a moja szyjka trzyma..
Taak, ja wczoraj "się" liczyłam i byłam chyba 56. A lista pędzi, bo kwietniówki już się zaczęły rozpakowywać!
-
Ja na przeglądzie dentystycznym byłam jakoś w lutym, od razu dentystka jedną małą dziurkę załatała i teraz spotkamy się już po porodzie.
Rany, ale Artur nogi wypycha od rana, brzuch faluje, a pod ręką czuję kolana tańcujące, jak w takich nakładkach na krzesła z masażem, gdzie duże kulki się przesuwają i masują plecy (można je sobie testować w sklepach typu RTV Euro AGD, czy Saturn, zawsze to robię). Uwielbiam, kiedy jest taki ruchliwy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 10:01
Paula222 lubi tę wiadomość