MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny:) cały czas Was dzielnie podczytuje, ale wiecznie nie mam kiedy napisać..ale oto nastał czas kiedy w naszym mieszkaniu ruszył remont, a ja przeniosłam się do mamy:)będę mogła teraz pisać z Wami na bieżąco:)
Widzę, że twardniejące brzuszki to nasza zmora..mnie też dopadła dość wcześnie, bo już od stycznia jestem na 3 do 6 nospach i prawie 600mg magnezu..oczywiście do tego spoczynkowy tryb życia którego nie wprowadziłam..(wiecznie wychodze z założenia że nikt nie zrobi danej rzeczy lepiej niż ja..;/)ale od dzisiaj się to zmieni.
teraz pewnie już zbieracie się spać więc nie będę zamęczała;)
napiszę tylko że nasza Lena 3 tyg temu miała 910 gram i jest bardzo ruchliwym urwiskiem:)
Miłej i spokojnej nocy:)weronikabp, nutka, Limerikowo, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
AISAK przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale tak na spontana postanowiliśmy na spacer
właśnie nie miałam pojęcia do jakiej blachy te ciasto dać więc użyłam takiej silikonowej formy do babkitaka z tych większych
tego ciasta wychodzi sporo więc taka większa blaszka
-
Ja dziś cały dzień w biegu - wybierania wózka cd.
wykluczyliśmy jedo, bo mój M stwierdził, że gondolę ciężko się wypina i z powrotem montuje, w porównaniu do innych, które braliśmy pod uwagę i jeszcze coś tam nie pasowało.
wykluczyliśmy też roan teo - mniejsza spacerówka, a dokładniej wysokość siedziska. przyznam, że w ogóle nie zwracaliśmy na ten parametr uwagi ups. wyszło na to, że największą gondolę, spacerówkę, spoko amortyzację, i wiele innych plusów ma jednak baby design lupo (comfort).
M zrobił mi dziś zdjęcie i jak je porównuję ze zdjęciem z okresu świąt, to jakoś niewiele większy mam brzuszek (a niby 100 cm!), ale miałam trochę boczki przed ciążą
uciekam, bo padam..Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
ja z żelazowych wspomagaczy biore Biofer, wycztalam go w jakics art medycznych ze ok przyswajany plus nie powoduje problemow zoladkowych i super u mnie sie sprawdza akurat
bralam tu miejscowy Galfer, ale dostalam takiej rewolucji przeczyszczajacej kiszki, ze nigdy wiecej ;--))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 23:54
-
ja dobrze tolerowałam surbifer ale wyniki i tak pogorszyły się, po tardyferonie mam zatwardzenie no i od czasu do czasu wątroba boli ale pewnie temu, że nie mam woreczka żółciowego, on chyba lepiej poprawia wyniki niż surbifer ale okaże się gdzieś za niecały miesiąc bo narazie wyników nie będę robiła bo ginka powiedziała, że za krótko zażywam żeby tak szybko miało się coś zmienić - za duży niedobór
ja mam jedo bartatina alu plus, bez obrotowych kół - czego żałuję, ale i tak bardzo jestem zadowolona bo jest cichutki dzięki paskom skórzanym i bardzo ładnie amortyzowany przez te paskiw wózkach z obrotowymi kołami nie ma pasków - plusy i minusy - coś za coś
bardzo fajnie można pobujać maluszka
i na boki i przód tył...
idę spać - branocWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 00:15
-
AISAK, MonikaS rzeczywiście podawała przepis za mną - ja robiłam w dwóch keksówkach. Ważne, żeby ciasto nie wyszło za cienkie, bo wtedy nie będzie takie smaczne
A ja do wczoraj mówiłam, że nie mam absolutnie żadnych problemów z plecami, nie bolą itp... No to do wczoraj. Wczoraj spędziłam 5 godzin w pracy na krzesełkach konferencyjnych i pod koniec myślałam, że padnę, tak bolało, chociaż wierciłam się na tych fotelach jak kretynka. Potem w drodze do domu oczywiście nikt mi miejsca nie ustąpił, więc jak dotarłam na kanapę, to przez kwadrans mogłam tylko leżeć. Dziś już oczywiście nic a nic mnie nie boli.
Miłego dnia, kobitki, ja dziś wybieram się na zakupy dla Małego - chcę kupić te rzeczy, które wolałabym dotknąć przed zakupem, czyli pieluszki tetrowe, flanelki, ręczniczki, szczotkę do włosów itp.AISAK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam was
wczoraj dopadła mnie moja chorobapodczas zajęć sobie źle usiadłam i ledwo co wstałam odprowadzić uczennice. Potem jakoś doczołgałam się do tej szkoły rodzenia. Jak już wróciliśmy to myślałam, że znowu mi dysk wypadł. Tak mnie rwa kulszowa bolała do końca wieczora, że byłam pewna, że dzisiaj nie wstanę z łóżka. Na szczęście nie jest tak źle. Wprawdzie ciężko mi się poruszać, ale bynajmniej potrafię
jutro idziemy do teścia na urodziny to mąż weźmie z piwnicy swoje kule to trochę będzie mi lżej chodzić. Mam jechać dzisiaj po wózek, ale sama nie dam rady go wnieść. Czekam, aż mama będzie miała czas ze mną jechać.
-
dziewczyny a ja CAAAAALA noc nie spalam:((( az juz sie poplakalam nad ranem z tej bezsilnosci, taaaak mnie zaczal wczoraj wieczorem zab bolec.... najchetniej po scianach bym zaczela chodzic z tego bolu:( dentysta jak dobrze pojdzie to dopiero wieczorem;(