X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi jeszcze zostaly kosmetyki, pieluchy tetrowe i jednorazowe i jeszcze jakies duperelki reszta jest:)

NataliaK, Mucha, weronikabp lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kiedy te ubranka są takie fajne :P a później będę mówiła'' po co tyle kupiłam, połowy rzeczy Franek nie miał ubranych''-ahh tak, jak ja siebie znam :D trudno, przy drugim dziecku będę rozważniejsza :D

Mucha lubi tę wiadomość

• maggda Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jestem na szarym końcu z kupnem wszystkiego ale mam jeszcze czas, na razie wzięłam się za robienie kocyka takiego http://lacycrochet.blogspot.nl/2013/01/lovely-shells-baby-blanket.html

Mnie rano zbudziła mała bo kopała po bokach a teraz się bawi chyba bo mój brzuch zachowuje się jak huśtawka, kołyszę się na boki :D <3

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeszcze w kwestii bielizny i piżam dla mam polecam Wam firmę lupoline. Kupuję u nich od dawna bieliznę i jestem bardzo zadowolona. A ta dla mam nie jest taka słodko-pierdząca ;) tylko normalna, w porywach niektóre koszulki nawet sexi ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Ja od wczoraj mam wrazenie ze Maja jest nisko i uciska na szyjke :( mam nadzieje, ze nic tam sie nie dzieje, ale wieczorem sie przekonam (kurcze bedzie dobrze)!

NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Muszko, BĘĘĘĘĘĘĘDZIE DOOOOBRZE =)

Mucha lubi tę wiadomość

• Mati1980 Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Strasznie jestem ciekawa

weronikabp, Nalka lubią tę wiadomość

relganli3wx3d6wm.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

w sobotę byliśmy u teścia na urodzinach. Fajnie było. Teściowa stwierdziła, że mam mały brzuszek i że niby schudłam a nie przytyłam hahaha. No ale miło mi się zrobiło :)
    W niedzielę zrobiliśmy sobie wycieczkę do Gliwic, pochodziliśmy po sklepach i bardzo miło spędziliśmy czas.
    Trochę dobija mnie ta niepewność czy będę miała cesarkę czy będę mogła rodzić naturalnie. Chyba pójdę wcześniej do ortopedy.
    Dzisiaj idę do lekarza cukrzycowego... trochę się boję...nie umiem cukrów opanować pomimo że biorę insulinę. A jeszcze do czerwca muszę wytrzymać.

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , ale dziś miałam marną noc :( Szkoda gadać, budziłam się co chwile, było mi nie wygodnie, duszno i gorąco :(

U mnie gin liczy też wg skończonych tyg, czyli np teraz jestem jeszcze w 31 a od jutra w 32...

Też mam wizytę 1 kwietnia, mam stres bo sporo niepokojących objawów mam,
    Mucha mam takie samo wrażenie jak Ty od kilku dni...

Galanea jak tam wypisali Cię?

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexast wrote:
    Cześć dziewczyny,

w sobotę byliśmy u teścia na urodzinach. Fajnie było. Teściowa stwierdziła, że mam mały brzuszek i że niby schudłam a nie przytyłam hahaha. No ale miło mi się zrobiło :)
    W niedzielę zrobiliśmy sobie wycieczkę do Gliwic, pochodziliśmy po sklepach i bardzo miło spędziliśmy czas.
    Trochę dobija mnie ta niepewność czy będę miała cesarkę czy będę mogła rodzić naturalnie. Chyba pójdę wcześniej do ortopedy.
    Dzisiaj idę do lekarza cukrzycowego... trochę się boję...nie umiem cukrów opanować pomimo że biorę insulinę. A jeszcze do czerwca muszę wytrzymać.

A gdzie Ty mieszkasz? bo ja w Gliwicach własnie ;)

alexast lubi tę wiadomość

81clk9i.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaa ja mieszkam w Kędzierzynie - Koźlu :)

monaaa lubi tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka o której masz wizytę?

Co do ubranek to ja już powoli stopuję, bo bardzo duzo kupiłam, a jeszcze dostanę mnóstwo od bratowej po półrocznej Maji :)
    Z wyprawki w zasadzie z grubszych rzeczy została mi niania z monitorem oddechu, ciężko mi znaleźć taką którą ma wszystko w jednym.
    Z drobnych rzeczy to apteczka malucha, ale to kupię w kwietniu.

Za 2 tyg będą meble i wtedy zacznę układanie wszystkiego w szafie,komodzie, dekorowanie itd :) aaa jeszcze jakaś fajną lampkę nocną potrzebuję, więc szukam namiętnie w necie.

• Mucha Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula mam nadzieje, ze to tylko takie wrazenie i to nic nie znaczy.

Weronika wizyte mam dopiero o 20:15...ciagnie mi sie dzisiaj czas straszliwie.
    Dobrze Ci ze juz wszystko masz, ja mam to jeszcze caly czas przed soba, ale obiecalam sobie ze czekam do dzisiejszej wizyty.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Paula mam nadzieje, ze to tylko takie wrazenie i to nic nie znaczy.

Weronika wizyte mam dopiero o 20:15...ciagnie mi sie dzisiaj czas straszliwie.
    Dobrze Ci ze juz wszystko masz, ja mam to jeszcze caly czas przed soba, ale obiecalam sobie ze czekam do dzisiejszej wizyty.
    No to od jutra do roboty kochana :))

• Mucha Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika taki wlasnie jest plan :)
    W sumie wozek i mebelki juz wybrane, tylko trzeba bedzie zamowic. Ciuszkow mam duzo dostac i jeszcze na nie czekam, wiec poki nie dostane to nie bede kupowac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 12:19

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggda bardzo ładny wzór wybrałaś :) kocyka oczywiście :) miałam coś poszukać - przepraszam, że tego nie zrobiłam - poprostu cały dzień miałam na chodzie :)

a u mnie piękna pogoda. słonko świeci i cieplutko, ptaszki śpiewają :) Mucha będzie ok :) ja jutro mam wizytę i też już nie mogę się doczekać :)

Mucha, maggda lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Mucha będzie dobrze - trzymam za Ciebie kciuki <3
    A ja Wam powiem że śpię jak niemowlę :-) Dziś spałam do 10 :-) SZOK ! Mąż wstał rano do dziecka jak szło do szkoły ja nie mogłam się podnieść :-) U nas deszcz pada i ponuro :-(

Mucha, MonikaS lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak samo śpię jak zabita - nie pamiętam kiedy mi się tak dobrze spało, tylko ja jedną dużeą poduchę między kolana, drugą pod głowę a trzecią przytulam jak męża ;) i jest suuuuper :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczyny :* od paru dni kilka-kilkanascie razy dziennie czuje na wysokosci dna macicy twardnienie brzucha dosc nieprzyjemne uczucie ktroe trzyma jakis czas. wizyte mam za dwa dni poczekac czy byscie radzily jechac na ip?

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    czesc Dziewczyny :* od paru dni kilka-kilkanascie razy dziennie czuje na wysokosci dna macicy twardnienie brzucha dosc nieprzyjemne uczucie ktroe trzyma jakis czas. wizyte mam za dwa dni poczekac czy byscie radzily jechac na ip?
    pewnie, że warto jechać i sprawdzić skoro się utrzymuje, ja też pojechałam i okazało się że to jelita nie macica, skurczów brak, szyjka ok, czego i Tobie życzę kochana :))

Margotka87 lubi tę wiadomość

‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ