MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to ja jestem na szarym końcu z kupnem wszystkiego ale mam jeszcze czas, na razie wzięłam się za robienie kocyka takiego http://lacycrochet.blogspot.nl/2013/01/lovely-shells-baby-blanket.html
Mnie rano zbudziła mała bo kopała po bokach a teraz się bawi chyba bo mój brzuch zachowuje się jak huśtawka, kołyszę się na boki -
Dziewczyny jeszcze w kwestii bielizny i piżam dla mam polecam Wam firmę lupoline. Kupuję u nich od dawna bieliznę i jestem bardzo zadowolona. A ta dla mam nie jest taka słodko-pierdząca
tylko normalna, w porywach niektóre koszulki nawet sexi
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
w sobotę byliśmy u teścia na urodzinach. Fajnie było. Teściowa stwierdziła, że mam mały brzuszek i że niby schudłam a nie przytyłam hahaha. No ale miło mi się zrobiło
W niedzielę zrobiliśmy sobie wycieczkę do Gliwic, pochodziliśmy po sklepach i bardzo miło spędziliśmy czas.
Trochę dobija mnie ta niepewność czy będę miała cesarkę czy będę mogła rodzić naturalnie. Chyba pójdę wcześniej do ortopedy.
Dzisiaj idę do lekarza cukrzycowego... trochę się boję...nie umiem cukrów opanować pomimo że biorę insulinę. A jeszcze do czerwca muszę wytrzymać.weronikabp lubi tę wiadomość
-
Hej , ale dziś miałam marną noc
Szkoda gadać, budziłam się co chwile, było mi nie wygodnie, duszno i gorąco
U mnie gin liczy też wg skończonych tyg, czyli np teraz jestem jeszcze w 31 a od jutra w 32...
Też mam wizytę 1 kwietnia, mam stres bo sporo niepokojących objawów mam,
Mucha mam takie samo wrażenie jak Ty od kilku dni...
Galanea jak tam wypisali Cię? -
alexast wrote:Cześć dziewczyny,
w sobotę byliśmy u teścia na urodzinach. Fajnie było. Teściowa stwierdziła, że mam mały brzuszek i że niby schudłam a nie przytyłam hahaha. No ale miło mi się zrobiło
W niedzielę zrobiliśmy sobie wycieczkę do Gliwic, pochodziliśmy po sklepach i bardzo miło spędziliśmy czas.
Trochę dobija mnie ta niepewność czy będę miała cesarkę czy będę mogła rodzić naturalnie. Chyba pójdę wcześniej do ortopedy.
Dzisiaj idę do lekarza cukrzycowego... trochę się boję...nie umiem cukrów opanować pomimo że biorę insulinę. A jeszcze do czerwca muszę wytrzymać.
A gdzie Ty mieszkasz? bo ja w Gliwicach własnie
alexast lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka o której masz wizytę?
Co do ubranek to ja już powoli stopuję, bo bardzo duzo kupiłam, a jeszcze dostanę mnóstwo od bratowej po półrocznej Maji
Z wyprawki w zasadzie z grubszych rzeczy została mi niania z monitorem oddechu, ciężko mi znaleźć taką którą ma wszystko w jednym.
Z drobnych rzeczy to apteczka malucha, ale to kupię w kwietniu.
Za 2 tyg będą meble i wtedy zacznę układanie wszystkiego w szafie,komodzie, dekorowanie itdaaa jeszcze jakaś fajną lampkę nocną potrzebuję, więc szukam namiętnie w necie.
-
Paula mam nadzieje, ze to tylko takie wrazenie i to nic nie znaczy.
Weronika wizyte mam dopiero o 20:15...ciagnie mi sie dzisiaj czas straszliwie.
Dobrze Ci ze juz wszystko masz, ja mam to jeszcze caly czas przed soba, ale obiecalam sobie ze czekam do dzisiejszej wizyty.weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Paula mam nadzieje, ze to tylko takie wrazenie i to nic nie znaczy.
Weronika wizyte mam dopiero o 20:15...ciagnie mi sie dzisiaj czas straszliwie.
Dobrze Ci ze juz wszystko masz, ja mam to jeszcze caly czas przed soba, ale obiecalam sobie ze czekam do dzisiejszej wizyty.)
-
Weronika taki wlasnie jest plan
W sumie wozek i mebelki juz wybrane, tylko trzeba bedzie zamowic. Ciuszkow mam duzo dostac i jeszcze na nie czekam, wiec poki nie dostane to nie bede kupowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 12:19
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Maggda bardzo ładny wzór wybrałaś
kocyka oczywiście
miałam coś poszukać - przepraszam, że tego nie zrobiłam - poprostu cały dzień miałam na chodzie
a u mnie piękna pogoda. słonko świeci i cieplutko, ptaszki śpiewająMucha będzie ok
ja jutro mam wizytę i też już nie mogę się doczekać
Mucha, maggda lubią tę wiadomość
-
Hejka. Mucha będzie dobrze - trzymam za Ciebie kciuki
A ja Wam powiem że śpię jak niemowlęDziś spałam do 10
SZOK ! Mąż wstał rano do dziecka jak szło do szkoły ja nie mogłam się podnieść
U nas deszcz pada i ponuro
Mucha, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:czesc Dziewczyny :* od paru dni kilka-kilkanascie razy dziennie czuje na wysokosci dna macicy twardnienie brzucha dosc nieprzyjemne uczucie ktroe trzyma jakis czas. wizyte mam za dwa dni poczekac czy byscie radzily jechac na ip?
)
Margotka87 lubi tę wiadomość