MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGalanea ale te rzeczy po praniu nie są sterylne tylko mają styczność z naturalną flora bakteryjną i bardzo dobrze
chodzi tylko o to aby zmyć brud nieznanego pochodzenia, bo nie wiemy jak te rzeczy były przechowywane, pakowane i co na nie miało wpływ.
Tusia84, Galanea, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Galanea ale te rzeczy po praniu nie są sterylne tylko mają styczność z naturalną flora bakteryjną i bardzo dobrze
chodzi tylko o to aby zmyć brud nieznanego pochodzenia, bo nie wiemy jak te rzeczy były przechowywane, pakowane i co na nie miało wpływ.
Może i racja. Sama właśnie cały czas się zastanawiam czy takie rzeczy też prać, więc podczytuję Wasze opinieweronikabp lubi tę wiadomość
-
dziewczyny przesiadłam się na chwilę z tableta na laptop. kurcze jak super, wszystko duże, bardziej widoczne. niestety mój synek nie lubi jak ja tak przy laptopie siedzę stąd m kupił mi tablet, żebym w każdym momencie mogła zajrzeć gdzie tam potrzebuję
niebywała różnica
i pisać łatwo bo klawiatura normalna
ja też mam całą tonę prania, wszystko było prane przez siostrę i to niedawno bo też ma maluszka w domu, ale będę musiała jeszcze chyba na początku maja poprać drugi raz bo to jeszcze dużo czasu.
ja ochraniacza na szczebelki nie prałam i kołderek chyba też nie, słabo pamiętam, ale zdaje się, że niea ja tam chcę prać w dziecięcych płynach bo one tak ślicznie pachną
czaseeem swoje ciuszki płukałam w płynie michałkowym
Galanea, ivv lubią tę wiadomość
-
proszek lepiej odplamia niż płyn do prania czy tam żel, płyn do płukania nadaje miękkości, materiał się nie elektryzuje i ładnie pachnie
musiałam rozkręcić laptop i wentylator wyczyścić bo strasznie głośno pracował i się grzał, teraz nic nie słychać aż się zastanawiam czy dobrze wentylator podłączyłamjeszcze muszę nową klawiaturę kupić i wstawić bo zalaliśmy niechcący piwem i przy ratowaniu parę klawiszy ucierpiało, tzn nie trzymają się plastiki bo każdy musiałam oddzielnie wyciągać i przeczyszczać bo dużo liter nie działało. teraz nie działa jedna czy dwie literki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 19:07
Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jak już się wezmę za swoje ciuszki - muszę wszystko przebrać, to wtedy też się Wam pochwalę hihi z grubsza
najgorsze, że nie mam weny, żeby się za to zabrać - dużo roboty przy tym będzie
idę kocyk robić, poprzedni cały sprułam bo stwierdziłam, że zbyt banalnyznalazłam lepszy wzór
już 1/3 zrobione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 19:47
-
MonikaS wrote:ja jak już się wezmę za swoje ciuszki - muszę wszystko przebrać, to wtedy też się Wam pochwalę hihi z grubsza
najgorsze, że nie mam weny, żeby się za to zabrać - dużo roboty przy tym będzie
idę kocyk robić, poprzedni cały sprułam bo stwierdziłam, że zbyt banalnyznalazłam lepszy wzór
już 1/3 zrobione
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuuuuuuuuż ciocie Franka, jestem
musiałam przejechać kawał Warszawki, więc to nie tak hop siup milejdi :>
Franek zuch śpi na poduszeczce, przytulony do łożyskawidziałam pierwszy raz przez 6 sekund dosłownie buźkę , bo oczywiście chwile później musiał się odkręcić tyłeczkiem , stwierdzam z faktem że fajniuuuutki( w sensie buziula:D)
takiego nochala ma fajnego i usta... ale chyba bardziej do mnie podobny, zgodnie z mężem uznaliśmy na podstawie tej chwili
A poza tym waży 1,6 kg w przybliżeniu ofkors, wiadomo że te usg czasami zgubne bestie
Łożysko 2/3 stopień dojrzałości czyli tak jak przystało na ten wiek ciąży, siusiak mu sterczy, więc nie odpadł ( tak wymodliłam żeby już nie odpadał) , szyjka ok, chociaż nie wiem ile mierzy bo lekarz nie chciał powiedzieć. I najważniejsze dla mnie to jest to, że łożysko się uniosło, jeśli utrzyma się nawet na tym etapie będę mogła rodzić sn czyli to o czym marzę juhuuu
A no i układ miedniczkowo-kielichowy nie poszerzony, prawidłowy, czyli kolejny powód do radości
a na marginesie dowiedziałam się tyle że mam w pakiecie jeszcze usg bez skierowania więc przed świętami sobie pierdyknę jeszcze jedno usg, a co!
Widzisz Franku, tak się ciocie o Ciebie martwiły, to damy im buziaka:D
Weronika, A smsa odczytałam dopiero jak zaczęłam pisać pościkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:44
weronikabp, AISAK, czekajajaca, Mucha, nutka, Tusia84, Galanea, maggda, Limerikowo, Modelka, Paulina1986, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataliaK suuuuuper. Napewno będzie nam się lepiej spalo po takiej partii dobrego info:) oj przytrzymalas nas:) ja też chce buziaka zobaczyc- ale mi dane jest to dopiero w dniu porodu:)
duży chłopiec, i juz tak realnie blisko:)
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika to znaczy dla mnie tak wiele,ze jak lekarz powiedzial to malo sie nie sturlalam z kozetki ze szczescia
Aisak jak ja jade do lekarza to jakis 3 h nie moje,korki,koreczki,moje ulubione
Zapomnialam dodac ze jest dalej glowka w dol,to rekami tak mnie po pecherzu molestuje a tylkiem po zeberkachweronikabp, AISAK, Paulina1986, evas lubią tę wiadomość