X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha,syn już w życiu płodowym wylał Ci herbatę :D.

Tusia84, weronikabp lubią tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak,pomyslał sobie, co mi matka bedzie z domku stolik robić. I masz babo plcek ;) dobrze ze gorąca nie była.
    Zbueramy sie na małe zakupy i może plac zabaw :)

Miłego słonecznego dnia Dziewczyny :)

weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    excella wrote:
    No tak,pomyslał sobie, co mi matka bedzie z domku stolik robić. I masz babo plcek ;) dobrze ze gorąca nie była.
    Zbueramy sie na małe zakupy i może plac zabaw :)

Miłego słonecznego dnia Dziewczyny :)
    No to juz znamy temperament Małego :-) lubię takich łobuzów :-)

Powoli wstaje, choć nie chce mi sie strasznie i dziwnie tak jakoś pusto i cicho, Mezulek na wojnę pojechał rano ;-) a ja sie zbieram do bratowej i dziewczynek, do jutra bedę przechodzić kurs pielęgnacji na żywo na 3 miesięcznej Maji :-) a moja 4 letnia Tosia (chrzesnica) juz dzwoniła i mowi: Ciociu no kiedy będziesz, cała noc nie śpię i czekam na Ciebie" rozczulila mnie totalnie :-)
    Dobrego dnia kochane :-)

Mucha, excella, Paulina1986 lubią tę wiadomość

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero będę śniadanko jeść :) Miało być dziś słonecznie a tu słońca brak .. Myślę ze w końcu wyjdzie zza chmur ;) Dziś jadę znów na trochę do szkoły ;) Miłego dnia mamuśki ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo milego i slonecznego dnia dla was wszystkich :) Pilnujcie mieszkancow swoich brzusiow ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    ja dopiero przed 40 minutami wstałam. Synek zażyczył sobie na śniadanie makaronu w zupie jarzynowej - niezłe połączenie hehe jakiś ma dziś marudny dzień a dopiero co początek...

słoneczko świeci - trzeba jakoś to wykorzystać :) jeszcze nc noe uplanowałam.

Miłego i słonecznego dnia wszystkim :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoro kazdego tak tutaj denerwuje albo jestem uwazana za niepowazna bo nie robie czegos tak jak wy mowicie to nie bede sie juz udzielac na forum. Powodzenia

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina nie denerwuj się. Myślę, że już trochę mogłabyś wyluzować. Może właśnie dobrze by było jakbyś więcej się udzielała to byśmy się lepiej poznały :) myślę, że wtedy będzie łatwiej się nawzajem zrozumieć :)
    idę na śniadanie :)

a tak swoją drogą - Wy też tak macie, że włosy możecie co parę dni myć? bo ja przed ciążą to musiałam codziennie a teraz zupełnie zapomniałam co to znaczy codziennie ;) myję raz na parę dni :) i nie to, że z przetłuszczonymi chodzę - są świeże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:42

Mucha, AISAK, NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina nie wyglupiaj sie. Jedna tylko uwaga jezeli masz juz w glowie odpowiedz na jakies pytanie i nie planujesz posluchac rad to go nie zadawaj (nie jest to zdanie zaczepne), ale zniecheca to do udzielania Ci rad. Daj nam tylko wtedy znac co sie dzieje i jaki masz plan...ja chce wiedziec co u Ciebie i jak sie czujecie... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:42

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja tez tak mam z wlosami i jestem z tego powodu przeszczesliwa tym bardziej, ze mycie wlosow w ciazy w wannie lub nad wanna jest w ciazy uciazliwe :)

MonikaS lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie akurat tutaj duzo udzielalam, to ja zalozylam ten watek. Wczoraj poprostu zrobilo mi sie przykrojak Natalia w taki sposob skomentowala moj post. Przeinaczyla moje slowa i podsumowala jakbym specjalnie sama sobie robila krzywdebi Wam o tym pisala. Jakos nie zauwazylam zeby ktos inny zostal tak potraktowany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:50

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jakoś nie wyspałam, zasnelam dopiero około 1, a o 8 już mnie obudził kurier telefonem :/
    Wczoraj w nocy Synek sobie spacerowal po brzuszku i nagrałam filmik jak brzuch faluje :-D
    Super to wygląda, mąż w końcu zobaczył bo nigdy nie mógł trafić na falujący brzuch, i w szoku był, nie mógł uwierzyć że to aż tak widać :-)

U mnie już słoneczko wychodzi, na spacer jeszcze iść nie możemy, ale będzie lezakowanie na balkonie.

Miłego dnia dziewczęta :-)

Mucha, NataliaK, MonikaS, weronikabp, evas, Paulina1986 lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Kota Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, :) ja dzien rozpoczelam od dobierania sie do meza ;) teraz robie sniadanie a potem jedziemy goladac wozki! Hura :)

Ja z mojego brzucha regularnie robie sobie stolik :) maz sie z tego smieje.

NataliaK, MonikaS, weronikabp, evas, Paulina1986 lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    ja sie akurat tutaj duzo udzielalam, to ja zalozylam ten watek. Wczoraj poprostu zrobilo mi sie przykrojak Natalia w taki sposob skomentowala moj post. Przeinaczyla moje slowa i podsumowala jakbym specjalnie sama sobie robila krzywdebi Wam o tym pisala. Jakos nie zauwazylam zeby ktos inny zostal tak potraktowany

Wez sie juz wyluzuj, jest weeekend,pewnie masz meza w domu,sloneczko a Ty sie spinasz jakbym naprawde zrobila Ci jakas krzywde!napisalam swoje zdanie,ty je akceptujesz albo nie i koniec tematu. Napisalam ze nie chce sie klocic, chcialam tylko napisac to co mi siedzialo od dawna i tyle. Bedziesz to teraz rozwlekac przez kolejny tydzien? Niczego nie pozmienialam, napisalam swoje odczucia tak jak Ty wyparowalas o tym ze sa tu rowni i rowniejsi-to tez jest Twoje zdanie a ja nie mam zamiaru tego Twojego zdania podwazac badz ciagnac watek rownych i rowniejszych przez kolejny tydzien.

Wez gleboki oddech i sie odstresuj i daj juz spokoj.

Milego dnia dziewczyny

• Mucha Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mamy plan wybrac kolorek farby do pokoju Majki i tak sie zastanawiam jaki najbardziej pasowal bedzie do pokoju dziewczynki i tych mebelkow ktore wam pokazywalam. Link do mebelkow ponizej.
    http://gibbon.waw.pl/strony.strona.112.0.html

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uśmiechajmy się więcej! Nasze dzieci nam kiedyś za to podziękują :))) buźka i ruszam w drogę z dobrą muzą, będę śpiewać Poluni przez cała drogę :)

evas lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina fajnie, że powiedziałaś, że czujesz się urażona bo myślę, że i nam to też da do myślenia. ja też czasem czuję się lekceważona ale dzięki tej sytuacji myślę, że coś się zmieni. :) tylko poprostu już za długo ten wątek jest ciągnięty. szkoda nerwów i dnia - bo napewno pozytywnie to nie nastraja :) udzielaj się bo fajnie, że nas tak dużo. musimy trzymać się razem ;)

evas lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, ale dziś piękna pogoda !

Wczoraj wieczorem już myślalam że będę jechać na IP... Nie dość że bolało mnie krocze tak że ledwo się ruszałam to miałam spięty brzuch a czasem czułam bóle jak na @... Położyłam się ledwo wstałam siusiu a potem zasnęłam... Ale serio się przestraszyłam. Do wizyty zostały 3 dni ahh

Karolina po co te nerwy :) Dziewczyny ja nie wiem, co jak co ale palić nerwy w ten sposób :/

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Dzisiaj mamy plan wybrac kolorek farby do pokoju Majki i tak sie zastanawiam jaki najbardziej pasowal bedzie do pokoju dziewczynki i tych mebelkow ktore wam pokazywalam. Link do mebelkow ponizej.
    http://gibbon.waw.pl/strony.strona.112.0.html
    na pierwszym zdjęciu całego pokoiku fajnie to wygląda jak te ściany w takim samym fiolecie jak szafki bo fajnie to się komponuje z tą żółscią :) albo o ton ciemniejsze ściany :) w takim kolorze co te ciemniejsze kwiatuszki bo mebelki jasne to i tak w pokoiku powinno być jasno :)
    ładniutkie te mebelki - mi jeszcze safari czy tam zoo się podoba. cena mnie przeraża tylko :) ale śliczne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 10:18

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Dziewczyny :* u mnie slonecznie wiec zapowiada sie mily dzionek :)
    Karolina ja mysle ze nerwy nie sa wskazane w duzej ilosci napij sie jakiejs dobrej herbatki i pomysl ze zadna z Nas tyu dla nikogo zle nie chce :)
    buziaki Kochane :*

MonikaS, evas lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ