Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha,syn już w życiu płodowym wylał Ci herbatę :D.

Tusia84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak,pomyslał sobie, co mi matka bedzie z domku stolik robić. I masz babo plcek ;) dobrze ze gorąca nie była.
    Zbueramy sie na małe zakupy i może plac zabaw :)

Miłego słonecznego dnia Dziewczyny :)

nick nieaktualny, Mucha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    excella wrote:
    No tak,pomyslał sobie, co mi matka bedzie z domku stolik robić. I masz babo plcek ;) dobrze ze gorąca nie była.
    Zbueramy sie na małe zakupy i może plac zabaw :)

Miłego słonecznego dnia Dziewczyny :)
    No to juz znamy temperament Małego :-) lubię takich łobuzów :-)

Powoli wstaje, choć nie chce mi sie strasznie i dziwnie tak jakoś pusto i cicho, Mezulek na wojnę pojechał rano ;-) a ja sie zbieram do bratowej i dziewczynek, do jutra bedę przechodzić kurs pielęgnacji na żywo na 3 miesięcznej Maji :-) a moja 4 letnia Tosia (chrzesnica) juz dzwoniła i mowi: Ciociu no kiedy będziesz, cała noc nie śpię i czekam na Ciebie" rozczulila mnie totalnie :-)
    Dobrego dnia kochane :-)

Mucha, excella, Paulina1986 lubią tę wiadomość

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero będę śniadanko jeść :) Miało być dziś słonecznie a tu słońca brak .. Myślę ze w końcu wyjdzie zza chmur ;) Dziś jadę znów na trochę do szkoły ;) Miłego dnia mamuśki ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo milego i slonecznego dnia dla was wszystkich :) Pilnujcie mieszkancow swoich brzusiow ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    ja dopiero przed 40 minutami wstałam. Synek zażyczył sobie na śniadanie makaronu w zupie jarzynowej - niezłe połączenie hehe jakiś ma dziś marudny dzień a dopiero co początek...

słoneczko świeci - trzeba jakoś to wykorzystać :) jeszcze nc noe uplanowałam.

Miłego i słonecznego dnia wszystkim :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoro kazdego tak tutaj denerwuje albo jestem uwazana za niepowazna bo nie robie czegos tak jak wy mowicie to nie bede sie juz udzielac na forum. Powodzenia

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina nie denerwuj się. Myślę, że już trochę mogłabyś wyluzować. Może właśnie dobrze by było jakbyś więcej się udzielała to byśmy się lepiej poznały :) myślę, że wtedy będzie łatwiej się nawzajem zrozumieć :)
    idę na śniadanie :)

a tak swoją drogą - Wy też tak macie, że włosy możecie co parę dni myć? bo ja przed ciążą to musiałam codziennie a teraz zupełnie zapomniałam co to znaczy codziennie ;) myję raz na parę dni :) i nie to, że z przetłuszczonymi chodzę - są świeże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:42

Mucha, AISAK, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina nie wyglupiaj sie. Jedna tylko uwaga jezeli masz juz w glowie odpowiedz na jakies pytanie i nie planujesz posluchac rad to go nie zadawaj (nie jest to zdanie zaczepne), ale zniecheca to do udzielania Ci rad. Daj nam tylko wtedy znac co sie dzieje i jaki masz plan...ja chce wiedziec co u Ciebie i jak sie czujecie... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:42

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja tez tak mam z wlosami i jestem z tego powodu przeszczesliwa tym bardziej, ze mycie wlosow w ciazy w wannie lub nad wanna jest w ciazy uciazliwe :)

MonikaS lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie akurat tutaj duzo udzielalam, to ja zalozylam ten watek. Wczoraj poprostu zrobilo mi sie przykrojak Natalia w taki sposob skomentowala moj post. Przeinaczyla moje slowa i podsumowala jakbym specjalnie sama sobie robila krzywdebi Wam o tym pisala. Jakos nie zauwazylam zeby ktos inny zostal tak potraktowany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:50

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jakoś nie wyspałam, zasnelam dopiero około 1, a o 8 już mnie obudził kurier telefonem :/
    Wczoraj w nocy Synek sobie spacerowal po brzuszku i nagrałam filmik jak brzuch faluje :-D
    Super to wygląda, mąż w końcu zobaczył bo nigdy nie mógł trafić na falujący brzuch, i w szoku był, nie mógł uwierzyć że to aż tak widać :-)

U mnie już słoneczko wychodzi, na spacer jeszcze iść nie możemy, ale będzie lezakowanie na balkonie.

Miłego dnia dziewczęta :-)

Mucha, nick nieaktualny, MonikaS, nick nieaktualny, evas, Paulina1986 lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Kota Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, :) ja dzien rozpoczelam od dobierania sie do meza ;) teraz robie sniadanie a potem jedziemy goladac wozki! Hura :)

Ja z mojego brzucha regularnie robie sobie stolik :) maz sie z tego smieje.

nick nieaktualny, MonikaS, nick nieaktualny, evas, Paulina1986 lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    ja sie akurat tutaj duzo udzielalam, to ja zalozylam ten watek. Wczoraj poprostu zrobilo mi sie przykrojak Natalia w taki sposob skomentowala moj post. Przeinaczyla moje slowa i podsumowala jakbym specjalnie sama sobie robila krzywdebi Wam o tym pisala. Jakos nie zauwazylam zeby ktos inny zostal tak potraktowany

Wez sie juz wyluzuj, jest weeekend,pewnie masz meza w domu,sloneczko a Ty sie spinasz jakbym naprawde zrobila Ci jakas krzywde!napisalam swoje zdanie,ty je akceptujesz albo nie i koniec tematu. Napisalam ze nie chce sie klocic, chcialam tylko napisac to co mi siedzialo od dawna i tyle. Bedziesz to teraz rozwlekac przez kolejny tydzien? Niczego nie pozmienialam, napisalam swoje odczucia tak jak Ty wyparowalas o tym ze sa tu rowni i rowniejsi-to tez jest Twoje zdanie a ja nie mam zamiaru tego Twojego zdania podwazac badz ciagnac watek rownych i rowniejszych przez kolejny tydzien.

Wez gleboki oddech i sie odstresuj i daj juz spokoj.

Milego dnia dziewczyny

• Mucha Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mamy plan wybrac kolorek farby do pokoju Majki i tak sie zastanawiam jaki najbardziej pasowal bedzie do pokoju dziewczynki i tych mebelkow ktore wam pokazywalam. Link do mebelkow ponizej.
    http://gibbon.waw.pl/strony.strona.112.0.html

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uśmiechajmy się więcej! Nasze dzieci nam kiedyś za to podziękują :))) buźka i ruszam w drogę z dobrą muzą, będę śpiewać Poluni przez cała drogę :)

evas lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina fajnie, że powiedziałaś, że czujesz się urażona bo myślę, że i nam to też da do myślenia. ja też czasem czuję się lekceważona ale dzięki tej sytuacji myślę, że coś się zmieni. :) tylko poprostu już za długo ten wątek jest ciągnięty. szkoda nerwów i dnia - bo napewno pozytywnie to nie nastraja :) udzielaj się bo fajnie, że nas tak dużo. musimy trzymać się razem ;)

evas lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, ale dziś piękna pogoda !

Wczoraj wieczorem już myślalam że będę jechać na IP... Nie dość że bolało mnie krocze tak że ledwo się ruszałam to miałam spięty brzuch a czasem czułam bóle jak na @... Położyłam się ledwo wstałam siusiu a potem zasnęłam... Ale serio się przestraszyłam. Do wizyty zostały 3 dni ahh

Karolina po co te nerwy :) Dziewczyny ja nie wiem, co jak co ale palić nerwy w ten sposób :/

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Dzisiaj mamy plan wybrac kolorek farby do pokoju Majki i tak sie zastanawiam jaki najbardziej pasowal bedzie do pokoju dziewczynki i tych mebelkow ktore wam pokazywalam. Link do mebelkow ponizej.
    http://gibbon.waw.pl/strony.strona.112.0.html
    na pierwszym zdjęciu całego pokoiku fajnie to wygląda jak te ściany w takim samym fiolecie jak szafki bo fajnie to się komponuje z tą żółscią :) albo o ton ciemniejsze ściany :) w takim kolorze co te ciemniejsze kwiatuszki bo mebelki jasne to i tak w pokoiku powinno być jasno :)
    ładniutkie te mebelki - mi jeszcze safari czy tam zoo się podoba. cena mnie przeraża tylko :) ale śliczne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 10:18

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Dziewczyny :* u mnie slonecznie wiec zapowiada sie mily dzionek :)
    Karolina ja mysle ze nerwy nie sa wskazane w duzej ilosci napij sie jakiejs dobrej herbatki i pomysl ze zadna z Nas tyu dla nikogo zle nie chce :)
    buziaki Kochane :*

MonikaS, evas lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ