MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyexcella wrote:No tak,pomyslał sobie, co mi matka bedzie z domku stolik robić. I masz babo plcek
dobrze ze gorąca nie była.
Zbueramy sie na małe zakupy i może plac zabaw
Miłego słonecznego dnia Dziewczynylubię takich łobuzów
Powoli wstaje, choć nie chce mi sie strasznie i dziwnie tak jakoś pusto i cicho, Mezulek na wojnę pojechał ranoa ja sie zbieram do bratowej i dziewczynek, do jutra bedę przechodzić kurs pielęgnacji na żywo na 3 miesięcznej Maji
a moja 4 letnia Tosia (chrzesnica) juz dzwoniła i mowi: Ciociu no kiedy będziesz, cała noc nie śpię i czekam na Ciebie" rozczulila mnie totalnie
Dobrego dnia kochane
Mucha, excella, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
ja dopiero przed 40 minutami wstałam. Synek zażyczył sobie na śniadanie makaronu w zupie jarzynowej - niezłe połączenie hehe jakiś ma dziś marudny dzień a dopiero co początek...
słoneczko świeci - trzeba jakoś to wykorzystaćjeszcze nc noe uplanowałam.
Miłego i słonecznego dnia wszystkim -
Karolina nie denerwuj się. Myślę, że już trochę mogłabyś wyluzować. Może właśnie dobrze by było jakbyś więcej się udzielała to byśmy się lepiej poznały
myślę, że wtedy będzie łatwiej się nawzajem zrozumieć
idę na śniadanie
a tak swoją drogą - Wy też tak macie, że włosy możecie co parę dni myć? bo ja przed ciążą to musiałam codziennie a teraz zupełnie zapomniałam co to znaczy codzienniemyję raz na parę dni
i nie to, że z przetłuszczonymi chodzę - są świeże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:42
Mucha, AISAK, NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Karolina nie wyglupiaj sie. Jedna tylko uwaga jezeli masz juz w glowie odpowiedz na jakies pytanie i nie planujesz posluchac rad to go nie zadawaj (nie jest to zdanie zaczepne), ale zniecheca to do udzielania Ci rad. Daj nam tylko wtedy znac co sie dzieje i jaki masz plan...ja chce wiedziec co u Ciebie i jak sie czujecie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:42
-
ja sie akurat tutaj duzo udzielalam, to ja zalozylam ten watek. Wczoraj poprostu zrobilo mi sie przykrojak Natalia w taki sposob skomentowala moj post. Przeinaczyla moje slowa i podsumowala jakbym specjalnie sama sobie robila krzywdebi Wam o tym pisala. Jakos nie zauwazylam zeby ktos inny zostal tak potraktowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:50
-
Ja się jakoś nie wyspałam, zasnelam dopiero około 1, a o 8 już mnie obudził kurier telefonem
Wczoraj w nocy Synek sobie spacerowal po brzuszku i nagrałam filmik jak brzuch faluje
Super to wygląda, mąż w końcu zobaczył bo nigdy nie mógł trafić na falujący brzuch, i w szoku był, nie mógł uwierzyć że to aż tak widać
U mnie już słoneczko wychodzi, na spacer jeszcze iść nie możemy, ale będzie lezakowanie na balkonie.
Miłego dnia dziewczętaMucha, NataliaK, MonikaS, weronikabp, evas, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
ja dzien rozpoczelam od dobierania sie do meza
teraz robie sniadanie a potem jedziemy goladac wozki! Hura
Ja z mojego brzucha regularnie robie sobie stolikmaz sie z tego smieje.
NataliaK, MonikaS, weronikabp, evas, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:ja sie akurat tutaj duzo udzielalam, to ja zalozylam ten watek. Wczoraj poprostu zrobilo mi sie przykrojak Natalia w taki sposob skomentowala moj post. Przeinaczyla moje slowa i podsumowala jakbym specjalnie sama sobie robila krzywdebi Wam o tym pisala. Jakos nie zauwazylam zeby ktos inny zostal tak potraktowany
Wez sie juz wyluzuj, jest weeekend,pewnie masz meza w domu,sloneczko a Ty sie spinasz jakbym naprawde zrobila Ci jakas krzywde!napisalam swoje zdanie,ty je akceptujesz albo nie i koniec tematu. Napisalam ze nie chce sie klocic, chcialam tylko napisac to co mi siedzialo od dawna i tyle. Bedziesz to teraz rozwlekac przez kolejny tydzien? Niczego nie pozmienialam, napisalam swoje odczucia tak jak Ty wyparowalas o tym ze sa tu rowni i rowniejsi-to tez jest Twoje zdanie a ja nie mam zamiaru tego Twojego zdania podwazac badz ciagnac watek rownych i rowniejszych przez kolejny tydzien.
Wez gleboki oddech i sie odstresuj i daj juz spokoj.
Milego dnia dziewczyny -
nick nieaktualny
-
Karolina fajnie, że powiedziałaś, że czujesz się urażona bo myślę, że i nam to też da do myślenia. ja też czasem czuję się lekceważona ale dzięki tej sytuacji myślę, że coś się zmieni.
tylko poprostu już za długo ten wątek jest ciągnięty. szkoda nerwów i dnia - bo napewno pozytywnie to nie nastraja
udzielaj się bo fajnie, że nas tak dużo. musimy trzymać się razem
evas lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, ale dziś piękna pogoda !
Wczoraj wieczorem już myślalam że będę jechać na IP... Nie dość że bolało mnie krocze tak że ledwo się ruszałam to miałam spięty brzuch a czasem czułam bóle jak na @... Położyłam się ledwo wstałam siusiu a potem zasnęłam... Ale serio się przestraszyłam. Do wizyty zostały 3 dni ahh
Karolina po co te nerwyDziewczyny ja nie wiem, co jak co ale palić nerwy w ten sposób
-
Mucha wrote:Dzisiaj mamy plan wybrac kolorek farby do pokoju Majki i tak sie zastanawiam jaki najbardziej pasowal bedzie do pokoju dziewczynki i tych mebelkow ktore wam pokazywalam. Link do mebelkow ponizej.
http://gibbon.waw.pl/strony.strona.112.0.htmlalbo o ton ciemniejsze ściany
w takim kolorze co te ciemniejsze kwiatuszki bo mebelki jasne to i tak w pokoiku powinno być jasno
ładniutkie te mebelki - mi jeszcze safari czy tam zoo się podoba. cena mnie przeraża tylkoale śliczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 10:18
-
witam Dziewczyny :* u mnie slonecznie wiec zapowiada sie mily dzionek
Karolina ja mysle ze nerwy nie sa wskazane w duzej ilosci napij sie jakiejs dobrej herbatki i pomysl ze zadna z Nas tyu dla nikogo zle nie chce
buziaki Kochane :*MonikaS, evas lubią tę wiadomość